Çok acil fikir istiyorum öğretmenliğim bitebilir

"iyi bir bilişimci çözer, üzülmeyin" demek için gelmiştim ama kızlar demiş zaten.

Sıkmayın canınızı.

Bilişimci olarak söylüyorum bir dosya görünümde silinmiş olabilir ama hard diskte hiç bir zaman silinmez. Recuva diye bir program var %70 kurtarıyor diyebilirim ama siz bilmiyorsanız tabi bilişimciyi bekleyin. İşinizi garantiye almak isterseniz bilgisayarınızın üzerinde birşeyler silip yükleme yapmayın ki üzerine tekrar tekrar veri işlenmesin. Veri işlendikçe silinen veriler kaybolabiliyor. Bu şekilde kurtarma olasılığınız daha da yükselecektir. Merak etmeyin işinizden olmazsınız en fazla biraz cebinizden para çıkar. Relax

Çok zor bir durum gerçekten
Yaşamayan bilemez
Bir daha yaşamamak dileğiyle

Kendiniz hiçbir şekilde müdahale etmeyin. Daha da beter olabilir.
Bulacağınız bilişimci ya da bilgisayarcı iyi olsun. Eğer kem küm edecek olursa riske atmayın başka kişilere de gösterin.

C yi sildim ama bilgisayar da üniversite den resimlerim, ders notlarım, etkinlik planlarım çok şey vardı. Notlar değilde resimlerim çok önemliydi. Mezuniyetim, üniversite hayatım, gezilerim, öğrencilerim ailem herşey vardı. Bin tane resim vardı. O kadar resimi kurtarmayı isterdim. Hafıza doluydu. C yi sileyim dedim. Bir anda masaüstündeki herşey silinmiş. Ekran resmîm bile. Google bile silinmiş. Şuanda telefonla idare ediyorum ama YouTube Google herşey silinmiş ve şuanda bomboş bir masaüstü kaldı. Bilişim uzmanı haftaya geleceğim dedi. Onu bekliyorum. %50 dedi kurtarma şansı var dedi.

Kendiniz hiçbir şekilde müdahale etmeyin. Daha da beter olabilir.
Bulacağınız bilişimci ya da bilgisayarcı iyi olsun. Eğer kem küm edecek olursa riske atmayın başka kişilere de gösterin.

Aynen öyle. Bilişimci siz hiç ellemeyin dedi haftaya geleceğim dedi. Onu bekliyorum. Masaüstüm bomboş kaldı. Hiçbir şey yok. Ben hiçbir şey yapmıyorum yapmayacağım. İnşaAllah hallolur. Çok merak ediyorum sonucu

1- kesınlıkle gerı gelır. Sen bile getırebılırsın sıstem gerı yukleme ile. % 50 dıyen malmış.
2- bu yuzden ogretmenlıgın bıtmez abartma. Amma drama queen sin yahu

Müdür bey okulun belgelerini gönderdi. Okula müfettiş gelecek. Şuanda elimde hiçbir şey kalmadı. Utanıyorum müdüre karşı.

Yahu gecen konuda değiştirdiğiniz konu içeriği bile geri gelmis bilgisayardakiler mi gelmeyecek? Öğretmenliğiniz (inanmasam da) bilgisayarınızdaki etkinlikler kadar mı da silinince bitiyor?

Geçen gün konuda silme nasıl oldu bilmiyorum. Konu açayım dedim. Öğrencim kanser olmuş. Ben ilk hafta uyum haftası diye önemsemedim. Ailesine karnının ağrıdığını demedim. 2 hafta boyunca demedim. Ayrıca özelden ismimi çalıştığım okulu, resimlerimi gönderebilirim. Fake ve yalancı değilim. Bu ara tüm herşey ters gidiyor. Ve şu var. Karnım ağrıyor diye ağladı öğrencim. Ailesine evde diyor bana okulda. Annesi bana oğlumu cidddiye almayın okuldan kaçmak için böyle diyor dedi. Özelden resim atabilirim. İnanmamak size kalmış bu sizin fikriniz. Yorum için teşekkürler

Bilgisyarın tarihini geri alsaniz acaba düzelir mi
Ben eskiden oyle yapıyordum sistem geri yuklemeden.

Herşey silinmiş. Veli toplantısı tutanakları
Müdür beyin bana attığı okulun yönetmelikleri, öğrenci adresleri aileler herşey silindi. Müdüre karşı ne diyeceğim diye korkuyorum. İlk hafta demişti müdür bey. Okulla ilgili hedeflerim büyük. Hayal kırıklığı yaşatmayın dedi. Sinirli biri. Okula gitmek istemiyorum. Bu arada hiçbir şeyin yedeği yok. Aile ziyaretleri başlayacak haftaya. Adresler slaylar herşey silinmiş. Üniversitedeyken emek verip hep öğretmen olursam diye etkinlik planları yazdım. Emeklerim gitti. Çok zor bir şey.

C'yi neden siliyorsunuz yahu, C dediğiniz şey masaüstünüzde bulunan her şey demektir zaten. Kafanıza göre koca diski silmişsiniz. Geri getirilir ama.

Ayyy içim rahatladı şimdi. Bilgisayarı hiç bilmiyorum. Hafıza yok diyince bir anda öyle bir şey yaptım. Yapmaz olaydım. Çok teşekkür ederim şuanda gerçekten rahatladım

Gece gece rahatladım çok teşekkür ederim

Bu mümkün mü yani doğru mu anladım tarihi değiştirince o tarihteki bildiler geri mi gelecek , silinmiş olsalar bile ?

Birçok kişi öyle yazmış ama bilişimci gelmeden hiçbir şey yapmayacağım. Öyle yapıp geri getirenler varmış. Saat tarih geri gidince geliyormuş.

Gece gece rahatladım çok teşekkür ederim
Çok bilgili değilim ama inş halolur. Tanıdık güvenilir birilerinden yardım alın
Birde chrome mu kullanıyodunuz. Eğer e posta adresiniz gmail se ve aktif olarak indirme işlemlerini onu kullanarak yapmışsanız onlardan da yardım alabilirsiniz.
Google destekli tüm sistemlerin yedegi oluyor. Misal google fotografları tamamen silip çöpüde boşalttıgım halde bi e posta yazıp rica edince geri yüklediler. Eski e postalara kdr geri yükleniyor.

Sistem geri yükleme yaptınız mı?
Öğretmenliğiniz niye bitiyor

Çocukların kişisel bilgileri, okulun resmî bilgileri, yönetmelikler, tutanaklar, kaynaştırma öğrencime özel hazırlanan eğitim planları herşey gitti. Ben kağıtlar kayboluyor diye hep dijital ortamda biriktiriyordum. Şuanda hiçbir şey kalmadı. Müdür beyden korkuyorum. Çok disiplinli biri. İster istemez korkuyorum. Müdür ne diyecek, ne olacak , herşey kaybolduysa tekrar nasıl bulunacak bilgiler, tutanaklar. İnşaAllah geri gelir hepsi kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…