Çok acil fikir istiyorum öğretmenliğim bitebilir

Benimde başıma geldi, silinen herşey geri geldi.
Bilgisayardan tamamen veri silinmesi die bi olay yok zaten içiniz rahat olsun.

Ekstra bir program yüklemeden Recuva gibi basit bir program ile kendiniz dahi geri getirebilirsiniz. Size tavsiyem 2 tane 1 TB lik harici disk alın ve tüm dosyalarınızı bu disklerde yedekleyin. Geçmiş olsun ama çözülmeyecek bir sorun değil.

Son düzenleme:
Ogretmenliginizin bitmesiyle ne ilişkisi var ben anlayamadım.Çok önemli evraklariniz silinmiş .Ama hala ogretmensiniz ve sizi bu yüzden almazlar.kelimelerin ne anlama geldiğini bilerek yazarsanız anlam karmaşası yasamayiz.

Geri getirirler telaş yapmayın .ama iyi bir bilgisayarci bulun kendinize. Tek kişiyle de sinirli kalmayın sorun bir kaç ayrı bilgisayarciya..bir daha da böyle şeyler yapmayin:)

Bu kadar paniklemeyin, iyi bir bilgisayarcıyla büyük oranda çözersiniz.
Yalnız başlığa takıldım, başınıza öğretmenliğinizi biterecek bir olay gelmemesine sevindim. Ama o başlığı tercih neden ettiniz merak etmeden duramıyorum. öğretmenlik bilgisayardaki dosyalara mı bağlı?

Merak etmeyin ve sakin olun. Kurtarma programlarından ücretsiz olanları önce bir deneyin. Boyutu büyükse ücretli bir tanesini satın alın.
Ben easeus data recovery ile kurtardım.

Bilgisayarda o kadar dosya, etkinlik vs. hazırladım diyorsunuz da bilgisayar bilginiz, bilgisayarda C dosyasını silip yer açmaya çalışacak kadar kötü..nacizane tavsiyem dosyaları sadece elektronik ortamda yedeklemeyin, kişisel dosyanız olsun..Bir musibet bin nasihatten iyidir..

Sistem geri yükleme dosyaları getirmez. Sadece programları tekrar yükler.
Geçmiş olsun halledilmeyecek bir şey değil.

Bilgisayarin tarihini geri alın bi deneyin .
Bilgisayarci yapamamisti bizimkini ama illaki geri gelir eşim is bilgisayarini kendi kurtardı ne yaptı bilmiyorum ama çok böbürlenmisti .
Ama bence acele edin sure önemli sanki.

Baksan etkinlik örnekleri ,planlar zaten internetten indirilmistir

Sistem c’yi mi sildiniz? Allah iyiliğinizi versin, bence bundan sonra sileceğiniz şeyleri manuel gereksizleri silerek yapın, inşallah her dosyanız geri gelir ki bence gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…