Çok acil herkesten fikir bekliyorum..

Aile sosyal politikalar bakanlığını arayın yetkili mercileri arayın annen kadın sığınma evine gidebilir. Kesinlikle boyun eğmeyin o babaya korkmadığınızı gösterin pısırık davranış görürse her türlü şeyi yapar ondan daha fazla sesiniz çıksın

Abi yok 2erkek kardeşim var büyüğü 22sinde.o bile hala dayak yiyor.dayi deseniz hepsi birbirinden şeref.. eşleri asla musade etmez ablalarına sahip cikmasina.

Kötülüklerini anlatsam inanın 10kitap eder..

Evimi biliyor gelir alır ya da ikna eder

Birleşir sesinizi çıkarır mahalleye rezil ederseniz hiç birşey yapamaz
Ama yok kapıya dayanır yok tehdit eder diye korkarsaniz bugün babanızın elinde biriniz kalır sonu ölüm bence bu sonu yasamayin

Eğer eşiniz sıkıntı yapmayacaksa anneniz bir süre yanınız da kalsın.Bu arada annenize bi iş bulun ufak ufak düzen kurmasına yardımcı olun kardeşleriniz okulunu bitirinceye kadar biraz sıkıntı yaşar maddi olarak ama sonrasında rahata erer.Hem Maddi zorluk manevi zorluk sıkıntı kadar yormaz insanın ruhunu.Ama lütfen annenizi kardeşlerinizi kurtarın o adamdan.

Az evvel diğer yorumlarda yazdıklarınıza baktım 9 kardeşten 7 si evli her biriniz biraz yardımcı olsanız çok da güzel bir düzen kurarsınız ailenize.Diğer kardeşlerinizle de konuşun Ve bir an önce hareke geçip kurtarın iki kardeşinizi ve annenizi.Yazık onlara da

Babanizin silahi ruhsatli mi ? Onu sikayet edecek bir sey yok mu? Buradaki hukukcu arkadaslar daha iyi bilir ama cocuklarina silah cekmek suc degil mi , iceri tiksalar da hepiniz rahat etseniz. Jessey avukatti diye hatirliyorum belki o bilgi verebilir. Gecmis olsun ya cok uzuldum babaniz psikopat galiba. Anneniz ve kardesleriniz kurtulur insallah

Birleşir sesinizi çıkarır mahalleye rezil ederseniz hiç birşey yapamaz
Ama yok kapıya dayanır yok tehdit eder diye korkarsaniz bugün babanızın elinde biriniz kalır sonu ölüm bence bu sonu yasamayin
Evet korkuyoruz hem de çok

Başkalarının bakmasına gerek yok, 9 kardeşsiniz gayet güzel bakabilirsiniz. İnsan tek çocuk olsa bile bu zulme göz yumamaz. Annenizi kurtarın bu hayattan, şikayet edin babanızı da. Birşey yapamaz korkmayın. Anneniz bundan sonra rahat etsin bari artık.

Iki kişi hariç herkes daha kötü şeyler yaşadı otursun diyor maaalesef gitmek isteyen annem.ben ve diğer okuyan kız kardeşim git diyoruz.

Eşim asla sıkıntı yapmaz..ama bahsettiğim adam anında gelir kurşuna dizer bizi.kendim için korkmam.cocuklarim daha 40li.

Hicbir sey yapamaz. Bosansin. Versin polise. Uzaklastirma karari cikartsin. Adam zaten yapacagini evin icindeyken daha kolay yapiyor. Silah dayamak ne demek. İnsallah ruhsatli degildir de isiniz daha kolay olur.

bu olaylar olurken niye polis çağırmadınız
anneniz hemen bir karakola gitsin durumu anlatsın sığınma evine gitmek istediğini söylesin kız kardeşinizle erkek kardeşe de para yardımı yapıp başka bir şehre yollayın
o şerefsiz de sizlere gelirse polisi çağırın
ya da hep birlikte toplanıp dövün size yaptıklarını ona yapın

E kapıyı açmayın ?
Kapıyı açmayın demeyin zorbaliklarini daha nsl anlatirim bilmiyorum ki kavun o evde yokken kesildi diye pencereden aşağı atan biri,aylarca evine yoğurt almaz o yokken misafir için borç alındı diye hepimizin gözü önünde tuvalete döken o..ablami veli toplantıma geldi diye kemeriyle döven o okula gitmek istediğim için beni odama kilitleyen o..

Polis defalarca çağrıldı ya annemi çocuklarını öldürmekle tehdit etti geri aldırttı sikayetini ya da polisler baristirip eve yolladi..

Polis defalarca çağrıldı ya annemi çocuklarını öldürmekle tehdit etti geri aldırttı sikayetini ya da polisler baristirip eve yolladi..

tamam polislerimiz barıştırmalara meraklı ama bu kadar da yaptıklarını hiç sanmıyorum anneniz pes edip şikayetçi değilim demiştir.
boşanmak için değil can güvenliği için başvuracaktınızpolise her biriniz tek tek şikayetçi olacaktınız
korkuyoruz onu yaparsa bunu yaparsa diye düşünürseniz bu devran böyle gider korkunun ecele faydası yok
hepiniz bir adama baş gelemediniz mi
enişteler kardeşler hepsi toplanıp adamı bir benzetseydiniz bakalım böyle kalıyor muydu
silahı da o yokken alıp atın bir yere

Halbuki onunla yaşamak daha korkutucu olmalı ?
Kaybedecek neyiniz var
Bn destekçiyim anneme ama diğer ablalarım kardeşlerim çekiniyor bulur onları ve öldürür diye...ha ben de bundan korkuyorum ama gitsin diyorum..ama merak ettiğim kızımı oğlumu kaçırdı deyip arama kararı çıkartabilir mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…