- 23 Haziran 2017
- 225
- 157
- 33
Abi yok 2erkek kardeşim var büyüğü 22sinde.o bile hala dayak yiyor.dayi deseniz hepsi birbirinden şeref.. eşleri asla musade etmez ablalarına sahip cikmasina.Baban bir halt yapamaz bence havlayan köpek ısırmaz
Ayrı evi olan kardeşlerinden biri şimdilik anneni yanına alsın ya da diğer 2 kardeşin, annen, sen taşınıp hızlıca kaçıp kurtulun
Kapıya gelirse de gelsin abin varsa sağlam bir dayak atsın bir daha gelemez
Kötülüklerini anlatsam inanın 10kitap eder..Konunuzu okuyunca nasil kotu oldum anlatamam bende problemli bir babaya sahibim ama sizin babanizin yaninda melek sayilır
Bazen öyle caresiz kaliyor ki insan bosa koysan dolmuyor doluya koysan almiyor
Benim annem ne kadar kabullenmesede bence cocuklariyla beraber ailesi sahip cikmadigi icin bosanamamis gerci hep sizin icin bosanmadip deyip durur ama iste binlerce kez diyorum keske en basta ayrilmis olsaydilar
Resmen onlarin yuzunden cehennem gibi bir hayat yasadik
Kusura bakmayin konunuzu sabote ettim ama dusununce aklima hicbirsey gelmiyor insallah Allah annenize kardeslerinize hayirli bir kapi acar
En guzeli insallah tez zamanda babaniz olurde kurtulursunuz yoksa hep diken usrunde bir hayatiniz olacak
Evimi biliyor gelir alır ya da ikna ederAnnen doğru kararı vermiş geçte olsa
Direk ayrılsın bosanma davası açsın bu adam kesin benden boşanmasında diyecek ozamanda bu yasadiklarından dolayı şikayetçi olsun koruma istesin kardeslerinde şikayetçi olsun aynı şekilde
Bı sure sende kalsın ...
E kapıyı açmayın ?Evimi biliyor gelir alır ya da ikna eder
Evet korkuyoruz hem de çokBirleşir sesinizi çıkarır mahalleye rezil ederseniz hiç birşey yapamaz
Ama yok kapıya dayanır yok tehdit eder diye korkarsaniz bugün babanızın elinde biriniz kalır sonu ölüm bence bu sonu yasamayin
Iki kişi hariç herkes daha kötü şeyler yaşadı otursun diyor maaalesefAz evvel diğer yorumlarda yazdıklarınıza baktım 9 kardeşten 7 si evli her biriniz biraz yardımcı olsanız çok da güzel bir düzen kurarsınız ailenize.Diğer kardeşlerinizle de konuşun Ve bir an önce hareke geçip kurtarın iki kardeşinizi ve annenizi.Yazık onlara da
Eşim asla sıkıntı yapmaz..ama bahsettiğim adam anında gelir kurşuna dizer bizi.kendim için korkmam.cocuklarim daha 40li.Eğer eşiniz sıkıntı yapmayacaksa anneniz bir süre yanınız da kalsın.Bu arada annenize bi iş bulun ufak ufak düzen kurmasına yardımcı olun kardeşleriniz okulunu bitirinceye kadar biraz sıkıntı yaşar maddi olarak ama sonrasında rahata erer.Hem Maddi zorluk manevi zorluk sıkıntı kadar yormaz insanın ruhunu.Ama lütfen annenizi kardeşlerinizi kurtarın o adamdan.
Kapıyı açmayın demeyin zorbaliklarini daha nsl anlatirim bilmiyorum kiE kapıyı açmayın ?
Polis defalarca çağrıldı ya annemi çocuklarını öldürmekle tehdit etti geri aldırttı sikayetini ya da polisler baristirip eve yolladi..bu olaylar olurken niye polis çağırmadınız
anneniz hemen bir karakola gitsin durumu anlatsın sığınma evine gitmek istediğini söylesin kız kardeşinizle erkek kardeşe de para yardımı yapıp başka bir şehre yollayın
o şerefsiz de sizlere gelirse polisi çağırın
ya da hep birlikte toplanıp dövün size yaptıklarını ona yapın
Polis defalarca çağrıldı ya annemi çocuklarını öldürmekle tehdit etti geri aldırttı sikayetini ya da polisler baristirip eve yolladi..
Halbuki onunla yaşamak daha korkutucu olmalı ?Evet korkuyoruz hem de çok
Bn destekçiyim anneme ama diğer ablalarım kardeşlerim çekiniyor bulur onları ve öldürür diye...ha ben de bundan korkuyorum ama gitsin diyorum..ama merak ettiğim kızımı oğlumu kaçırdı deyip arama kararı çıkartabilir mi acaba.Halbuki onunla yaşamak daha korkutucu olmalı ?
Kaybedecek neyiniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?