Çok acil yardımcı olur musunuz ?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Merhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum .4 aylık hamileyim.Bu aralar burnumda tıkanıklık gözlerde yaşarma meydana geldi .Nefes alamıyorum sanki.Evimin salonunda hamile kaldığımdan beru kullandığım bir koku var .Onun kutusunun arkasına baktım hamilelerin olduğu ortamda kullanmayınız diyor .Ben aylarca bu kokuyu soludum.Inanin su an çok kötüyüm .Yemin ederim aklıma gelmedi hemde o kadar dikkat ederken gördüğümden beri ağlıyorum .Sizce birşey olmuş olabilir mi ? Sizin başınıza böyle birşey geldi mı? Doktoruma yazdım bekliyorum birde siz e sormak istedim

Hamilelikte usuttugun zaman uzun sürüyor bazen bu havalarda dikkat et. Onunla hiçbir alakası yoktur. Hamileyken saç boyatip acıcı kullanan çok oluyor mesela onların kokusuda zararlı deniliyor ama hiç görmedim öyle etki eden. Normal uyarı o

Bende resmen her gece grip oluyorum, nefes alamıyorum , ağzım burnum tıkanıyor , gözlerim şıp şıp akıyor . Gören 2 saat sonra ölcem zanneder , sabah hiç birşey yok .
Bence çok büyük bir problem oluşturmaz , boşuna ağlayıp stres yapmayın . İçinizin rahat etmesi için yine de sorun doktorunuza ama ben çok ciddi birşey olduğunu sanmıyorum açıkçası :/

Öyle mi dersin inşallah öyledir

Sordum bi cevap gelse rahatlıcam .Kokunun olsa bile nasıl bir zararı olabilir ki

Öyle mi dersin inşallah öyledir
Bence öyle çünkü hamileyken kaynımın düğünü var diye saçımı açıp boyadım. Bir sürü işlem yaptim. Onun kokusu ağır bilirsin hiçbirşey olmadi. Bide dr dogurcan dediği halde umursamadım. Korkma birşey olmaz.

Sordum bi cevap gelse rahatlıcam .Kokunun olsa bile nasıl bir zararı olabilir ki
O koku neyse adını yazıp hamilelik filan diye de ekleyip bi araştırın internetten ? Belki birşeyler çıkar . İçindeki maddeler yazıyordur , onlara bi bakın internetten . Çok yoğun hissedilen bir koku mu ?

O koku neyse adını yazıp hamilelik filan diye de ekleyip bi araştırın internetten ? Belki birşeyler çıkar . İçindeki maddeler yazıyordur , onlara bi bakın internetten . Çok yoğun hissedilen bir koku mu ?
Ara ara hissedilen bir koku .hani çubuklu kokular var ya ondan

Maşallah ne güzel .O zaman siz çok dikkat etmediniz hamileyken herşeye ben o kadar ettim etmez olaydım rahat olmak en iyisi sanırım

Yaklaşık 1 sene önce aynı sorunu yaşadım.
Sizin gibi oda kokusuyla hassasiyetim başladı.
Şimdi yün yastık,yorgan az bile olsa toza maruz kaldığımda aynı zamanda kalitesiz parfümlere,oda kokularına karşı vucudum aynı reaksiyonu gösteriyor.
En az 5-6 kere hapşuruyorum.Gözlerim akmaya başlıyor.Burnum tıkanıyor.
Günüm rezalet oluyor.Alerji testiyle 30 yaşımda bir çok şeye hassasiyetimin başladığını öğrendim.
Bir alerji testi yaptırabilirsiniz.
Gerçekten hayatı kalitesizleştiren bi durum.

Aman ben yasayım da çocuğa birşey olmasın ben atlatırım

Maşallah ne güzel .O zaman siz çok dikkat etmediniz hamileyken herşeye ben o kadar ettim etmez olaydım rahat olmak en iyisi sanırım
Aynn hergun gezerdim. Doğum yaptığım gün bile gezdim aksama kadar.ilk degilde ikinci gebelikte çok zorlandım cünkü her zaman hasta ve kusardım. Son iki ayda biraz rahatladim düşün artik. Canini sıkma,korkmada. O iyidir annesi gebelikte bünye zayıflıyor hic olmadığın kadar hasta oluyorsun. Drum öyle demişti hergun acil de serum yedim. Hatta birgün eşim bebek öldü seni mi zehirledi diye korktu dr hiçbirşey yok dedi. Bünye zayifligindan olmuştur. Gebelikte bir sürü şeyler oluyor kimiside çok rahat geçiriyor. Bunları rahatla diye anlatıyorum.ok

Ne kadar iyi geldi çok sağol :) Sen de böyle takıyor musun benim gibi yediğin içtigin dikkat ediyor musun ben o kadar ediyorum yine bir yerden fire veriyorum mesela
Ben ilk başta öyleydim ilk haftalarda ama baktım 9 ay böyle geçmez . Şimdi açıkçası o kadar çok takmıyorum .
Ama bende de her kontrol öncesi korku oluyor , ya birşey çıkarsa ? Ya kalbi durduysa(allah korusun) vs . :/ nasıl olcak bu işler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…