Çok acil konu ben ne yapayım şimdi ?

Ruh hastası mı? Kim olduğu gayet açık :)))

Geçmiş mesajlarını okumak yarım saat sürüyor.

Sevmediği, küçük gördüğü, başkalarıyla yazıştığı halde evde kalma korkusuyla evlenen üniversite mezunu kadına ne denir biliyor musun?

Uzun ilişki taraftarı değiliz ikimizde evlilik amacıyla konuşmaya başlamıştık ve hazır hissetmiştim
8 ay ve 10 kez görüştük 5 6 saat en az zaman geçirdik
Uzun ilişki taraftarı değilseniz 5-6 ay boyunca her gün görüşün madem. Ancak öyle iyi tanırsınız. Öyle bir imkanınız yoksa da kusura bakmayın ama evliliği birkaç sene sonra için düşünseniz iyi olur.

Olabilir uzak mesafedeki görüşmeler içinde 10 defa görüşmüş olmakta az bana göre sen biraz daha süreyi uzat yakın görüşmelerini biraz artır

Biraz buralarda çok evlilik konularını okudum hepsi sonunda aşk kalmaz heyecan kalmaz bir sürü sorunla baş başa kalırsın yok çocuk yok aldatılma yok kaynana gözümde güzel bi şey gibi görünmedi
Evlilik bu hergunun mutlu geçmiyor maalesef. Bir taraf duzgunse bir taraf yamuk oluyor dört dörtlük bir evlilik varmı bu hayatta varsada ben görmedim. Kavgada edeceksin yeri gelecek koyun koyuna yatıp film izleyeceksiniiz. Sabah baya çiçek böcek aşk meşk modundaydim şuan nefret ediyorum yüzüne bakasim yok. Yarın değişir tabi böyle kalmaz.

Ben sana sıkıntının neyden kaynaklandığını söyleyeyim bunların hepsi vesvese şeytan sana vesvese veriyor çünkü bende nişanlıyken hiç bir sorunum olmadığı halde olmamış şeyler düşünüp kendi kendimi harab ediyordum sana tavsiyem çok düşünecek vaktin olmasın sürekli kendini meşgul edecek işler bul hatta çalışıyorsan işin senin düşünmene fırsat veriyorsa işine de ara ver hep iyi şeyler düşün Allah yardımcın olsun

Burda bir çok kişi de demiş ki 8 görüşmeden sonra evlilik kararı mi alınır bence bu kadar görüşme yeterli eskiden insanlar görücü usulü evlilikler yapıyordu ve bir kez tek görüyorlardı eskiye bakınca o zamanda boşanma oranı şimdiye göre çok çok düşük çünkü insanlar o bir kerelik görüşmede kendince çok önemli şartlarını konuşuyordu sevgi ve aşkda zamanla kendiliğinden oluyordu bence sizin bu kadar görüşmeniz yeter evlendikten sonrada yaşayacak ilk anılar bırakın tüm heyecanı bir anda bitirmeyin

İş ciddiye binince insan bi noluyo napıyorum ben diye düşünüyo tabi. 3 hafta önce nişanlandım, 3 senelik ilişkim ama ciddiyet hali bi başka. Sorumluluklar, acaba olur mu'lar, borçlar, herkesi idare etme zorunluluğu, anlayışsız insanlar, her işe taş koymaya çalışanlar, memnuniyetsizler... nişan zamanı 25 senedir bağırmadığım annemle ablamla kavga ettim. Kötü bişey yaşamadıysanız bu hisler normal bence. Ama yüzük takıldığında rahatlıyorsun. Yorumlardan anladığım kadarıyla çok da görüşmemişsin sevgilinle. 8 ay bir ilişkinin oturması için çok çok erken değil mi? 8 ayda herkrs her şeye he diyo, tamam diyo, trip atmıyor. Biraz daha beklemeni tavsiye ederim.

Sıkma canını çok zor durumda kalırsan nişan süresini uzun tutarsın böylece daha sık görüşür birbirinizi daha iyi tanırsınız hem nişanlılıkta aileyi de iyi tanırsın

Benim yaşadıklarımı yaşamışsın hatta biliyor musun bizde 9. ayımızda söz taktık. Ben yarı yolda bırakamadım düğünüm oldu 1.5 ay önce.

Çok olumsuz şey duyuyoruz hepimizde var o korku bence. Ya şu olursa ya bu olursa gibi. Maşallah deyin devam edin

Uzun ilişki taraftarı değiliz ikimizde evlilik amacıyla konuşmaya başlamıştık ve hazır hissetmiştim
8 ay ve 10 kez görüştük 5 6 saat en az zaman geçirdik
Biz de 6 ayda 4 kez görüştük ve evlendik 12sene oldu.
2sene cikar her gün bulusursun ama evlenince degisedebilir.Boyle genellemeler yapmayin.Nikahta keramet var derler.Yas kac sizin ?Sanki korkunuz baska sehir ve ilk gece gibi

Evlilik amaci ile gorustu iseniz neden ayda bir 5 6 saat yaptiniz ki, cok az olmus, bir siz gitseydiniz bir o gelaeydi en azindan son aylarda daha rahatlardiniz.

Eşimle 3 sene sevgili kaldık, cok sevdim o da cok sevdi ve haftada en enn az 2 gun gorustuk, saatlerce konustuk. Bende isler ciddiye bindiginde cok korktum gerildim. Herseyin olumsuzunu ve kotusunu dusundum. Surekli tereddut yasadim. Esim cok yardimci oldu rahatlatti 3 senedir de evliyi ve cok mutluyuz sukurler olsun.

Ben her zaman kararsiz bi insanimdir cogu zaman kararlarımdan emin olamam zor da karar veririm. Ben buna ve sonucta bilinmezlikz hic evlenmedik etmedik. Sorumlulul hissi vs. e Yordum.

Eger sevdigine eminsen, onunda seni sevdigine eminsen kotu ayrıntıları dusunme iyi yonlerine odaklan ve arkadaşlarınla nisanlinla konuş. Annenlere bahsedip iyice olumsuz yorum alma onlardan. Onemli bi larar veriyosun gerilmen normal. Kendine kizma duygularini izle kendine dön. Mümkünse psikolaga git.

Kafanın karismasi cok normal kendine kizma iyi dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…