- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Ben hem biberona hem emzirmeye ikisinede alistirdimKızlar hepinizin yazılarını okuyorum dediklerini zzi uygulayacam. Namazı biberonla verelim dedi hemsire ama siringa yazanlar olmuş siringa bana da daha sağlıklı geldi sizce napmaliyim
İlk bebeginizmi canmBugün spinal sezeryan oldum 38+3 te sabah saat 9 da ameliyattan çıktım . Ama sutüm yok kızlar bebeğim açlıktan ağlıyor. Hemşire kan şekerine bakarız eğer geceye kadar sütün gelmezse kan şekerine bakarız ona göre mama veririz dedi. Zaten sancılar la bogusuyorum bide böyle olması beni mahvediyor. Six bu süreçte beler yaptınız kızlar lütfen yardıma çok ihtiyacım var
Canm duş alsan süt bezlerinj uyarsan belki gelirBugün spinal sezeryan oldum 38+3 te sabah saat 9 da ameliyattan çıktım . Ama sutüm yok kızlar bebeğim açlıktan ağlıyor. Hemşire kan şekerine bakarız eğer geceye kadar sütün gelmezse kan şekerine bakarız ona göre mama veririz dedi. Zaten sancılar la bogusuyorum bide böyle olması beni mahvediyor. Six bu süreçte beler yaptınız kızlar lütfen yardıma çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?