- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.492
- 83
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Çok bilgili değilim ama inş halolur. Tanıdık güvenilir birilerinden yardım alın
Birde chrome mu kullanıyodunuz. Eğer e posta adresiniz gmail se ve aktif olarak indirme işlemlerini onu kullanarak yapmışsanız onlardan da yardım alabilirsiniz.
Google destekli tüm sistemlerin yedegi oluyor. Misal google fotografları tamamen silip çöpüde boşalttıgım halde bi e posta yazıp rica edince geri yüklediler. Eski e postalara kdr geri yükleniyor.
Yani orada açık kalan e posta adresinizi nereden açarsanız açın bi çok dosyaya ulaşırsınız. Eğer yedeklemeyi kapatmadıysanız.Çok teşekkür ederim.
Chrome kullanıyorum. Dediğinize bakacağım şimdi
Merhaba herkese
Bilgisayarımı güncelleme yaparken tüm belgelerim resimlerim silindi. Tüm etkinlik planlarım, MEB dosyalarım, okul dosyalarım herşey silinmiş. Ne yapacağım lütfen bilgisi olan var mı?
Bu arada bilgisayarcıyı aradım geri kurtarma programları ile %50 şans dedi. Şuanda çok kötüyüm. Elim ayağım titriyor.
Bilgisayar da silinenler için fikri bilgisi olan var mı? Haftaya gelecekmiş bilişim uzmanı ama korkuyorum şuanda çok kötüyüm. %50 çok korkutuyor beni. Daha önce tüm belgeleri silinip geri yüklenen var mı?
Şuanda morale ihtiyacım var. öğrencilerime hazırladığım binlerce etkinlik planı ders notlarım silindi.
Merhaba herkese
Bilgisayarımı güncelleme yaparken tüm belgelerim resimlerim silindi. Tüm etkinlik planlarım, MEB dosyalarım, okul dosyalarım herşey silinmiş. Ne yapacağım lütfen bilgisi olan var mı?
Bu arada bilgisayarcıyı aradım geri kurtarma programları ile %50 şans dedi. Şuanda çok kötüyüm. Elim ayağım titriyor.
Bilgisayar da silinenler için fikri bilgisi olan var mı? Haftaya gelecekmiş bilişim uzmanı ama korkuyorum şuanda çok kötüyüm. %50 çok korkutuyor beni. Daha önce tüm belgeleri silinip geri yüklenen var mı?
Şuanda morale ihtiyacım var. öğrencilerime hazırladığım binlerce etkinlik planı ders notlarım silindi.
Öğretmenliğiniz neden bitiyor, onu anlamadım. İhraç mı edecekler sizi bu yüzden? En kötü ihtimal silinse bile geri alınmaz, siz de zamanla o belgeleri tekrar temin edersiniz.Merhaba herkese
Sistem geri yükleme yapın büyük ihtimalle gelir. Google drive kullanın belgeleriniz içinMerhaba herkese
neden bu kadar kırıcısınız ?Çocuklarımız böyle insanların elinde büyüyor diye çok üzülüyorum.
Mesleki yeterlilik testleri yeterli olmuyor.
Bir öğretmen c diskini nasıl silebilir? C Disk nedir biliyor musunuz?
Dahası dosyaları kaybetti diye öğretmenlik hayatının biteceğini nasıl düşünür? Kaç yaşındasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?