- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Saç kestirmek batıl inanç canım o kadar da yapma.onun haricinde kokudan birşey olmaz merak etme ,o kokunun haricinde daha zararlı neler soluyoruz ,kafanda kurma daha fazla kendine eziyet etme .doktor cevap verdi mi?Evet dediginuz doğru fakat ben hamileliğimden beri bu kumsalı soludum kafami kurcalayan bu .Yani dışarda sadece bir süre maruz kalıyoruz.Evet saçımı ben de boyamicam napayım beyazla dolaşayım ama kestirsem iyi olacaktı onu bile iyi değil dedikleri için yapamıyorum
Hayır vermedi ona taktim bende insan cevap vermezmi daha önce veriyordu .Ayrıca ben burnum tıkanıyor nefes zor alıyorum diyorum adam birşey yazmadı sonuçta bu benim ve bebeğin sağlığı benimle ilgilenmesi gerekmez mi ?Saç kestirmek batıl inanç canım o kadar da yapma.onun haricinde kokudan birşey olmaz merak etme ,o kokunun haricinde daha zararlı neler soluyoruz ,kafanda kurma daha fazla kendine eziyet etme .doktor cevap verdi mi?
Ben çay iciyur8m limonlu icincede tadını alamıyorum normalde sabah akşam koca fincan içerdim fakat şimdi gin aşırı bir büyük fincan içmeye dikkat ediyorumBaşkasına sormuşsun ama ben de cevap vereyim .ilk zamanlar ben de sizin gibiydim ,akşam 7.30 ben yataktaydım hem de be uyumak ne yorulmak .2. Trimestera geçince rahatlamıştım .çay kahve için de ben cayı çok severdim ama hamilelikte tiksinmiştim epey süre içememiştim
Özel hastanede mi doktorunuz ?belki bir aksilik olmustur ondan cevap verememiştir .bir de şikayetleriniz için kadın dogım değil de kbb doktoruna muayene olup verdiği ilaçları doktorunuza sorsanız daha iyi olur(ben öyle yapıyordum )şuan soğuk algınlığı fazlaca salgın ,siz de geçiriyor olabilirsinizHayır vermedi ona taktim bende insan cevap vermezmi daha önce veriyordu .Ayrıca ben burnum tıkanıyor nefes zor alıyorum diyorum adam birşey yazmadı sonuçta bu benim ve bebeğin sağlığı benimle ilgilenmesi gerekmez mi ?
Ben çok fazla cay içerdim ama dediğim gibi tiksindim içemedim .açık bir fincandan da birşey olmaz zaten vitamin takviyesi vs de alıyorsunuzdurBen çay iciyur8m limonlu icincede tadını alamıyorum normalde sabah akşam koca fincan içerdim fakat şimdi gin aşırı bir büyük fincan içmeye dikkat ediyorum
Yok önemli değil. Değiştir bir doktor hastasıyla ilgilenmeli hic değilse bilgilendirmeli. Araştır etrafında sor önerilen elbet bir dr vardır. Kontrollerini aksatma eğer rahat etmek istersen kontrol gününü bekleme git baktır. Ama korkacak birşey değil suanki yaşadığın hassas olduğun için onun etkisine giriyorsun. Havalar soğudu usutmussundur ben bile normal halimle iki aydır oksurukten çekiyorum. Kulağım ağrıyor ilaç içtiğim halde geçmedi düşün yani. Olur öyle şeyler büyüdükçe yer daralcak daha da bunalticak.miden yanıp,belin agricak. Tekme atıp seni ziplatcak. Kıpır kıpır içinde dolancak,karnın dalgancak. Daha neler neler yapicak bebisin. Bi tarfdan oy derken bi tarafdan oys ne tatlı diycen. Inşallah saglikla kucağına alırsın. Saglikla ikinizde kurtulun canim benim. Ay o günleri hatırlayınca benimde gulumsemem geldi. Sende inş.böyle arkana baktığında olursunAynen çok stresli birşey yesem yanlış mı yaptım diye düşünüyorum kırk kere
Ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı o yüzden artık yoğurdu üfleyerek yiyorum .Doktorumun cevap vermeyisine sınır oldum şimdide insan bir cevap verir sonuçta nefes alamadığımi belirtmişim .Bana ilgisizlik gibi geldi
