Cok acıl fıkırlerınızı paylasırmısınız lutfen son karar verıcem..://

ha bu arada can sıkıntımı gidermiş durumdayım şu ara köpek aldı eşim sağolsunDD belki sende düşünebilirsin

evet cooook sıkılıcam bunu bılıyorum. huyumu bılıyorum cok sıkılıcam o işteyken.
ama ote yandan karısan olmayacak
o kadar kötü ki düşün düşün .... işin.(

aslında o kadar kafam karısık ki.
sımdı burda olursak esım ısteyken sıkılmayacagım. her yerı bılıyorum cıkıp bı avm ye gıtmem yuruyerek 15-20 dakıka.
ama aıleler burda ve evlı oldugumuzu unutup cumbur cemaat olma durumu var.

gıdecegım semtte evet, sıkılacagım merkeze uzak kapalı bır semt oturdugum yerle alakası bıle yok.
ama esımle ben aıle olucaz karısan gorusen olmayacak.
ama esım 6 gun sabah gıdıp gece gelecek.

umarım oyle yaparım cnm.

Eşinin işine nispeten yakın ama merkeze de yakın olan bir ev bulunamaz mı ?
Hani 10 dakikada gideceğine,20 dakikada gitsin ama etrafta market filan olsun en azından :)

hımmm..bence yinede o kadar sıkıntıya rağmen uzak olmak iyi emin ol..herşey ikiniz arasında kalıyor.
ben bir hafta ziyarete gidiyoruzda ne zaman dönücez eve diye sabırsızlanıyorum
hem aynı şehirde değilmisiniz ailelerle siz? istediğin zaman gider gelirsin

evet baya sıkıntıya ragmen olucak uzak olup sıkılsanda patlasanda yalnız kalın dıyosun.
aynı sehırdeyız dıger semt yaklasık 1-1,5 saat surer.

Eşinin işine nispeten yakın ama merkeze de yakın olan bir ev bulunamaz mı ?
Hani 10 dakikada gideceğine,20 dakikada gitsin ama etrafta market filan olsun en azından :)

bulunabılır elbet, ama emlakcı ucretı depozito 2 aylık pesın derken suan ımkanımız yok.
bızım semttekı ev suan aracılı oldugundan zararımız olmayacak.
aynen di mi olsun. allah'ım sızce ben mı anormalım. ya baskası sorsa uzaga kac derdım halıme bakın:)

Ya var ya...Nasıl telaş yapmışsın :)
Hatırladım şimdi...İlk ev bulduğumuzda,o ev kaçacak,başka ev bulamayacağız gibi düşünmüştüm.Hey gidi :)
Ev de bulunur,semt de bulunur.Hayırlısı neyse öyle olsun.
Bulunduğunuz semtteki ev,kaçmaz fırsat sanıyorsun.Ohooo ne evler bulunur.
Panik yok :)

şahsi görüşüm:) ama hayırlısı olur inşallah demek en mantıklısı..ailelerin tutumu çok önemli ama eğer dedikodu olmaz diye düşünüyosa(ki nerdeyse imkansız)sıkmazlar beni diyosan yanlarında ol ama uzak olalım birbirimizi tanıyalım evliliğimizi sonuna kadar yaşayalım diyosan uzaklık umarım yardımcı olabilmişimdir

burda evlılıgımı yasayamazmıyım ki
sıkmazlar dıyemem belli mi olur. klasik erkek tarafı.
sagolun herkes cok yardımcı oldu bana artık dusunup tasınıp karar vermek kaldı

canım işte o klasik erkek tarafı deyimi bi zaman sonra kendi ailen içinde geçerli olabilir eşin için unutma her iki tarafta yıpranabilir

Yeni bir hayata yeni bir semtte başlayın , eskiye dair birşey olmadan sadece ikiniz

Eskisi kadar olmasa da yine ailelerinizle arkadaşlarınızla görüşürsünüz..

Eger hemen cocuk yapıcaksanız yakını yok 2-3 sene duşunmuyoruz dersenız uzagı çocugu yapıp ailenızın oldugu mahalleye tasınıp bır sene ıcınde ıkı masraf yapmayın :d

Ben yakın olmam taraftarıyım bknz:bugün açtığım bir konu ve konusu semtle ilgili

bence uzaga git. en azndan evliliik böyle olmalı.yok senin ailen cok geldi yok snnki evden cıkmadı o bu şu derken kendinizi bulamassınız..

ben zaten evlnnce anneme km'lerce uzak olcam ama sevgilimn ailesinide burnumun dibinde istemiyorum.her nedkr zararları dokunmayacak olsada istemiyorum . .

zamanımız cok az 1 ay kaldı ortada bısey yok ev arayacak vakıtım yokki.
ıkısı arasında bır karar vermem lazım. ama acayip telas yaptım:))

Yeni bir hayata yeni bir semtte başlayın , eskiye dair birşey olmadan sadece ikiniz

Eskisi kadar olmasa da yine ailelerinizle arkadaşlarınızla görüşürsünüz..
aslında aılelerle arkadaslarla gorusmek cokta mühim degıl sadece yeni semtte markete bıle tek gıdemeyecek olmak oranın bızım semtle cok ama cok farklı olması beni düşündürüyor.:26:
Eger hemen cocuk yapıcaksanız yakını yok 2-3 sene duşunmuyoruz dersenız uzagı çocugu yapıp ailenızın oldugu mahalleye tasınıp bır sene ıcınde ıkı masraf yapmayın :d
esıme kalsa hemen bana kalsa en az 2 sene:):)
işte uzaga gıdersem yakına gelırsem esım benı bıraz zor goturur.
dıyorum ki once burdan boyumun ölçüsünü alsam sonra mı kacsam??

Ben yakın olmam taraftarıyım bknz:bugün açtığım bir konu ve konusu semtle ilgili
hemen bakayım merak ettım:)
evet ıste kendimizi bulamayız ama dıger yandan dıyorum ki.
esım koca gün olmayacak ben evde sıkılıp mutsuzz olursam onuda mutsuz edermıyım.
zararları dokunmasada faydaları olmayacagı kesin:)

en güzeli 2 taraftanda uzak olmak yaptığın her harekette düşünmek zorunda kalırsın herkesi gönüllemeye uğraşırsın çat kapı gelen giden olur. uzak ol özgür ol mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…