Çok acil lütfen bakın!!!!!!

jelibonbon

kötüyüm ben kötüyümm:(
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
172
2
96
İstanbul
arkadaşlar çok zor bi durumdayım.
14 yaşında bi erkek yeğenim var.
ablasının bilgisayarından gay videoları aratmış.
şaşırıp kaldık,beynimiz durdu.ne yapacağımızı bilemiyoruz.
nasıl anlayabiliriz böyle bi şeyin olup olmadığını.başına gelen varmı.bi akıl verin nolurr.

hemen kotuye yormayin yahu onun arattigina nasil bu kadar eminsiniz?

canim, öncelikle arkadasinda dedigi gibi emin olun arayanin onun olup olmadigindan.
Sonra izlemeye alin yegenini, tavirlarini vs... iyice emin olduktan sonra bir psikologa danismakta yarar var....

eminiz çünkü başka kullanan kimse yok.ablasının laptopu.ablası geldi bana gösterdi.ilk aklıma gelen merak etmiştir belki arkadaşlarından falan duyduysa dedim ama,içim içimide kemiriyor.psikoloğa danışıcaz tabi ama başka ne yapabiliriz acaba.

canim neticede belki bir arkadasi gondermistir bir linktir bizim gecen sene de bi gey videosu donuyordu arkadaslar arasindan hani belli belirsiz boyle acan izliyo gibi biseydi linkini herkes bilirdi ben bakmadim cok igrencmis ama sirf nedir diye merakindan izleyen cok arkadasim oldu biliyorum.
hemen yaftalamayin bence cocugu daha 14 yasinda diyosunuz sirf nedir diye merak da etmis olabilir aralarinda muhabbeti gecti ise. yani bu onun o tur tercihleri olcagini gostermez. belki igrenmistir bile.
siz gozlem altinda tutun bence fazla da abartmayin.

forumda bi hata var iki kez yollamis soriii

Son düzenleme:
bencede canım sırf meraktan bakmış olabilir...kesinlikle adalayda arkadaşımıza katılıorum...çocuklar o yaşta bir merak içinde oluyolar... bence hisstirmeden takipe alın bakalım Allah korusun öle bişi hissederseniz eğer bi psikoloğa danışırsınız...

meraktandır canım ya .. (umarım)
feminen tavırları var mıydı hiç?
ama olmayabilirde ya bi gay arkadaşım vardı hiçte feminen tavırları yoktu..
umarım meraktan bakmıştır.. o yaşlarda merak edilir..CADIARZU

ama arama motorundan aratmış.üç dört defa yazmış gay,gay izle,gay videoları falan diye.
acaba bu psikolojik bişeymi yoksa bedenselmi.yani psikolog bunu halledebilirmi.

yavrum bence merak etmiştir, ben bile eşşek kadar kadınken merak edip araştrmıştım bu gaylik ne menem bişiy diye bence o kişinin ablası pcyi takibe alsın, önceki girdiği tarih ne zaman mesela, daha sonra da yine o sitelere girmeye devam edecekmi, önce bi takip edin çaktırmadan, eğer bu süreklilik arzediyosa o zaman duruma göre arkadaşların da dediği gibi psikoloğa başvurursunuz

inşallah öyledir.
yani ne biliim küçüklüğünden beri sessiz,sakin,tepkisiz bi çocuktu.
ailevi sorunlarıda var,anne baba ayrı.
çocuk yatılı okula gidiyor.
hafta sonları geliyor eve.
öyle işte çok sorunlu bi ortamda büyüdü.
babasının kendine hayrı yok,anneside başka biriyle evli.senağlama

canim bak bi kere oyle bi meraki olan cocuk ablasinin bilgisayarindan aratsa bile mtlkaa gecmisi ve aranan kelimeleri siler. yani oyle bi niyeti olsa diyorum.
ama ne yapmis ortada birakmis demek ki gizli sakli bisi yaptigini dusunmuyor, biraz onun beynini okumaya calisin. endiselenmeyin..

