- Konu Sahibi blackberry__
-
canım sana bu konuda deneyimli biri olarak yazmak istedim..yedinci ayımızı bitiriyoruz bizde evlilikte..ankarada yaşıyorum şu an ama benim ailem balıkesirde eşimin ailes,i ise farklı bi şehirde..yani biz tam ortadayız her iki aileyede eşit mesafede uzaklıktayız..ankarada benimde eşiminde kimsesi yok:)) inan bana bu çok güzel bi şey evliliğini anlıyorsun ..ama şöyle bi durumda var eşim yokken ben o kadar sıkılıyorumkii kendimi bi ara hobilere taktım dikiş falan yani..:)) çok sıkıcı olabiliyor yani zaman zaman..ama çok güzel taraflarıda oluyor karışan yok en önemlisi.
şimdi esas konu şu bende senle aynı düşünceler içindeyim.eşimin burdaki işi pek iyi değil ve kaynımla ortak bi işyerleri daha var sivasta (bu arada kayınvalidemler sivasta).bizimde sivasa taşınma gibi bi durumumuz söz konusu ama ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç istemiyorum kayınvalide görümceler hepsi orda malesef:S ve aile bağları çok güçlü ...acaba evliliğimi etkilermi diyede düşünmüyo değilim hani..açıkçası bende kararsızım
ha bu arada can sıkıntımı gidermiş durumdayım şu ara köpek aldı eşim sağolsunDD belki sende düşünebilirsin
Biliyorsun ben ailemden cok uzaklardayim ve onlari cok özlüyorum.
Onun icin ailene yakin olmani istiyor olabilirim, malum ben özlüyorum
bari sen özleme misali :)
Ama evliliginize iyi gelecekse ve zaten calisacaksan dünyanin öbür ucu
olmadigina göre diger semtte olabilir tabi.
Görüyorsun ya bu önemli karar her halukarda seni bekliyor.
Umarim senin icin en iyi olan tercihi yaparsin
hımmm..bence yinede o kadar sıkıntıya rağmen uzak olmak iyiemin ol..herşey ikiniz arasında kalıyor.
ben bir hafta ziyarete gidiyoruzda ne zaman dönücez eve diye sabırsızlanıyorum
hem aynı şehirde değilmisiniz ailelerle siz? istediğin zaman gider gelirsin
Eşinin işine nispeten yakın ama merkeze de yakın olan bir ev bulunamaz mı ?
Hani 10 dakikada gideceğine,20 dakikada gitsin ama etrafta market filan olsun en azından :)
şahsi görüşüm:) ama hayırlısı olur inşallah demek en mantıklısı..ailelerin tutumu çok önemli ama eğer dedikodu olmaz diye düşünüyosa(ki nerdeyse imkansız)sıkmazlar beni diyosan yanlarında ol ama uzak olalım birbirimizi tanıyalım evliliğimizi sonuna kadar yaşayalım diyosan uzaklıkumarım yardımcı olabilmişimdir
zamanımız cok az 1 ay kaldı ortada bısey yok ev arayacak vakıtım yokki.Ya var ya...Nasıl telaş yapmışsın :)
Hatırladım şimdi...İlk ev bulduğumuzda,o ev kaçacak,başka ev bulamayacağız gibi düşünmüştüm.Hey gidi :)
Ev de bulunur,semt de bulunur.Hayırlısı neyse öyle olsun.
Bulunduğunuz semtteki ev,kaçmaz fırsat sanıyorsun.Ohooo ne evler bulunur.
Panik yok :)
aslında aılelerle arkadaslarla gorusmek cokta mühim degıl sadece yeni semtte markete bıle tek gıdemeyecek olmak oranın bızım semtle cok ama cok farklı olması beni düşündürüyor.:26:Yeni bir hayata yeni bir semtte başlayın , eskiye dair birşey olmadan sadece ikiniz
Eskisi kadar olmasa da yine ailelerinizle arkadaşlarınızla görüşürsünüz..
esıme kalsa hemen bana kalsa en az 2 sene:):)Eger hemen cocuk yapıcaksanız yakını yok 2-3 sene duşunmuyoruz dersenız uzagı çocugu yapıp ailenızın oldugu mahalleye tasınıp bır sene ıcınde ıkı masraf yapmayın :d
hemen bakayım merak ettım:)Ben yakın olmam taraftarıyım bknz:bugün açtığım bir konu ve konusu semtle ilgili
evet ıste kendimizi bulamayız ama dıger yandan dıyorum ki.bence uzaga git. en azndan evliliik böyle olmalı.yok senin ailen cok geldi yok snnki evden cıkmadı o bu şu derken kendinizi bulamassınız..
ben zaten evlnnce anneme km'lerce uzak olcam ama sevgilimn ailesinide burnumun dibinde istemiyorum.her nedkr zararları dokunmayacak olsada istemiyorum . .
kendi dünyanı kur.herkesten uzaklaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?