ben bu yeni nesili bir türlü anlamıyorum daha 1 aylık bir ilişki ve karma karışık bir ilişki arada başkaları falan filan bide git hap iç,,
birde çocuğun evine git gel falan filan,,,
siz buna aşk sevgi diyosanız bizim yaşadığımız neydi ben anlamıyorum,,,,,
eşimle 4 yıl flörtün sonunda evlendik biz allah şükür çok mutluyuz,,
ne kadar basit olmuş aşık olmak,sevmek kendinizi ne hale getiriyosunuz ah yeni nesil,,,hep boşverdik değilmi onurumuzu,gururumuzu,, sonra çokkkk pişman olacaksın çok,,,
allah vereki bebek falan olmasa,bence sen bi psikoloğa görün ruh sağlığınız pek iyi gelmedi bana,,,intihara her nedenle başvurulmuşsa büyük bir problemin var demektir,,,
ya çıkılmaz bir sorun içerisinde olduğundan
yada dikkat çekme açısından,,,
ikiside çok tehlikeli şeyler,,,,
ahhhh gençler aklınızı başınıza alın yeter artık,,,mesleğinizi elinize alın,kendi ayaklarınız üzerinde durum,,
doğru insanlar seçin mantıklı olun az yaa
ne bekliyosun ki bu beraberliğin sonunda,,,,ben bunu çok merak ediyorum,,,
birde çocuğun evine git gel falan filan,,,
siz buna aşk sevgi diyosanız bizim yaşadığımız neydi ben anlamıyorum,,,,,
eşimle 4 yıl flörtün sonunda evlendik biz allah şükür çok mutluyuz,,
ne kadar basit olmuş aşık olmak,sevmek kendinizi ne hale getiriyosunuz ah yeni nesil,,,hep boşverdik değilmi onurumuzu,gururumuzu,, sonra çokkkk pişman olacaksın çok,,,
allah vereki bebek falan olmasa,bence sen bi psikoloğa görün ruh sağlığınız pek iyi gelmedi bana,,,intihara her nedenle başvurulmuşsa büyük bir problemin var demektir,,,
ya çıkılmaz bir sorun içerisinde olduğundan
yada dikkat çekme açısından,,,
ikiside çok tehlikeli şeyler,,,,
ahhhh gençler aklınızı başınıza alın yeter artık,,,mesleğinizi elinize alın,kendi ayaklarınız üzerinde durum,,
doğru insanlar seçin mantıklı olun az yaa
ne bekliyosun ki bu beraberliğin sonunda,,,,ben bunu çok merak ediyorum,,,