Ruh hastası mı? Kim olduğu gayet açık :)))Ruh hastası gibi 3 5 ayı mı mi takip ed
Kafam çok karışık gerçekten sevgi o zaman nasıl anlaşılır? Mesela çok seviyorum diyorsunuz ama ağlıyorsunuz. Ya da ben sevmiyorum desem ayrılmak zor gelmez üzülmem ya da konuşmak istemem. Seviyorum desem tarzı vs aklıma takılmaz git geller yaşamam
Uzun ilişki taraftarı değilseniz 5-6 ay boyunca her gün görüşün madem. Ancak öyle iyi tanırsınız. Öyle bir imkanınız yoksa da kusura bakmayın ama evliliği birkaç sene sonra için düşünseniz iyi olur.Uzun ilişki taraftarı değiliz ikimizde evlilik amacıyla konuşmaya başlamıştık ve hazır hissetmiştim
8 ay ve 10 kez görüştük 5 6 saat en az zaman geçirdik
Olabilir uzak mesafedeki görüşmeler içinde 10 defa görüşmüş olmakta az bana göre sen biraz daha süreyi uzat yakın görüşmelerini biraz artırTabi ki 10 defa yüz yüze görüştük aileler çok istiyor ama şey biraz maddi konular konuşuldu fedakarlık yapmam gerektiğini, sorumluluklar yüklencegimi fark ettim sonra ailemden uzağa gidicem 5 saatlik uzaklık gözüm korkmus olabilir mi
Evlilik bu hergunun mutlu geçmiyor maalesef. Bir taraf duzgunse bir taraf yamuk oluyor dört dörtlük bir evlilik varmı bu hayatta varsada ben görmedim. Kavgada edeceksin yeri gelecek koyun koyuna yatıp film izleyeceksiniiz. Sabah baya çiçek böcek aşk meşk modundaydim şuan nefret ediyorum yüzüne bakasim yok. Yarın değişir tabi böyle kalmaz.Biraz buralarda çok evlilik konularını okudum hepsi sonunda aşk kalmaz heyecan kalmaz bir sürü sorunla baş başa kalırsın yok çocuk yok aldatılma yok kaynana gözümde güzel bi şey gibi görünmedi
Aynen durum buysa Adama yazık..Önceki konuna yazdığım yorumu alıntılıyorum;
8 aydır uzaktan bi ilişkim var uzak olduğu için ayda bir görüştük bu yüzden görünümü ile ilgili kafam çok karışıktı ama telefonda harika konuşuyorduk inanılmaz mutlu olmuştum her anlamda istediğim beklediğim kişi gelmişti 9 10 kez görüştük ve artık en son buluşmada ben bu adamla evlenirim dedim yanındayken ve annesiyle tanıştım. Durumu aileme açtım planlar, programlar her şeyi konuştuk düğün çeyiz ev her şeyi konuşuldu en son ailemle tanışmaya gelmesine 2 Gün kala bana bu his çöktü!! Rabbım kimseye yaşatmasın bu günleri birden emin miyim seviyor muyum yeterince zaman geçirmedik ya beğenmezsem diye düşünceler aldı beni içim içimi yiyor sabahlara kadar ağladım, gelme ben istemiyorum bile dedim çocuk napicani şaşırdı uzun uzun konuştu sonra geldi ilk gün benimle zaman geçirdi ama hâlâ istiyor muyum istemiyorum muyum anlamiyordum bi türlü ailemle konuştum sebep ne diyorlar cevap veremiyorum çünkü benim de verecek bi cevabım yok ne hislerimi ne beynimi hiç bi şey hissetmiyorum annem kızmaya başladı bunca zaman aklın neredeydi, erkek arkadaşımin ailesi öyle hazırlık yapıyor herkese duyurmuş bi taraftan neyse erkek arkadaşım yine de bize geldi tanıştı babamla çok güzel geçti o evdeyken çok mutlu oldum birbirlerini çok sevdiler. Erkek arkadaşımla zaten çok iyi anlaşıyoruz çok iyi bi insan.
İyi bi insan derken sadece alttan alan her şeye tamam diyen değil. Çok akıllı, anlayışlı, konuşur dinler olaylara yapıcı yaklaşır bana çok aşık sahiplenir aileme kültürüme çok uygun ve bende annesiyle çok iyi anlaştım. Hiç bir sorun yok yani.
Ama ben bu hissi atamıyorum içimden şimdi bana herkes baskı yapıyor 2 3 haftaya aileler tanışacak diye benim hevesim isteğim yok. Nolur bana bi yok gösterin bi akıl verin birden böyle oldum ben
Biz de 6 ayda 4 kez görüştük ve evlendik 12sene oldu.Uzun ilişki taraftarı değiliz ikimizde evlilik amacıyla konuşmaya başlamıştık ve hazır hissetmiştim
8 ay ve 10 kez görüştük 5 6 saat en az zaman geçirdik
mutlusunuzdur inşallahBenim yaşadıklarımı yaşamışsın hatta biliyor musun bizde 9. ayımızda söz taktık. Ben yarı yolda bırakamadım düğünüm oldu 1.5 ay önce.
Şu anlık bi sıkıntı yok çok şükür. Çok saolun:)mutlusunuzdur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?