Cok acil yardim lütfen

berlume

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
81
17
288
- Yurtdışı
hemen konuya gireyim. Benim yakin oldugum arkadasimin babasi vefat etti bugün. Ama ayni yakin arkadaslarim esimlede cok yakinlardi kayinbabam vefat ettiginde bas sagligina gelmediker ve esimi bir kere bile aramadilar. Arkadaslarimin abileriylede esim eskiden cok sanimiymis hale de görüsüyorlardi. Simdi arkadasima bas sagligina gitsem esim bozulacak benim babam icin gelmediler sen neden gidiyorsun diycek( hakli tabiki) gitmesem arkadasima ayip olacak ne yapacam ben bir akil verin. Bide esime sürekli aile olmak birlik beraberliktir derdim hep sindi bana onu diycek. Napacam ben akil verin acilen. Bu arada kayinbabam öldügü zamanlar bu kisiler bizden hic cikmazlardi sürekli bendeydiler.

Kendin gitsen eşin gitmese?

Ama sanırım eşinizin yerine olsam ben de bozulurdum ister istemez. Telefon edin en azından ama.

Tamam onlar yapması gerekeni yapmamıs ama hala yakın arkadassınız arkadaslıgınız bozulmamıs o yüzden simdi bu trip niye
Kısasa kısas yapılacak zaman değil

ya da kendiniz gündüzden gidin oturmaya bu arada başsağlığı da verin.. olsun bitsin..konu olursa eşinizin de kırıldığını söylersiniz belki onlar da bir akşam oturmasına telafi düşüncesi ile gelirler..sorun kalmaz.arkadaşına da uygun bir dille anlat bence anlayacak eşine de hak verecektir.

Şİmdi ölüm bu başka birşeye benzemez.
Evet yaptığı çirkin bir davranış olmuş.
Ama siz eşinizle giderek en azından usulü göstermiş olursunuz.

Arayarak baş sağlığınızı dileyebilirsiniz, dünya hali ölüm başka birşey burda da yapılanları yapılmayanları kovalamak olmaz.
Arayın, görevinizi yapın böylelikle hem eşinizde kırılmamış olur.

peki madem yakınsızın hiç sormadınız mı neden gelmemişler

yani ben mesela başsağlığına gitmeyi sevmiyorum

evet yabaniyim

bana çok acımasızca geliyor baban öldü ama benimki yaşıyor der gibi gitmek

telefon da edemiyorum hatta

insanlar küsüyor, bozuluyor o geldi, bu gelmedi nin hesabını yapıyor ama ben gitsem ağlayacağım moral vereceğime belki daha da canını sıkacağım

yakınım ise ve aynı şehirde ise cenaze evine uğramayı, o kişiyi de orada görmeyi tercih ediyorum bir daha evine gidip tekrar hatırlatmak bana uygun gelmiyor

üç gün sonra duydum mesela her an konuştuğum birisi değilse gitmiyorum

tavsiyem de arayıp başsağlığı dileyin eşiniz için bu durum önemli ise

Cenazede bile kisasa kisas yapar olmus insanimiz. Ne hale gelmis dunya boyle

Sizin arkadaşınızla olan duruma eşiniz neden karışıyor ki ölüm bu herkes kendine yakışanı yapar ona göre karar verin
Ben de hiç ölüm olaylarında kimseye görünmek aramak gitmek istemiyorum bu onları düsünmediğimden değil bilmiyorum böyleyim :/

Insan ne soylenir bilmediginden kaciyor. Ben de 50 sefer prova yaparim aramadan yada gitmeden once. Mumkun mertebe kisa tutarim falan. Ya yanlis bisey soylersem uzersem kirarsam falan diye korkarim ben de.

iyi ünde yapılanlar unutuluyor ama kötü gündekiler unutulmuyor
o yuzden eşin haklı
gitmezdim

Aradim arkadasimi. Benim düsüncemde sizler gibi ölümde kisssa kisss olmaz sonucta ölüm. Ama esimde diyorki benimkide ölümdü o ana kadar benim evinden cikmayan insanlar bir bassagligi dilemeye gelmedi. Zaten yarin türkiyeye getirecekker cenazeyi acaba biraz beklesem mi üzerinden zaman gecse mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…