SENCE doktoru değiştirsem mı ? Kusura bakma seni de böyle soru yağmuruna tuttum
Ne kadar tatlı anlatmışsın seni gulumsetebildiysem ne mutlu bana :) Sen hangi hastanede kontrol e gittin peki tavsiyen var mıdır doktor hakkında ?Yok önemli değil. Değiştir bir doktor hastasıyla ilgilenmeli hic değilse bilgilendirmeli. Araştır etrafında sor önerilen elbet bir dr vardır. Kontrollerini aksatma eğer rahat etmek istersen kontrol gününü bekleme git baktır. Ama korkacak birşey değil suanki yaşadığın hassas olduğun için onun etkisine giriyorsun. Havalar soğudu usutmussundur ben bile normal halimle iki aydır oksurukten çekiyorum. Kulağım ağrıyor ilaç içtiğim halde geçmedi düşün yani. Olur öyle şeyler büyüdükçe yer daralcak daha da bunalticak.miden yanıp,belin agricak. Tekme atıp seni ziplatcak. Kıpır kıpır içinde dolancak,karnın dalgancak. Daha neler neler yapicak bebisin. Bi tarfdan oy derken bi tarafdan oys ne tatlı diycen. Inşallah saglikla kucağına alırsın. Saglikla ikinizde kurtulun canim benim. Ay o günleri hatırlayınca benimde gulumsemem geldi. Sende inş.böyle arkana baktığında olursun
Evet özel hastane ama sordugun soru da önemsenmeyecek bie soru değil bence .Soğukalgınlığı olmadığını düşünüyorum çünkü öyle bir şey değil bunu anlayabiliyorum .Özel hastanede mi doktorunuz ?belki bir aksilik olmustur ondan cevap verememiştir .bir de şikayetleriniz için kadın dogım değil de kbb doktoruna muayene olup verdiği ilaçları doktorunuza sorsanız daha iyi olur(ben öyle yapıyordum )şuan soğuk algınlığı fazlaca salgın ,siz de geçiriyor olabilirsiniz
Ben ankara sincanda oldugum için nafiz köreze gittim ilk başlarda sonra doğuma yaklaşınca zekai tahir hastanesine gittim. Ama tavsiyem yenimahalle araştırma hastenesi eltim orda doğum yaptı çok memnun kaldı birde keçiören hastanesi tavsiyem. Ikisi de çok iyi ben diğerlerinden memnun kalmadım. Bi de benim ki riskli diye oraya gönderdiler.Ne kadar tatlı anlatmışsın seni gulumsetebildiysem ne mutlu bana :) Sen hangi hastanede kontrol e gittin peki tavsiyen var mıdır doktor hakkında ?
Ben istanbul dayım maalesefBen ankara sincanda oldugum için nafiz köreze gittim ilk başlarda sonra doğuma yaklaşınca zekai tahir hastanesine gittim. Ama tavsiyem yenimahalle araştırma hastenesi eltim orda doğum yaptı çok memnun kaldı birde keçiören hastanesi tavsiyem. Ikisi de çok iyi ben diğerlerinden memnun kalmadım. Bi de benim ki riskli diye oraya gönderdiler.
Astım hastayım nefesim daralıyor. Hayvan gibi bağırıyor hasta bakıcılar sabaha kadar azarlama seslerini duydum. Ben doğum yaparken geldi bana bağırmaya çalıştı ben oraya gelirsem seni yolarım deyince sustu benide azar isitcek sandı. Ayrıca sabaha kadar ıkındım ilkinden tecrübem olduğu için resmen aşamalarını hesapladım çıkışını doktora ben söyledim oda yok daha ikin dedi. Bende madem öyle bekleme odasında doguruyom dedim doğurdum hepsine iyi kaydım. Yani anlıyacağın kendim tek başıma doğum yaptim kesesini bile sadece doktorla ikimiz çıkardık başka kimse yoktu. Hemşireler niye geldin ki sen zaten evde doğursan sadece dikişe gelirdin dediler. Öyle bir olay yaşadım yani. Eğer ozelse başka doktora gidebilirsin. Ben devlet hastanesi tercih ettim.Ben istanbul dayım maalesefNeden riskliydi ? Doğum yaptığın yerden neden memmun kalmadın?
