Çok acil konu ben ne yapayım şimdi ?

Piskolog a gitmeyi çok istiyorum ama imkanım yok devlet hastanelerinde de imkan yok sanırım.
Sevgi konusunu bilmiyorum nasıl emin olur insan??
Mesela konuşmaktan keyif alıyorum etkileniyorum özlüyorum eğleniyoruz konuşurken bunlar önemli benim için konuşurken ne saçmalıyor bu dediğim bir an dahi olmadı kafa dengiyiz.

Bi arkadaşımız onu başka bi gelinle hayal et anlarsın demiş bunu düşündüğüm de ağlıyorum ayrılık konuşması yapmaya kalktığımda çok üzülüyorum dayanamıyorum.

Evlilik planı yapılmadan önce her şeyi düşündüm görüştük yüz yüze dedim ki hatta ben bu adamla evlenirim ailesiyle konuştum kendi ailemle konuştum plan yaptık nişan mekanı araştırdım. Aniden bi şey şuna da bağlıyorum bu yaşıma kadar büyük sorumluluklar almadım ya da hata da yapsam basitce kurtuldum yine hayatıma döndüm.
Evlenince mutsuz olsam asla bekar halime dönmeyeceğimi düşündüm etkilendim.

Devlet hastanesinde pskiatri doktoru gerekli gorurse psikologa yönlendiriyor ama devlet hastanesindeliler cok yogun oldugu icin pek ugrasmiyolar maalesef

Aslinda çok güzel aciklamissiniz sorununuzu dusuncelerinizi. Sorumluluk korkusu cok fena. Umarim en kisa surede asarsiniz ama ben evlenene kadar emin olamadım esimden. Size de fikir olsun, hislerinizde yalniz degilsiniz diye yazayim dedim.

Kusura bakma rahat batıyor. Şimdi adama onca unut vermişsin,bağlamışsın kendine. Oda kendince evlilik hayallerine kapılmış neden üzüyorsun onu? Bence ailen karşı çıksa veya adam aynısını sana yapsaydı karalar bağlar otururdun. Herşeyi 4/4 lük diyorsun,anlaşıyoruz diyorsun,zaten evlilik amacıyla başlamışsınız daha ne? Emin değildin madem hiç aileleri işin içine sokmasaydınız.

Haklısınız kendime çok kızıyorum ağlıyorum sürekli hatta sırf bu konuda bile erkek arkadaşım kendini kanıtladı bana ona bunları yaşatmama rağmen yanındayım diyo üzülme destek olmaya çalışıyor

Siz neden emin olamadınız sebep olarak??

Biraz ara verin ozaman. Telefon,mesaj,görüşme hepsine 1ay kadar ara verin. Eğer pişman olursan,cidden onsuz olmuyor dersen devam edersiniz. Diğer türlü zaten malum herkes kendi yoluna gider.

Biraz ara verin ozaman. Telefon,mesaj,görüşme hepsine 1ay kadar ara verin. Eğer pişman olursan,cidden onsuz olmuyor dersen devam edersiniz. Diğer türlü zaten malum herkes kendi yoluna gider.

Haklısınız bunuda düşündüm erkek arkadaşım kabul etmiyor ama denemeye çalışcam

Yahu kızmayın ama demekki bu adam fazla iyi davranmış size. Yani insanlığın ortak durumu elimizdekinin kıymetinin bilmemek. Size biraz ters davransa eminim kaybetme korkusu oluşur ve kendinize gelirsiniz.

Biz de 6 ayda 4 kez görüştük ve evlendik 12sene oldu.
2sene cikar her gün bulusursun ama evlenince degisedebilir.Boyle genellemeler yapmayin.Nikahta keramet var derler.Yas kac sizin ?Sanki korkunuz baska sehir ve ilk gece gibi

25 yaşındayım. Başka şehir evet korkuyorum

Keske bunlari ailelere evlilik isini yansitmadan düsünseydin. Ama evlilik bu hatir gönül işi degil. Icinde ufacicik bir süphe varsa karsindakininde günahina girme. Elalem neder diye devam edersen evlendikten sonra kendinede karsindakinede hayati zehir edersin
. Bu seferde boşanmak icin konu acarsin.iyi düsün .hakkinda hayirlisi olsun

Yahu kızmayın ama demekki bu adam fazla iyi davranmış size. Yani insanlığın ortak durumu elimizdekinin kıymetinin bilmemek. Size biraz ters davransa eminim kaybetme korkusu oluşur ve kendinize gelirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum. Düşünmek için fırsat istediğim zamanlar bile ağladığı oluyordu kendimi o kadar kötü hissediyordum ki

Bende nişan sürecimde aynı şeyleri hissetmiştim bu tarifi olmayan bir duygu, geleceğin ne getireceğini bilememekten oluyor. Hiç bulutlarda gezen bir gelin olmadım bu yüzden. Evlendikten sonra bir kez bile pişman olmadım hamd olsun. Ben ayrılığı düşününce çok üzüldüğüm ve yanında olmaktan çok mutlu olduğum için vazgeçmedim. Bu kk ya sorularak verilecek bir karar değil. Bence vazgeçmeyin derim denemezseniz hiç bilemeyeceksiniz.

Ya mesela ben kendime diyorum ki sevgim mi yetersiz acaba bulutlar üzerinde olmadığım için buna bağlıyorum.
Siz çok aşık miydiniz??
Ayrılık olunca çok üzülüyorum ben kesinlikle onu unutamam ve çok pişman olacağıma inanıyorum.

Eger karariniz kesin olumsuzsa burda gul gibi akli basinda guzel bekar kizlarimiz var cocugu onlarla tanistor bosa gitmesin.

Ay Allah korusun espri olduğunu bildiğim halde içim cız etti

Zaman vermeye karar verdik ailelerle konuştuk bi süre ayrı kalıcaz ben eminim diyene kadar aramak yok. Teşekkür ederim herkese fikirleri için inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Sizinle benzer bir durumu ben de yaşamıştım. O yüzden sizi anlayabiliyorum. Aslında siz onu seviyor ve değer veriyorsunuz ama aşktan gözünüz kör olmadığı için doğal olarak ( ki bence doğrusu bu) evlilik konusunda çekinceleriniz var.

Önceki yorumumda dediğim gibi bence her şey alelacele olmasın. En azından 6 ay boyunca sık sık görüşün. Zaten bundan sonra eminim sizin için her şey daha net olur.

Doğru evlilik düşünmek için hiç bir sorun gözüm görmesin, ailemden uzak da bi şehirde yaşamayı bile göze alayım isterim. O denli bi istek, aşk yok. Ama ayrılacak kadar da yetersiz değil hislerim. Zaman ne gösterecek bakalım göreceğiz.

Sordum mu bilmiyorum siz neden emin olamadınız? Hislerinizden dolayı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…