5 haftalıkken falan karından görünmezmiş bana beş haftalık dedi ben de aşılamayı 15 mayısta olmuştum. Hemen hemen aynı günlerdeymişiz. Aile hekiminize kan vermeyi deneyin, doktor sizi kürtaja neden zorluyor anlamadım benBenim anlamadığım normal karından ultrasonla baktığında da kese görüldü detyalı incelemek isteyince vajinal ultrasonla baktı kese ikisinde de rahimde beta pazar günü 1394 bugün sorduğumda 1600 civarı falan dedi net bir sayı söylemedi e nabıza bakıyorum ben kan sonucunu göremiyorum bana kan sonucumuda göstermedi 1600 beta da karından ultrasonda kese görülür mü
6 haftalık olunca karından görülürmüş. 982den sonra benden hcg testi istemedi hiç yükselişe bakmadı sonraki aşamada5 haftalıkken falan karından görünmezmiş bana beş haftalık dedi ben de aşılamayı 15 mayısta olmuştum. Hemen hemen aynı günlerdeymişiz. Aile hekiminize kan vermeyi deneyin, doktor sizi kürtaja neden zorluyor anlamadım ben
Değerlerimi beğenmediği için zorluyor sözde özel hastane işte hemen kürtaj yaptırıyor keseyi alıyot değer düşmezse hastaneye yatırıp iğne yapıyor öylede düşmezse ameliyata alıyor anlamıyorum yani keseyle betanın uyumu normal bir hafta daha bekleyelim içi dolacak mı kalp atışı duyarmıyız demiyor5 haftalıkken falan karından görünmezmiş bana beş haftalık dedi ben de aşılamayı 15 mayısta olmuştum. Hemen hemen aynı günlerdeymişiz. Aile hekiminize kan vermeyi deneyin, doktor sizi kürtaja neden zorluyor anlamadım ben
Hangi ildesiniz, yakınlarda devlet hastanesine gidin, ya da aynı hastanede başka doktor varsa ona görününDeğerlerimi beğenmediği için zorluyor sözde özel hastane işte hemen kürtaj yaptırıyor keseyi alıyot değer düşmezse hastaneye yatırıp iğne yapıyor öylede düşmezse ameliyata alıyor anlamıyorum yani keseyle betanın uyumu normal bir hafta daha bekleyelim içi dolacak mı kalp atışı duyarmıyız demiyor
İstanbul avcılardayım normalde devlete gidiyordum zaten randevu onay saatinden sonra randevuyu iptal ettiğim için 15 gün ceza yedim 26 haziranda bitiyorHangi ildesiniz, yakınlarda devlet hastanesine gidin, ya da aynı hastanede başka doktor varsa ona görünün
Devlet de aynı şekilde mi söylediİstanbul avcılardayım normalde devlete gidiyordum zaten randevu onay saatinden sonra randevuyu iptal ettiğim için 15 gün ceza yedim 26 haziranda bitiyor
Devletde farklı şey söyledi iğneden 10 gün sonra kanamam oldu kimyasal gebelik dedi bir hafta sonra ben sağlık ocağında kan verince yükselmeye devam ettiğini gördüm takip ettiler hamilesin tebrik ederiz dediler bir ara beta artışım azaldı dış gebelik ihtimalin var dedi sonra şuanlık bir sıkıntı yok dedi ceza yediğimden dolayıda bir daha almadı randevusuz gelme dediDevlet de aynı şekilde mi söyledi
Kahve lekeyle beraber ağrınız var mıydı acaba?Kızlar, 15 Mayıs'ta aşılama yaptırdım
30 mayıs beta 45,2
1 haziran 49
4 haziran 91
9 haziran 560
11 haziran 982 dünden beri kahverengi lekelenmem var, sizce bu durum dış gebelik olabilir mi? Değerlerim anormal mi artmış? Doktor cuma keseyi görürsek biter bu iş dedi ama ben çok korkuyorum kese görünse dahi dış gebelik olabiliyor mu? Yardımcı olun lütfen
Ben aşılamadan sonra adet olmuştum bana da çatlamamış yumurtaların var deyip hap vermişti doktor tahlil yaptırmasam bilmeyecektim hamile olduğumu. Çok yavaş arttı kimyasal gibi gözüküyor ama sen yine de ilaç kullanma normale dönebilir dedi, yine düzensiz arttı ama keseyi görünce rahatladık her beraberDevletde farklı şey söyledi iğneden 10 gün sonra kanamam oldu kimyasal gebelik dedi bir hafta sonra ben sağlık ocağında kan verince yükselmeye devam ettiğini gördüm takip ettiler hamilesin tebrik ederiz dediler bir ara beta artışım azaldı dış gebelik ihtimalin var dedi sonra şuanlık bir sıkıntı yok dedi ceza yediğimden dolayıda bir daha almadı randevusuz gelme dedi
Ara ara ağrılarım da oluyordu ama şu an ağrım yok kahve lekelenme devam ediyor ama pıhtı falan değil de tortu gibiKahve lekeyle beraber ağrınız var mıydı acaba?