Olmaz bence endiselenmeyin. Kutuyu doktorunuza götürün. Burnunuza da serum fizyolojik sıkın.deniz suyunu dra sorun. Ben hamileyken surekli kullanmistim.Merhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum .4 aylık hamileyim.Bu aralar burnumda tıkanıklık gözlerde yaşarma meydana geldi .Nefes alamıyorum sanki.Evimin salonunda hamile kaldığımdan beru kullandığım bir koku var .Onun kutusunun arkasına baktım hamilelerin olduğu ortamda kullanmayınız diyor .Ben aylarca bu kokuyu soludum.Inanin su an çok kötüyüm .Yemin ederim aklıma gelmedi hemde o kadar dikkat ederken gördüğümden beri ağlıyorum .Sizce birşey olmuş olabilir mi ? Sizin başınıza böyle birşey geldi mı? Doktoruma yazdım bekliyorum birde siz e sormak istedim
Deniz suyuyla ne yaptınız anlayamadım özürdilerimOlmaz bence endiselenmeyin. Kutuyu doktorunuza götürün. Burnunuza da serum fizyolojik sıkın.deniz suyunu dra sorun. Ben hamileyken surekli kullanmistim.
Devlet hastaneleri böyle maalesef hiç ilgilenmiyorlar kontrole bile gidemiyorsun doktir yok çünkü kafalarına göre .Bu doktor da çok guleryuzluydu iyiydi ama niye bugün böyle yaptı anlamadım .Aslında paran olacak gideceksin acibademe oh mis :)Astım hastayım nefesim daralıyor. Hayvan gibi bağırıyor hasta bakıcılar sabaha kadar azarlama seslerini duydum. Ben doğum yaparken geldi bana bağırmaya çalıştı ben oraya gelirsem seni yolarım deyince sustu benide azar isitcek sandı. Ayrıca sabaha kadar ıkındım ilkinden tecrübem olduğu için resmen aşamalarını hesapladım çıkışını doktora ben söyledim oda yok daha ikin dedi. Bende madem öyle bekleme odasında doguruyom dedim doğurdum hepsine iyi kaydım. Yani anlıyacağın kendim tek başıma doğum yaptim kesesini bile sadece doktorla ikimiz çıkardık başka kimse yoktu. Hemşireler niye geldin ki sen zaten evde doğursan sadece dikişe gelirdin dediler. Öyle bir olay yaşadım yani. Eğer ozelse başka doktora gidebilirsin. Ben devlet hastanesi tercih ettim.
Burun tikanikligina engel olmak, rahat nefes almak. Farenjit, sinuzit hepsi var bende. Ancak deniz suyu hamile iken ve emzirirken.Deniz suyuyla ne yaptınız anlayamadım özürdilerim
Bir de koku kutusunu dra gösterin. Hastanelerin zehirlenme birimleri var. Mutlaka kutuyu goturun. Birşey olacağini düşünmüyorum. Geçmiş olsun.Burun tikanikligina engel olmak, rahat nefes almak. Farenjit, sinuzit hepsi var bende. Ancak deniz suyu hamile iken ve emzirirken.
TamM dr a gittiğimde götürecem çok teşekkür ederim .Bir de koku kutusunu dra gösterin. Hastanelerin zehirlenme birimleri var. Mutlaka kutuyu goturun. Birşey olacağini düşünmüyorum. Geçmiş olsun.
Canim ilgilenen ilgileniyor ama zekai tahir hastanesindeki bazı drlar kendini birşey sanıyor. Nöbetçi dr çok iyiydi sakinleştirmek için espri felan yapıyordu doğuma giren iyi değildi. Nöbet bittiği için gitmişti diğeriDevlet hastaneleri böyle maalesef hiç ilgilenmiyorlar kontrole bile gidemiyorsun doktir yok çünkü kafalarına göre .Bu doktor da çok guleryuzluydu iyiydi ama niye bugün böyle yaptı anlamadım .Aslında paran olacak gideceksin acibademe oh mis :)
Bebeği etkilemez ama kullanmayın boyle seyler hatta parfüm de kullanmayın bu surecte dus jeli yerine de beyaz sabun kullanınMerhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum .4 aylık hamileyim.Bu aralar burnumda tıkanıklık gözlerde yaşarma meydana geldi .Nefes alamıyorum sanki.Evimin salonunda hamile kaldığımdan beru kullandığım bir koku var .Onun kutusunun arkasına baktım hamilelerin olduğu ortamda kullanmayınız diyor .Ben aylarca bu kokuyu soludum.Inanin su an çok kötüyüm .Yemin ederim aklıma gelmedi hemde o kadar dikkat ederken gördüğümden beri ağlıyorum .Sizce birşey olmuş olabilir mi ? Sizin başınıza böyle birşey geldi mı? Doktoruma yazdım bekliyorum birde siz e sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?