Çok acil yardım edin

ATTRAENTE

ACTA EST FABULA
Pro Üye
19 Ağustos 2008
18.098
54.966
1.123
İstanbul
Hanımlar şu an Beylikdüzündeyim sokakta köpeklere yemek verdim kar yüzünden beslemeye çıktık. Bir köpek beni peşine takıp iki sokak ötede bir barakaya götürdü. Barakada hasta bir hayvan var biraz yedirdim ama hasta burada yollar kapalı büyükşehirden destek istedim ama umudum yok acil ne yapabilirim@mune @Meg
Deli gibi bir telaş içindeyim nolur yardım edin. Hayvan beni yürüttü onu bulabilmem için benden resmen yardım istedi napıcamı bilemedim. Çevrede açık klinik yok olsada araba yok araba olsa ara yollar kapalı çıldırıcam

Son düzenleme:
Nesi var kopegin? Sicak bir yere alma sansiniz var mi? Gecen yil atasehir belediyesi karda gelmisti ama beylikduzu nasil calisiyordur bilmiyorum.

Off ankarada olsa gelip alir bizim veterinere gotururdum. Istanbulu hic bilmiyorum. Yukarda kalsin konu. Ne olyr beylikduzunde oturan biri yardimci olsun.

Burada Beylikduzunde yasayan biri varsa sana yardim edebilir mi acaba?

Cevreyi veterinerleri biliyordur.

Yazik yahu. Kari sevmeye seviyoruz ama hayvanlar telef oluyor ortada.

Son düzenleme:
Çevredeki veterinerlerin telefon numaralarına ulaşabilir misiniz? Burada Beylikdüzü'nden biri yardım eder umarım

Nesi var kopegin? Sicak bir yere alma sansiniz var mi? Gecen yil atasehir belediyesi karda gelmisti ama beylikduzu nasil calisiyordur bilmiyorum.

Olduğu yer bir sitenin yönetim barakası üzerini örttük ablamla karda açıkta değil yemek yedi ama hiç ayağa kalkmıyor, titriyor. Sanırım hayırsever biri açtı orayı onlara kuru ve korunaklı ablamın evindeyim şu an burada 9 kedi var içeri alırsam hayvanı ortalık birbirine girer. Hiç bir yere ulaşamıyorum çıldırıcam

Fotoğraf ve açık adresle birlikte twitter üzerinden beylikdüzü belediyesine yaz(hesabın kilitliyse göremezler, önce kilidini aç) hemen geliyorlar ilgili yere

Fotoğraf ve açık adresle birlikte twitter üzerinden beylikdüzü belediyesine yaz(hesabın kilitliyse göremezler, önce kilidini aç) hemen geliyorlar ilgili yere

Aradım şu an çalışmıyorlarmış lar nedeniyle büyükşehire yönlendirdiler onlar kayıt aldı ama hiç umudum yok gelmelerinden

Devlet hastanesi Acile götürün,ilk müdahaleyi yapıyorlar artık

Evet,artık yapıyorlar.
Sosyal medyada da çok çıktı ya bu tarz haberler,acil doktorları yardım etti.
Ondan sonra keçiler,köpekler kim zorda kaldıysa götürdü hayvancıkları,doktor pislik,vicdansız vs değilse hemen müdahale ediyorlar.
Ayrıca geçen gün bir haber okudum vetler bu saatte kapalı olduğu için,hastaneler de acil durumda yardım edecekler diye.

Bu çok iyi habermis. Aklımızda olsun bizimde. Konu sahibi geçmiş olsun umarım bir çözüm bulunur

Kedi manyaklari na yazsak ya facebook ta ? Klinige mutlaka yonlendirirler.

Ne kadar dusuncelisiniz biz kardan sokağa çıkmaya korkuyoruz nasil bir hastalık ki acaba bir veteriner oraya gelip bakabilir mi sosyal medyada duyurmaya calisin

Reactions: Yeu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…