Çok acil yardım edin

Benim de beykent te bildiğim tek veteriner var ama kesin kapalıdır o da bu havada.

Anadolu yakasinda olsa orman melegine falan yazin diyecegim ama beylikduzu tarafini hic bilmiyorum 65 km uzaktayim beylikduzunden, kis lastigimiz de yok. Facebook gruplarindan yardim isteyebilirsiniz haytap mesela. O civarlarda biri varsa yardima gelecektir

İnstagram beniterketme galiba o bölgede ki canlarıa ilgileniyor

Facede 'sağım solum pisi' diye bir grup var ,tüm canlara yardım ediliyor orada da

ATTRAENTE numaranı yolladım buradan bize de bilgi verir misin? Arayıp aramadıklarını

Beni aradılar şimdi sanırım sen ilettin numaramı. Çok teşekkür ederim nasıl dua edeceğimi bilemiyorum. Arayan yetkili eskiden hayvanın şu an bulunduğu sitede oturuyormuş, onlar benim eski komşularım merak etmeyin ben emniyete aldırırım atmazlar yarın sbahta alırız dedi. Umarım bu gece dayanır kuzu

Fotoğrafları, adresi iletişim nosunu paylaşsanız en azından gruplara atsak? Ben Anadolu yakasındayım çok uzağım maalesef

Umarım dayanır, elimden anca bu geldi malesef

Arkadaşlar beni arayan kişi Beylikdüzü veteriner işleri müdürüymüş. Komşularını aramış hayvanı emniyete aldılar atılmaması için. Bibliyo Allah senden razı olsun iki cihanda darlık görme inşallah. İçim rahatladı biraz inşallah sabaha kadar bir şey olmaz sabah gelip alacaklar meleği

Amin canım kardeşim, sen beslemeye çıkmasan bizim haberimiz olmayacaktı. Allah senden razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…