- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.492
- 83
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Arkadaşımın da silinmişti. Düğün fotoğraflar dahil. Tekrar kurtarıldı hepsi ama pahalı olmuştu. Nasil silindi hersey?
1000 tane etkinlik planı vardı. Word programı. Binlerce resim videom vardı. Bugün bilgisayar hafıza dolu dedi. Bende yerel disk c yi siliyim dedim. Orada çok şey vardı. 5 dakika içinde bir baktım masaüstünde hiçbir şey kalmadı. Etkinlik planlarım, resimler herşey silinmiş. Bilgisayarcıyı aradım haftaya memlekette olacağım dedi. Tek tek emekle hazırladığım herşey silindi. Arkadaşınızın da mı yanlışlıkla silindi acaba
Bilgisayardan hiçbirşey tamamen silinmez.
İyi bir bilgisayarcıya giderseniz hepsi geri geliyor.
Polisler bile bilişimde bununla yakalıyor suçluları.
Yaptırdıktan sonra bir bulut uygulaması kullanıp herşeyinizi sanal ortamda yedekleyin.
Ben en basit şeylerimi bile yedekleyip depolarım.
Yıllarca saklanıyor bu şekilde.
Yok onda sistem çökmüstü..ama kendi elinizle silseniz nasıl oluyor bilmiyorum.. Elden mi sildiniz yoksa format mi yaptınız? Bundan sonra hep ikinci hafızaniz olsun. Insallah kurtulur.
Elden sildim maalesef. Herşeyi geçtim. Anaokulu öğretmeniyim. Çocuklar için hazırladığım yeni etkinliklerin resimleri için üzülüyorum. Yabancı sitelerden bulmuştum. Bir de Veli toplantı belgeleri duruyordu. Çocukların bilgileri gitti. Tek tek tekrar velilerden istemek korkutucu. Bundan sonra herşeyi yedekleyeceğim. Ama emekle hazırladım planlarıma çok üzüldümformat atmadım. Hafıza dolu dediğinde bilgisayar, bende birkaç şey sileyim dedim. Sildiklerim geri dönüşüm kutusunda da Yok. Yani silinenler oraya gitmeden silinmiş. Böyle olduğu için çok moralim bozuldu şimdi.
Hocam geçmiş yıllarda bu kadar yüklü olmasa da benim de dosyalarım silindi, o bana ders oldu.1000 tane etkinlik planı vardı. Word programı. Binlerce resim videom vardı. Bugün bilgisayar hafıza dolu dedi. Bende yerel disk c yi siliyim dedim. Orada çok şey vardı. 5 dakika içinde bir baktım masaüstünde hiçbir şey kalmadı. Etkinlik planlarım, resimler herşey silinmiş. Bilgisayarcıyı aradım haftaya memlekette olacağım dedi. Tek tek emekle hazırladığım herşey silindi. Arkadaşınızın da mı yanlışlıkla silindi acaba
Merhaba herkese
Bilgisayarımı güncelleme yaparken tüm belgelerim resimlerim silindi. Tüm etkinlik planlarım, MEB dosyalarım, okul dosyalarım herşey silinmiş. Ne yapacağım lütfen bilgisi olan var mı?
Bu arada bilgisayarcıyı aradım geri kurtarma programları ile %50 şans dedi. Şuanda çok kötüyüm. Elim ayağım titriyor.
Bilgisayar da silinenler için fikri bilgisi olan var mı? Haftaya gelecekmiş bilişim uzmanı ama korkuyorum şuanda çok kötüyüm. %50 çok korkutuyor beni. Daha önce tüm belgeleri silinip geri yüklenen var mı?
Şuanda morale ihtiyacım var. öğrencilerime hazırladığım binlerce etkinlik planı ders notlarım silindi.
Yahuu bununla öğretmenliğin nasıl ve neden bitecek? Acemi misin?
Yeni plan-etkinlik vs bulursun gene sağdan soldan gerekirse ama bunların hiçbirine ihtiyacın kalmaz, hepsi kurtarılır bilgisayarcı tarafından; defalarca başıma geldi aynısı çünkü.
Biraz sakin ol ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?