9kardeşiz kucuktuk ailesi de bakmayız deyince çocuklarına o da gitmiyordu.9 çocuk neden yaptı diyecek herkes o adamın ailesinde çocuk yapmayan kadin bile dövülüyor.. bunları sorgulamayın nolurAnneniz daha önce ayrılmayarak iyilik mi yapmış oldu şimdi çocuklarına? Babasız buyumemiş mi oldular?
Bu adamın akıl sağlığı yerinde değil. Kardeşlerinizi bırakmadan gitsin. Hatta once zaman kazanmak için babanızı şikayet etsin, uzaklaştırma kararı çıkarılsın, o sırada anneniz kendini toparlar gidecek bir yer ayarlar. Kardeşlerinizle birlikte çalışır geçinirler.
Mahkeme illaki 3-5 nafaka bağlar, yada varsa mal varlığından pay verir...
9kardeşiz kucuktuk ailesi de bakmayız deyince çocuklarına o da gitmiyordu.9 çocuk neden yaptı diyecek herkes o adamın ailesinde çocuk yapmayan kadin bile dövülüyor.. bunları sorgulamayın noluriçim aciyor.tirnak uçlarıma kadar ağrım var sızım var..haykirarak ağlamak istiyorum.ogretmen oldum anne oldum hala babam aynı b..degisir dedik yok aynı!
2si evde diğerleri hepsi evli.evdekiler de biri üniv li biri lise mezunu.kucuk yok yani.En küçük kaç yaşında, kaçınız evden ayrılıp kurtuldu?
7 kardeş 200-300 verseniz, kardeşleriniz de part time falan çalışsa bir şekilde yürütürsünüz geçinme işini.2si evde diğerleri hepsi evli.evdekiler de biri üniv li biri lise mezunu.kucuk yok yani.
Bizlerin hepsinin evini biliyor gelir alır bizi de onu da öldürür.Offf nasıl bi hayat ya annenize çooook üzüldüm.
Hiç düşünmesin ayrılsın ya. Bıraksın bu adamı. Polise gitsin, 182 yi arasın, siz destek olun. Gerekirse bi müddet sizlerde kalsınlar. Tek evli sizmisiniz diğerleri ne yapıyor. Alt katınız olur üst katınız olur ev tutun. Bu nedir ya. Kaç yaşında anneniz. Diğer kardeşler kaç yaşında.
Bizlerin hepsinin evini biliyor gelir alır bizi de onu da öldürür.o yüzden o olmaz.7kardes evliyiz.polise her gittiğinde baristirip gönderdiler eve.o işler filmlerde oluyor maalesef..
Konunuzu okuyunca nasil kotu oldum anlatamam bende problemli bir babaya sahibim ama sizin babanizin yaninda melek sayilırBizlerin hepsinin evini biliyor gelir alır bizi de onu da öldürür.o yüzden o olmaz.7kardes evliyiz.polise her gittiğinde baristirip gönderdiler eve.o işler filmlerde oluyor maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?