Bende büyük ihtimalle meraktan yaptığını tahmin ediyorum. Arkadaşlarıyla konuşmuş olabilirler. Panik yapmadan çocuğu izleyin, davranışlarına bakın, feminen davranışlar sezerseniz bir psikoloğa götürün.

hemen cocugu gay ilan etmeyin...
buyuk bi ihtimalle duyup merak etmistir..
her aradigimiz uzerimize yapissa halimiz ne olurdu..
cocugun hareketlerini farkettirmeden gozlemleyin yeterli bence

bakin, gay oldugundan bir insan once kendisi suphelenmeye baslar. eger supheleniyorsa, oncelikle kendisinin normalligi hakkinda arastirma yapar, bunu da umuma acik bir bilgisayarda degil, gizlice yapar. eger oyle olduguna karar verip de bu videolari izliyorsa, kimligiyle barismis anlamina gelir, bunu hickimseye farkettirmeden kafasinda cozmesi biraz zor. her cocugun o yaslarda yasadigi gibi meraktan oldugunu dusunuyorum, ama diyelim ki degil... biliyorsunuz, bu cogunlukla dogustan gelen bir durtu. anladiginizi hissederse, baski gorurse kendi icine donecek ve gizlice yasayacaktir. onemli olan once kabullenmeniz ve onu once cinsel tercihini goz onune alarak degil, bir insan olarak gormeniz. zor oldugunu biliyorum ama hemcinsine ilgi duyan insanlar yokmus ve cevremizde olamazmis gibi bir tavir icine girmek, bu durumun gizliligine olan ilgiyi arttiriyor. buyuk ihtimalle arkadaslarindan ya da birinden bu durumun varligini duymus ve dikkatini cekmistir, ama siz yine de cevresinde "escinsel misin?" diye soran ya da dalga gecen, kufreden homofobik bir insan var mi diye dikkatli olun. etkileniyor olabilir.

o yaşlar cınsel kımlık arayış yaşları..
meraktanda yapmış olabılır..
hemen kötuye yormayalım..
ızleyın takıp edın bakalım
sonuç ne olacak..

eger cocuga karsı bişey hissettirir sorgular soru sorarsanız kötüye gider durum.. meraktandır diye umuyorum ama yinede meraktandır diyip gecistirmemek gerekiyo.. okuldaki danışmanlara degil gercek bir psikologa görünmesini saglayın.. o zaten gerekli cevabı sizlere verecektir.. ona göre ya bişey yoktur hayatınıza devam edersiniz yada tedavi süreci baslar...

Son düzenleme:
Bence üstüne ilk başta gitmeyin ters tepki yapar allah korusun başka yerlerden girer felan.
Biraz daha gözlemleyin bu durumu sadece merak mı yoksa devamı geliyormu diye?
Daha sonrada ona en yakın olan kişinin onunla konuşması gerekir diye biliyorum
aileden çekinir genelde çocuklar
o yüzden bir dstu ile felan konuşmak konuşturmak gerekir..
Ya da psikoloğa götürmenin yollarını bulmaya çalışın arkadaşım allah kolaylık versin
aman yarabbi benim çocuğum olunca ben ne yapacağım??
Geldiğimiz zamana bakın yaa..allah korusun hepimizi

merakından bakmıştır....

gay olsa ya da meyilli olsa hal ve hareketlerinden anlarsınız diye düşünüyorum....

eğer bir takım şüpheler var da şimdiye kadar konduramadıysanız eğer onu bilemem...

aileden büyük bir erkek sohbet ederek konuşsun böyle konuları...

içinize sinmeyen bir durum varsa ergen psikologuna götürün, hormonlarını kontrol ettirin...eğer kötü birşey varsa hormon tedavisi psikolog tedavisi deneyebileceğiniz tedavi yolları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…