Hayvanların bir tek dili yok o köpek beni peşine takıp resmen hasta olanın yanına götürdü. Ağlamamı durduramıyorum resmen yardım istedi benden. Bunca yıldır hayvan beslerim ilk kez böyle bir şey yaşadım. Hayvan verdiğim mamayı bile yemedi ben hasta olanı bulduktan sonra yedi yemeğini. Ellerimi sevdi yüzümü yaladı teşekkür etti resmen. İçim dolu dolu Allah hayvan insan herkesi muhafaza etsin inş. Bu karda kimse sokakta kalmasın
Fotoğraf ve açık adresle birlikte twitter üzerinden beylikdüzü belediyesine yaz(hesabın kilitliyse göremezler, önce kilidini aç) hemen geliyorlar ilgili yere
Arayan müdürü tanıyorum ben daha önce barınak yardımları esnasında tanışmıştım,adam gerçek bir hayvansever ulaşabileceğim bir cep numarası yoktu tabi. Ya siz taşınmadınızmı ordan dedi:)) ben taşındım ama ailem burda hava kötü olunca onlarda kalıyorum dedim:))) dün işten çıkınca sırf besleme yapmak için buraya 4 saatte ulaştım ablam yalnız kalmasın beraber besleyelim diye. Benim adam boşayacak beni sonunda:))) ama hayvanlar doydu ya çok şükür:))) yarın hasta meleğide takip ederiz benden rahatı yok şu an:)))
Çok geçmiş olsun ATTRAENTE
, hasta kuzucuğa yardım eli uzanmış. Bibliyo
senin işlemde tamam ama dikkatli olun lütfen olur mu? En azından bu gibi bilgileri özelden paylaşın.
Çoğu ilde gönüllü çok hayvansever var, açıktan isimlerini, iletişim bilgilerini vermek yasak ama sitedeki hayvanseverler özelden bir konferans grup kurup ulaşabilecekleri gönüllüleri paylaşabilirler diye düşünüyorum, faydası olur gibi geliyor bana.
Çok geçmiş olsun ATTRAENTE
, hasta kuzucuğa yardım eli uzanmış. Bibliyo
senin işlemde tamam ama dikkatli olun lütfen olur mu? En azından bu gibi bilgileri özelden paylaşın.
Çoğu ilde gönüllü çok hayvansever var, açıktan isimlerini, iletişim bilgilerini vermek yasak ama sitedeki hayvanseverler özelden bir konferans grup kurup ulaşabilecekleri gönüllüleri paylaşabilirler diye düşünüyorum, faydası olur gibi geliyor bana.
Şu an sorunumuz ulaşım maalesef, yollar açık olsaydı çoktan yetiştirmiştim kliniğe. Şu an bulunduğum yerde sokaklar hep rampa ve kar kaplı. Çıkış mümkün olsa burada çok hayvansever komşular var biri illaki ulaştırırdı bizi. Bu arada hep kızsamda bu kez belediyeyi takdir ettim çağrıyı alır almaz dönüş yaptılar. Şu an büyük çaplı beslemeler yapıyorlar ve ana yollardaki hayvanları topluyorlar. Sezarın hakkı sezara bunlar güzel gelişmeler:)
Şu an sorunumuz ulaşım maalesef, yollar açık olsaydı çoktan yetiştirmiştim kliniğe. Şu an bulunduğum yerde sokaklar hep rampa ve kar kaplı. Çıkış mümkün olsa burada çok hayvansever komşular var biri illaki ulaştırırdı bizi. Bu arada hep kızsamda bu kez belediyeyi takdir ettim çağrıyı alır almaz dönüş yaptılar. Şu an büyük çaplı beslemeler yapıyorlar ve ana yollardaki hayvanları topluyorlar. Sezarın hakkı sezara bunlar güzel gelişmeler:)
İyi geceler hanımlar
Destekleriniz için çok teşekkür ederim
Meleğimiz şu an iyi, çok üşüdüğü içinmiş o hali bu sabah yeniden doyurduk ,belediyeden gelip baktılar hasta değilmiş çok şükür, gecede site sakinleri sıcak kalmasını sağladılar. Arkadaşıyla oyun oynadı bu sabah, içim rahat evime döndüm, hepinize çok teşekkür ederim