Çok acil fikir istiyorum öğretmenliğim bitebilir

Çok teşekkür ederim.
Chrome kullanıyorum. Dediğinize bakacağım şimdi

Çok teşekkür ederim.
Chrome kullanıyorum. Dediğinize bakacağım şimdi
Yani orada açık kalan e posta adresinizi nereden açarsanız açın bi çok dosyaya ulaşırsınız. Eğer yedeklemeyi kapatmadıysanız.
Kapattıysanız da artık açık tutun. Böylelikle telefon ve bilgisayar tek hesapta toplamjş olursunuz.

İnşl halolur. Çözüm üretemezse bilişimci özelden yazın bana. Kardeşimde bi baksın. Yardım etmeye çalışır.

Kolay gelsin

bılgısayara sakın bırsey yuklemeyın su asamada
yuklemezsenız gerı getırılır
en basıtı bılgısayar sıldıgınız zamankı tarıhe getırılır hemen dosyalarda gelır
yerel dısk c yı nıye sılıyorsunuz yahu hepsı gıder tabıkı
sız drive gıbı bır yere yedekleyın bulut uygulamasında yedeklensın yaptıklarınız bundan sonra
esım yazılım uzmanı bılgısayar muhendısı cok sırketın bılgısayarını kurtardı ordan bılıyorum

meb kimseyi planlari silindi diye isten atmiyor. sanirim ozel okulda usta ogreticisin. bunu yerme maksadiyla soylemiyorum. ama ogretmen elinde hic bisey kalmasa da sifirdan tekrar yapar bu kadar panik olmalik bi durum yok. 40 bin 50 bin etkinlik arsivleri var bi suru sitede bi tikla indirirsin. dahasi hepsi senin aklinda olmali zaten. ozeldeysen ve dedigim durumdaysan silinenleri caktirma. bilgisayar markan neyse servisi ara sor. umarim geri donusum kutusuna bakmisindir. valla yuklenmeyim diyorum ama bu kadar onemli bilgilerse neden tek yerde kayitlilar. bellek denen bisey var

Ben eşimin harddiskini silmiştim. Yüzlerce film, fotoğraf arşivi hepsi gitmişti. Bikaç saat uğraşın sonunda hepsini geri getirdi. Bilişim uzmanıda değil. Bence yapılır sizinkide. Sadece ücreti arttırmak için mırın kırın edilir.

Recuva diye bir program var. Ben onunla kurtarmistim. Siz de deneyin

Öğretmenliğiniz neden bitiyor, onu anlamadım. İhraç mı edecekler sizi bu yüzden? En kötü ihtimal silinse bile geri alınmaz, siz de zamanla o belgeleri tekrar temin edersiniz.

C yi silmek nereden aklınıza geldi
Bilgisayar konusunda biraz bilgi edinin derim. Geri getiriliyor bir sekilde ama birazda siz bundan sonra dikkatli olun

Format ya da güncellemeyle gitmiş olsaydı bir yerde depolanabilirdi sıkıştırılmış dosya halinde. Kendi elinizle silmişsiniz çok yüksek boyuttaki dosyaları geri getiremeyebilirsiniz. Bilgisayara ilk yüklerken burn out protect tarzı bir şey yüklendiyse kurtarılır ama aksi takdirde zor.

Sistem geri yükleme yapın büyük ihtimalle gelir. Google drive kullanın belgeleriniz için

düzgün bir yere bilgisayarcıya götürün ama C yi silmek isteyince silinmesi normal
yeni mi bilgisayar kullanmaya başladınız bunu bilmeyen kullanıcı olmaz
yedeklemeden çalışıyor olmanız büyük hata
ben evde bakmadığımız fotoğrafları bile yedekliyoruz

Çocuklarımız böyle insanların elinde büyüyor diye çok üzülüyorum.
Mesleki yeterlilik testleri yeterli olmuyor.
Bir öğretmen c diskini nasıl silebilir? C Disk nedir biliyor musunuz?
Dahası dosyaları kaybetti diye öğretmenlik hayatının biteceğini nasıl düşünür? Kaç yaşındasınız?

neden bu kadar kırıcısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…