Çok acil herkesten fikir bekliyorum..

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.375
5.394
723
Cok cok ozet gecicem ama lutfen artik son care oldugunu bilerek okuyun...sanirim cesaret istiyorum annem adina..
Annem yıllardır babamın işkencelerine kötülüklerine ac bırakmalarına maruz kalmış biri..en son dün akşam 19yasindaki kardeşimi çok dövünce annem evden gitmeye karar verdi.yillarca gitmeme sebebi bizim küçük olmamız.. genç kız olmamız vs..su an evde universite okuyan kız kardeşimle bu yeni lise bitiren erkek kardeşim var..Artik dayanamadığını ve gitmek istediğini soyluyo.ancak bulur ve geri getirir diye ve kız kardeşimi okulundan alır eve hapseder diye korkuyor..yapabilir mi sizce..
Babamın işkencelerini merak eden varsa en son yaptığı şeyi söylim..erkek kardeşim saçını zamane gençleri gibi kesti diye tüm saçını banyoda sıfıra vurdu..kizkardesimin özel bölgesine silah dayadı,erkek arkadaşı var diye..! Nefret ediyorum bu adamın babam olmasindan. Lutfen akil verin cesaret verin biktik usanidik..bugun çocuklarımın 40i bitti mevlüde gelecekti güya 9yildir hasretti annem bnm çocuklarımın olmasına

Anneniz daha önce ayrılmayarak iyilik mi yapmış oldu şimdi çocuklarına? Babasız buyumemiş mi oldular?
Bu adamın akıl sağlığı yerinde değil. Kardeşlerinizi bırakmadan gitsin. Hatta once zaman kazanmak için babanızı şikayet etsin, uzaklaştırma kararı çıkarılsın, o sırada anneniz kendini toparlar gidecek bir yer ayarlar. Kardeşlerinizle birlikte çalışır geçinirler.
Mahkeme illaki 3-5 nafaka bağlar, yada varsa mal varlığından pay verir...

Çok tehlikeli bır adama benziyor ben silah taşıyan insanlardan ürküyorum o bir de kız kardesınıze silah doğrultmuş. Gidip bir sığınma evine ya da başka şehre yerleşsinler, o ara çocuklar okulu dondursunlar ne olur ne olmaz, bir şey yapabilir gibi.

9kardeşiz kucuktuk ailesi de bakmayız deyince çocuklarına o da gitmiyordu.9 çocuk neden yaptı diyecek herkes o adamın ailesinde çocuk yapmayan kadin bile dövülüyor.. bunları sorgulamayın nolur içim aciyor.tirnak uçlarıma kadar ağrım var sızım var..haykirarak ağlamak istiyorum.ogretmen oldum anne oldum hala babam aynı b..degisir dedik yok aynı!

En küçük kaç yaşında, kaçınız evden ayrılıp kurtuldu?

2si evde diğerleri hepsi evli.evdekiler de biri üniv li biri lise mezunu.kucuk yok yani.
7 kardeş 200-300 verseniz, kardeşleriniz de part time falan çalışsa bir şekilde yürütürsünüz geçinme işini.
Gidin alın annenizi, yerleştirin Yeni bir yere..
başka da şans yok zaten
9 çocuğu olan kadın ortada kalıyorsa yazık gunah...
Muhtemelen annenizin yaşı vardır, ve böyle bir hayat onu yıpratmıştır. Hayatı boyunca hiç çalışmadıysa bu saatten sonra zor. Evlatları olarak iş size düşer...

Offf nasıl bi hayat ya annenize çooook üzüldüm.
Hiç düşünmesin ayrılsın ya. Bıraksın bu adamı. Polise gitsin, 182 yi arasın, siz destek olun. Gerekirse bi müddet sizlerde kalsınlar. Tek evli sizmisiniz diğerleri ne yapıyor. Alt katınız olur üst katınız olur ev tutun. Bu nedir ya. Kaç yaşında anneniz. Diğer kardeşler kaç yaşında.

9 kardeşsiniz. 7 si ayrı yerdeler. 2 si ve annen de babanla birlikte. çözüm çok basit

9 kardeş ve annen önce acilen bir araya gelip toplantı yapacaksınız. annenizi biriniz, kız kardeşleri de kendi aranızda paylaşacaksınız. babanıza da uzaklaştırma kararı çıkartacaksınız. sonuçta 10 kişi bir adama ezilecek kadar güçsüz değilsiniz. birbirinizin yaralarını birbiriniz saracaksınız. 9 kardeş olmanız çok güzel aslında. bu işi birlikte başarıp bu zinciri kıracaksınız.

