- Konu Sahibi blackberry__
-
şuan yakın olan yerdsiniz,ailenizden ailesinden sıkıntı çekmiyorsanız aynı yerde kalın..sıkıntı çekiyorsanız uzağa taşının..yani yakın yaşamayı denediniz şuanki yaşadığınız muhitten memnun olup olmamanıza göre kararınızı verin..
cok afedersınız ben belırtmemısım. bu evde dugunden sonra oturacagım yani suan aılemleyım.
memnun olma olmama ıhtımalımı bılmıyorum.
suan cok kızgınım kafam cok karısık.
eğer çevredki insanlarla ilgili bir problem yoksa neden uzağa gidesiniz ki. kalın işte alıştığınız yerde
başlangıçsa uzağa gitmek iyidir...
ev hanımı mı olacaksın. bence de uzak iyidir, yakınlık içli dışlılık samimiyet zamanla sorun oluşturabilir. uzak olsun kafan rahat olsun. arada gelirsin kalırsın ailende olmazsa. eşin de gelir, zaten onun ailesi de oradaymış.
aslında banada bırısı sorsa uzagı tercıh et derim.
ama sonradan ordan sıkılıp burda sorun yasarsam esım, uzaktada sıkılmıstın dıyebılır.
ılk aylar evde olacagım sonra işe baslamayı dusunuyorum. kesın olmamakla bırlıkte.
uzakta evde kalırsam patlarım dıye korkuyorum
aslında banada bırısı sorsa uzagı tercıh et derim.
ama sonradan ordan sıkılıp burda sorun yasarsam esım, uzaktada sıkılmıstın dıyebılır.
ılk aylar evde olacagım sonra işe baslamayı dusunuyorum. kesın olmamakla bırlıkte.
uzakta evde kalırsam patlarım dıye korkuyorum
memnunum tabıkı cok sevıyorum oturdugumuz yerı. duzenımız burda.Bulunduğun çevreden memnunsan uzağa gitme derim.
Kendimden örnek vereyim. Evlendiğimde ailemden uzak bir semtte oturdum 1 yıl kadar. Uzaklık iyidir diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Şimdi 2 dakikalık mesafedeyiz ve bunun için hiç pişman olmadım. (Bu arada müstakbel eşinin ve ailelerin tutumu da önemli)
evet ıste şu dezanavantajlar arasında secim yapmak cok zor gelıyor.her iki seçeneğinde dezavantajları var canım
ama bence uzak olan tercih et
böylece hem mesafeni korur hemde lafı sözü engellersin
önlemimi almak ıstıyorum. hos olmaz da şu evrede bılemıyorum. kararsızlık konusunda normaldede ustume yokturyakında olursan laf söz olabilir, herkesle içli dışlı, gidiş geliş, muhabbet derken kıyaslama, tatsızlık, yanlış anlama vs. çıkabilir. en baştan önlemıni al derim. önce onlarla bozuşup sonra o semtten gidersen o da hoş olmaz ki sonucta...illa uzaklaşman için bozuşman mı gerek. sen evine alışıp düzenıni kurana kadar zaman gecer zaten, sonra da çalışırsın. tek başına da çıkar alışverişe gidersin dolaşırsın,ailelerinize gidersiniz,onlar size gelir,oyle vakit geçer gider. niye sıkılasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?