- 4 Ekim 2018
- 732
- 1.152
- 113
- 41
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Benimde başıma geldi, silinen herşey geri geldi.
Bilgisayardan tamamen veri silinmesi die bi olay yok zaten içiniz rahat olsun.
MEB de öğretmenim.Bahsettigin olay yıllar önce bilişim formatorunun sayesinde benim de başıma geldi.Tek farkla ben ısrarla yedekleme yapmak istemiştim o engel olmuş ve bilgisayarima format atmisti.3 yillik tum calismalar,seminerler ,resmi yazismalar,vb ...gozlerimin onunde yok olduOlmedim oldurmedim..."canın sagolsun" dedim ...mesleğe de devam ettim.
C'yi sileyim mi dediniz
Gelir inşallah geri, aman bir daha bilmediğiniz hiçbir dosyayı silmeyin ve mutlaka yedekleyin.
10 yıllık birikim gitti sandım, tabii ki ilk yılın emeği başka ama öğretmenliğim bitebilir diyecek kadar da panik olmayın.
Kendiniz hiçbir şekilde müdahale etmeyin. Daha da beter olabilir.
Bulacağınız bilişimci ya da bilgisayarcı iyi olsun. Eğer kem küm edecek olursa riske atmayın başka kişilere de gösterin.
1- kesınlıkle gerı gelır. Sen bile getırebılırsın sıstem gerı yukleme ile. % 50 dıyen malmış.
2- bu yuzden ogretmenlıgın bıtmez abartma. Amma drama queen sin yahu
Yahu gecen konuda değiştirdiğiniz konu içeriği bile geri gelmis bilgisayardakiler mi gelmeyecek? Öğretmenliğiniz (inanmasam da) bilgisayarınızdaki etkinlikler kadar mı da silinince bitiyor?
Bilgisyarın tarihini geri alsaniz acaba düzelir mi
Ben eskiden oyle yapıyordum sistem geri yuklemeden.
C'yi neden siliyorsunuz yahu, C dediğiniz şey masaüstünüzde bulunan her şey demektir zaten. Kafanıza göre koca diski silmişsiniz. Geri getirilir ama.
Shift+delete yapmadınız değil mi?
Yani siz yedekleme yapmamış olsanız bile son format atan kişi onu ayarlamıştır. Birde flash bellekler biçimlendirildigi halde üzerine yeni dosya eklenmemiş olma şartıyla belgeler kurtarılıyor. Sizinki de kurtarılır. Dert etmeyin
Bu mümkün mü yani doğru mu anladım tarihi değiştirince o tarihteki bildiler geri mi gelecek , silinmiş olsalar bile ?
Çok bilgili değilim ama inş halolur. Tanıdık güvenilir birilerinden yardım alınGece gece rahatladım çok teşekkür ederim
Siz dert etmeyin. Hiç bi işlem yapmadan anlayan birine verin yeter.Gece gece rahatladım çok teşekkür ederim
Sistem geri yükleme yaptınız mı?
Öğretmenliğiniz niye bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?