Bizlerin hepsinin evini biliyor gelir alır bizi de onu da öldürür. o yüzden o olmaz.7kardes evliyiz.polise her gittiğinde baristirip gönderdiler eve.o işler filmlerde oluyor maalesef..

Tam ayrılma vakti bence hatta geç bile kalmış , sanırım ailecek piskolojik olarak berbat durumdasınız , artık annen ve kardeşlerin o esir hayatından kurtulsun ayrı bir ev tutsun inan iş bulur bence bir çaycı olarak veya bir şirkette temizlikçi olarak oda olmuyorsa yemek yada pasta yapabilir ama mutlaka bir kapı aralanır yeterki cesur olsun , korkak olarak yaşayacağına ,
umarım annen artık huzur bulur hiç değilse yaşlılıkta buna benzer kadınlarımız için vakıf var mı yardım eden tam olarak bilmiyorum ama bir araştır bence gelişmelerden haberdar et bir kaç evim olsa inan parasız oturturum ben bir feminist olarak!

Tam ayrılma vakti bence hatta geç bile kalmış , sanırım ailecek piskolojik olarak berbat durumdasınız , artık annen ve kardeşlerin o esir hayatından kurtulsun ayrı bir ev tutsun inan iş bulur bence bir çaycı olarak veya bir şirkette temizlikçi olarak oda olmuyorsa yemek yada pasta yapabilir ama mutlaka bir kapı aralanır yeterki cesur olsun , korkak olarak yaşayacağına ,
umarım annen artık huzur bulur hiç değilse yaşlılıkta buna benzer kadınlarımız için vakıf var mı yardım eden tam olarak bilmiyorum ama bir araştır bence gelişmelerden haberdar et bir kaç evim olsa inan parasız oturturum ben bir feminist olarak!

Bizlerin hepsinin evini biliyor gelir alır bizi de onu da öldürür. o yüzden o olmaz.7kardes evliyiz.polise her gittiğinde baristirip gönderdiler eve.o işler filmlerde oluyor maalesef..

Tamam polise savcıya muhakkak gidin. Uzaklaştırma çıkarttırın, koruma aldırın. Gerekirse babanızın bilmediği bi ikametgaha taşıyın annenizi. Abiniz erkek kardeşiniz dayınız falan yok mu onlardanda destek alın. Babanız kaç yaşında. Yazık annenize.

Benim annemin anneannesinin üzerine bi kuma almış büyük dedemiz ve bu kadın kuma olarak evlendiğini bilmiyormuş o zaman. Gelince öğrenmiş. Senelerce işkence dayak ne varsa görmüş yazık. Sonra bir gece kocası öbür kadının yanına gidince tüm çocuklarını toplayıp kaçmış. Cebimde bi kaç tane altın vardı diye hep anlatırdı rahmetli. Hiç bilmediği büyük bi şehire kaçmış beni bulamasın diye. Kadın yıllarca hiç kimseyle görüştürmemiş çocuklarını bulacak diye. Ölümünden bi kaç yıl önce çocukları bulmuştu annemler falan. Kadın ne yokluk görmüş ne işlerde çalışmış küçük çocuklarıyla. Filim çeksen filin olur. Ama başarmış ya.
Neden olmasın anneniz kurtulabilir

Baban bir halt yapamaz bence havlayan köpek ısırmaz

Ayrı evi olan kardeşlerinden biri şimdilik anneni yanına alsın ya da diğer 2 kardeşin, annen, sen taşınıp hızlıca kaçıp kurtulun

Kapıya gelirse de gelsin abin varsa sağlam bir dayak atsın bir daha gelemez

Annen doğru kararı vermiş geçte olsa
Direk ayrılsın bosanma davası açsın bu adam kesin benden boşanmasında diyecek ozamanda bu yasadiklarından dolayı şikayetçi olsun koruma istesin kardeslerinde şikayetçi olsun aynı şekilde
Bı sure sende kalsın ...

Konunuzu okuyunca nasil kotu oldum anlatamam bende problemli bir babaya sahibim ama sizin babanizin yaninda melek sayilır

Bazen öyle caresiz kaliyor ki insan bosa koysan dolmuyor doluya koysan almiyor

Benim annem ne kadar kabullenmesede bence cocuklariyla beraber ailesi sahip cikmadigi icin bosanamamis gerci hep sizin icin bosanmadip deyip durur ama iste binlerce kez diyorum keske en basta ayrilmis olsaydilar

Resmen onlarin yuzunden cehennem gibi bir hayat yasadik

Kusura bakmayin konunuzu sabote ettim ama dusununce aklima hicbirsey gelmiyor insallah Allah annenize kardeslerinize hayirli bir kapi acar

En guzeli insallah tez zamanda babaniz olurde kurtulursunuz yoksa hep diken usrunde bir hayatiniz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…