- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Icimi rahatlattin çok teşekkür edermuyarı mahiyetinde yazmışlardır muhtemelen. ilaç reçetelerinde en küçüğünden en büyüğüne kadar yan etkileri yazmaları gibi. ben bi sorun olacağını sanmıyorum sırf koku yüzünden. geçmiş olsun.
Öyle mi dersin inşallah öyledirHamilelikte usuttugun zaman uzun sürüyor bazen bu havalarda dikkat et. Onunla hiçbir alakası yoktur. Hamileyken saç boyatip acıcı kullanan çok oluyor mesela onların kokusuda zararlı deniliyor ama hiç görmedim öyle etki eden. Normal uyarı o
Sordum bi cevap gelse rahatlıcam .Kokunun olsa bile nasıl bir zararı olabilir kiBende resmen her gece grip oluyorum, nefes alamıyorum , ağzım burnum tıkanıyor , gözlerim şıp şıp akıyor . Gören 2 saat sonra ölcem zanneder , sabah hiç birşey yok .
Bence çok büyük bir problem oluşturmaz , boşuna ağlayıp stres yapmayın . İçinizin rahat etmesi için yine de sorun doktorunuza ama ben çok ciddi birşey olduğunu sanmıyorum açıkçası :/
Bence öyle çünkü hamileyken kaynımın düğünü var diye saçımı açıp boyadım. Bir sürü işlem yaptim. Onun kokusu ağır bilirsin hiçbirşey olmadi. Bide dr dogurcan dediği halde umursamadım. Korkma birşey olmaz.Öyle mi dersin inşallah öyledir
O koku neyse adını yazıp hamilelik filan diye de ekleyip bi araştırın internetten ? Belki birşeyler çıkar . İçindeki maddeler yazıyordur , onlara bi bakın internetten . Çok yoğun hissedilen bir koku mu ?Sordum bi cevap gelse rahatlıcam .Kokunun olsa bile nasıl bir zararı olabilir ki
Ara ara hissedilen bir koku .hani çubuklu kokular var ya ondanO koku neyse adını yazıp hamilelik filan diye de ekleyip bi araştırın internetten ? Belki birşeyler çıkar . İçindeki maddeler yazıyordur , onlara bi bakın internetten . Çok yoğun hissedilen bir koku mu ?
Maşallah ne güzel .O zaman siz çok dikkat etmediniz hamileyken herşeye ben o kadar ettim etmez olaydım rahat olmak en iyisi sanırımBence öyle çünkü hamileyken kaynımın düğünü var diye saçımı açıp boyadım. Bir sürü işlem yaptim. Onun kokusu ağır bilirsin hiçbirşey olmadi. Bide dr dogurcan dediği halde umursamadım. Korkma birşey olmaz.
Yok yahu birşey olmaz İnan . Yapma panik . Bebeğin iyi , keyfini çıkarAra ara hissedilen bir koku .hani çubuklu kokular var ya ondan
Ne kadar iyi geldi çok sağol :) Sen de böyle takıyor musun benim gibi yediğin içtigin dikkat ediyor musun ben o kadar ediyorum yine bir yerden fire veriyorum meselaYok yahu birşey olmaz İnan . Yapma panik . Bebeğin iyi , keyfini çıkar
Aman ben yasayım da çocuğa birşey olmasın ben atlatırımYaklaşık 1 sene önce aynı sorunu yaşadım.
Sizin gibi oda kokusuyla hassasiyetim başladı.
Şimdi yün yastık,yorgan az bile olsa toza maruz kaldığımda aynı zamanda kalitesiz parfümlere,oda kokularına karşı vucudum aynı reaksiyonu gösteriyor.
En az 5-6 kere hapşuruyorum.Gözlerim akmaya başlıyor.Burnum tıkanıyor.
Günüm rezalet oluyor.Alerji testiyle 30 yaşımda bir çok şeye hassasiyetimin başladığını öğrendim.
Bir alerji testi yaptırabilirsiniz.
Gerçekten hayatı kalitesizleştiren bi durum.
Aynn hergun gezerdim. Doğum yaptığım gün bile gezdim aksama kadar.ilk degilde ikinci gebelikte çok zorlandım cünkü her zaman hasta ve kusardım. Son iki ayda biraz rahatladim düşün artik. Canini sıkma,korkmada. O iyidir annesi gebelikte bünye zayıflıyor hic olmadığın kadar hasta oluyorsun. Drum öyle demişti hergun acil de serum yedim. Hatta birgün eşim bebek öldü seni mi zehirledi diye korktu dr hiçbirşey yok dedi. Bünye zayifligindan olmuştur. Gebelikte bir sürü şeyler oluyor kimiside çok rahat geçiriyor. Bunları rahatla diye anlatıyorum.okMaşallah ne güzel .O zaman siz çok dikkat etmediniz hamileyken herşeye ben o kadar ettim etmez olaydım rahat olmak en iyisi sanırım
Ben ilk başta öyleydim ilk haftalarda ama baktım 9 ay böyle geçmez . Şimdi açıkçası o kadar çok takmıyorum .Ne kadar iyi geldi çok sağol :) Sen de böyle takıyor musun benim gibi yediğin içtigin dikkat ediyor musun ben o kadar ediyorum yine bir yerden fire veriyorum mesela
Çocuğa bişey olacağını sanmıyorum.Dediğim gibi basit alerji muhtemelen.Aman ben yasayım da çocuğa birşey olmasın ben atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?