Cok acıl fıkırlerınızı paylasırmısınız lutfen son karar verıcem..://

aslında aılelerle arkadaslarla gorusmek cokta mühim degıl sadece yeni semtte markete bıle tek gıdemeyecek olmak oranın bızım semtle cok ama cok farklı olması beni düşündürüyor.:26:

Dağ başına mı gidiyorsun ki çok merkezi olmasa da küçük bakkal vs. illa birşeyler vardır , oralarda da yaşayan insan var sonuçta değil mi ? Ha dersen ki ben sadece bakkalla yapamam avm lere de minibüs otobüsle uğraşamam.. O zaman her iki seçeneğin dışında orta bir yerde ev tutabilirsiniz..

yok yok tabıkı dag basına gıtmıyorum:)
sadece gıdıcegım yerde tek basıma cıkıp dolasıcak bır carsı vs. bır arkadas edılebılecek ortam yok malesef.
ama kararsızlıgım had safada gene. suan ki öfkemle uzaga gıtmeye karar verebılırım heran.

uff hangı bırını dusunecegımı sasırmısken.esımın gonlu yakın olmakta ıstedıgı olsun gibisinden bencıllık olmasın dıye. oda uzak olsak daha mı ıyı sence demıstı.
sagırlar bırbırını kararsızlıkla agırlar.:))))

cnm bana özelden msj atmışsın uzun süredir pcye girmiyordum tesadüfen açtım gördüm ben sana özelden attım msj attım ..yalnız sana şunu söylim sen benim kadar uzakta olmayacaksın...ne diye aynı mahalleye taşınıyorsunki ..neyse özelden uzunca yazdım okursun cnm

tatlım uzak olan seçenek eşimin işine yakın demişsin. eşin sürekli seyehat i edicek? işi uzaktaysa yalnız bırakma eşin nerdeyse sen de orda olmalısın cnm. bu benim nacizane fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…