çok acil yardım lütfen! bu sorumsuzlukmu?

saol arkadaşım Allah razı olsun. o çalışıyor şükür, 6 ay oldu şuanki işyerinde ama ben iş bulamıyorum... endüstri mühendisiyim ama düzcede firmalar maliyetten kaçmak için planlama gibi pozisyonlar için bile lise mezunu çalıştırıyorlar... ben de artık parasına filan bakmayacağım işin. dua okuyorum ama vakıa suresini okumamıştım, teşekkür ederim hatırlattığın için tez vakitte düze çıkarız inşallah.

evet küçük şehirlerde üni. mezunu yerine daha az para verebilecekleri lise mezunlarını çalıştırıyorlar ben de aynı durumu yaşıyorum inşallah kısa sürede iş bulursun peygamber efendimizin hadisi var Kim her gece Vakıa suresini okursa ona fakirlik gelmez. vakıa süresi zenginlerin suresidir kadınlarınıza onu okumayı öğretin demiş inanın işleriniz çok yoluna giriyor tecrübeyle sabittir:)

evet küçük şehirlerde üni. mezunu yerine daha az para verebilecekleri lise mezunlarını çalıştırıyorlar ben de aynı durumu yaşıyorum inşallah kısa sürede iş bulursun peygamber efendimizin hadisi var Kim her gece Vakıa suresini okursa ona fakirlik gelmez. vakıa süresi zenginlerin suresidir kadınlarınıza onu okumayı öğretin demiş inanın işleriniz çok yoluna giriyor tecrübeyle sabittir:)

:) amin inşallah canım senin de istediğin gibi olur işin umarım Allah kabul etsin dualarımızı

tamamen sorumsuz bir eşe sahipsiniz. bir kere ben bir erkeğin evli erkeğin işimi beğenmedim çıkıyorum deme lüksü olduğuna inanmıyorum. erkeksin sonuçta eve bakmakla yükümlüsün. kusura bakmayın ama eşiniz fazla sorumsuz geldi bana. siz neden evin yükünü üstleniyorsunuz ki ? bir kadın için çok kötü bir durum bence. eşinizden soğumakla haklısınız. biran önce bu şımarıklığa son verip aklını başına devşirmesi için kenara çekip konuşmalısınız. böyle sorumsuz bir adamdan ileride çocuk yapacaksanız da 2 kez düşünün derim.

ben pek telefon satma taraftarı değilim, ne o bekar gibi, olmadı telefonumu satarım falan..
bugun telefonu satıcak, yarın ne yapmayı düşünüyor acaba??

merhaba tekrar arkadaşlar, daha önce açtığım konuya devam etmek istedim çünkü şimdi de ben işsiz kaldım, benzer durumlar yaşıyoruz. işten çıkarıldım ve 2 aydır iş arıyorum bulamıyorum...borçlarımız var, ne yaptık ne ettik okadar borç yaptık ben de bilmiyorum, sorumsuz davranmışız evlenmeden önce. tabi biraz da düğüne güvenmiştik altınlara ama umduğumuz gibi olmadı.. şimdi inanılmaz bir borcun içindeyiz, eşimin maaşı bazı taksitlere yetiyor... ailemden destek alıyoruz yine ve onlara olan borcumuz da artıyor... abim yardım ediyor. ben mahcub oluyorum.eşime de kızıyorlar ailesine de kızıyorlar ama onlara değil bunu bana söylüyorlar. yıpranıyorum...ama eşim benim kadar bizim kadar sıkılmıyor.ailesinin ise haberi bile yok...arada kalıyorum anlayacağınız... ben muhacub oluyorum üzülüyorum çare arıyorum, eşime kalsa abimlere çaya gider....
ben de abimden eşimle konuşmasını istiyorum yanlış mı sizce?

Abinize saygısı varsa, abinizde konuşma uslubunu biliyorsa işe yarayabilir.Aksi durumsa konuşmalarına asla izin vermeyin.

Aileniz çok haklı fakat artık sizin üzerinize gelmesinler, bunu konuşun onlarla.

Ailesinin hala haberinin olmaması çok şaşırttı beni..
Dolaylı yoldan ya duymalarını sağlayın, ya da arayıp söyleyin. En doğru çözüm, ailelerinin bilmesi diye düşünüyorum.

Back
X