Betam 111 çıktı benim yarın doktor kontrolüm var. %56 artış var kahve akıntım durdu bu arada. Umarım dış gebelik değildir. Bazı doktorlar %56 lık artışı da kabul ediyormuş ama bakalım benim doktor ne diyecek. Dualarınızı esirgemeyin ne olurAra ara ağrılarım da oluyordu ama şu an ağrım yok kahve lekelenme devam ediyor ama pıhtı falan değil de tortu gibi
İnşallah bebeğiniz sizinledirBetam 111 çıktı benim yarın doktor kontrolüm var. %56 artış var kahve akıntım durdu bu arada. Umarım dış gebelik değildir. Bazı doktorlar %56 lık artışı da kabul ediyormuş ama bakalım benim doktor ne diyecek. Dualarınızı esirgemeyin ne olur
Cuma tekrardan vericem kan testini inşallah benimledir bebeğimİnşallah bebeğiniz sizinledirçok küçüktür şu an ultrasonda falan görünmez ama yeni bir kan testi yapabilir
Olumlu düşünün hep güzel güzel evrene olumlu mesajlar, Allaha samimi dualarCuma tekrardan vericem kan testini inşallah benimledir bebeğimbunu da kaybetmek istemiyorum ve biliyorum ki benimlee
Ay beni bilsen hep olumlama yapan olumsuz durumların bile iyi tarafından bakmaya çalışan bir insanım. Allah en hayırlısını verir diyorum kendime. Karamsarlığa kapılıyorum bazen ama Allah’a güvenim var. Bekletiyorsa, nasip etmiyorsa daha iyisini vermek içindir diyorum bu ara mottom buOlumlu düşünün hep güzel güzel evrene olumlu mesajlar, Allaha samimi dualar
Kesin bir belirti verir mi bilmiyorum benim de ilk gebeliğim çünkü, ama benimki de çok yavaş yükselmişti burada dış gebelik gibi gözüküyor diyenler de olmuştu ama ben hep benimle olduğunu düşündüm bebeğimin, geçen hafta keseyi gördük yarın da inşallah kalp atışını duymaya gideceğizKızlar bende 06.06 tarihinde 149 çıktı beta 14. 06 da ise 1300 çıktı çok moralim bozuldu doktor %60 artsa yeterli dedi kese yeni oluşuyor desede içimde bi şüphe oldu kanaman felan olursa gel dedi. Cuma kontrolüm var aksi bişey olsa kanama ağrı olmaz mıydı?
İnşallah canım moralimizi hep yüksek tutalım bir de çok olumsuz yazıları okumamaya çalışıyorum çünkü en baştaki dış gebelik vs yorumları beni çok kötü etkilediAy beni bilsen hep olumlama yapan olumsuz durumların bile iyi tarafından bakmaya çalışan bir insanım. Allah en hayırlısını verir diyorum kendime. Karamsarlığa kapılıyorum bazen ama Allah’a güvenim var. Bekletiyorsa, nasip etmiyorsa daha iyisini vermek içindir diyorum bu ara mottom budualarımı dileklerimi biliyor eminim gerçek olacak hepsi
Baştakileri okumadım ben iyi de olmuşİnşallah canım moralimizi hep yüksek tutalım bir de çok olumsuz yazıları okumamaya çalışıyorum çünkü en baştaki dış gebelik vs yorumları beni çok kötü etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?