Kedi manyaklari na yazsak ya facebook ta ? Klinige mutlaka yonlendirirler.
Devlet hastanesi Acile götürün,ilk müdahaleyi yapıyorlar artık
Ya kaza geciren hayvanlari toplamalari guzel ama o da hasta sonucta onu da almalari lazim.Büyükşehirden aradılar şimdi araçları kaza geçiren hayvanları topluyormuş gelemeyiz ancak yarın dediler
Ekrem imamoğluna ve belediyeye yazdım şimdi. İletişimde kalalım adres isteyebilirler
Ya kaza geciren hayvanlari toplamalari guzel ama o da hasta sonucta onu da almalari lazim.
Olduğu yer bir sitenin yönetim barakası üzerini örttük ablamla karda açıkta değil yemek yedi ama hiç ayağa kalkmıyor, titriyor. Sanırım hayırsever biri açtı orayı onlara kuru ve korunaklı ablamın evindeyim şu an burada 9 kedi var içeri alırsam hayvanı ortalık birbirine girer. Hiç bir yere ulaşamıyorum çıldırıcam
ATTRAENTE numaranı yolladım buradan bize de bilgi verir misin? Arayıp aramadıklarını
Umarım dayanır, elimden anca bu geldi malesefBeni aradılar şimdi sanırım sen ilettin numaramı. Çok teşekkür ederim nasıl dua edeceğimi bilemiyorum. Arayan yetkili eskiden hayvanın şu an bulunduğu sitede oturuyormuş, onlar benim eski komşularım merak etmeyin ben emniyete aldırırım atmazlar yarın sbahta alırız dedi. Umarım bu gece dayanır kuzu
Amin canım kardeşim, sen beslemeye çıkmasan bizim haberimiz olmayacaktı. Allah senden razı olsun.Arkadaşlar beni arayan kişi Beylikdüzü veteriner işleri müdürüymüş. Komşularını aramış hayvanı emniyete aldılar atılmaması için.Bibliyo Allah senden razı olsun iki cihanda darlık görme inşallah. İçim rahatladı biraz inşallah sabaha kadar bir şey olmaz sabah gelip alacaklar meleği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?