- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Senin sürekli kontrole gittiğin doktir doğuma girmiyor Yani.Ozelde de böyle mi acaba daha doğum olayını hiç sormadım farklı doktor girebiliyor mu kiCanim ilgilenen ilgileniyor ama zekai tahir hastanesindeki bazı drlar kendini birşey sanıyor. Nöbetçi dr çok iyiydi sakinleştirmek için espri felan yapıyordu doğuma giren iyi değildi. Nöbet bittiği için gitmişti diğeri
O zaman şampuan da zararlı değil mi o da kokuluBebeği etkilemez ama kullanmayın boyle seyler hatta parfüm de kullanmayın bu surecte dus jeli yerine de beyaz sabun kullanın
Aslında oyle tabi ama kokusundan ziyade kimyasal madde sac derisinden vucuda giriyor. Yapabilirseniz sampuan da kullanmayın ama ben hamileyken sadece sampuan kullanmıştım kimyasal olarakO zaman şampuan da zararlı değil mi o da kokulu
Zararlı mı ki ? Iki kutu yedim sadece ay gen e için e kurt düştü yazar mısınız rica etsemDoktorun ilgilenmemesi saçma geldi.Bu aylarda kaygı da yüksek oluyor ondan kaynaklanabilir stresiniz.
Konuyu okurken de aklıma geldi. Ton balığı gebelikte yenebilecek balıklardan değil. Dip balıkları yenmemeli, yüzey balıkları tercih etmelisiniz. Örneğin hamsi,sardalya gibi balıkları yemelisiniz.
Zararlı mı ki ? Iki kutu yedim sadece ay gen e için e kurt düştü yazar mısınız rica etsem
Bende inanılmaz hamburger yiyorum yok böyle birşey .Zate b ağır geldi o yüzden ancak iki kutu yiyebildim.Dogru diyorsun.Psikilog ne dedi pekiKimyasal atıkları bünyesinde barındırıyormuş dip balıkları, civa gibi. Ama iki kutudan bir şey olmaz sonuçta bilmeyerek yedin, bundan sonrasında yemezsin olur biter :) ben fast food bile yedim aşerdiğimde. Istediğim bir gebelik ama kaygılarım bırakmıyor.Ben her konuda çok kaygılı olduğum için dayanamadım psikiyatr'e gittim. Mecburen ilaç başladık
İki kutudan birşey olmaz ama aslında dip balığının yenmemesi gerektiğini doktorunun söylemesi gerekirdi. Ben devlete gittiğim halde hangisi dip balığı hangisi değil tek tek açıklamıştı doktor.Zararlı mı ki ? Iki kutu yedim sadece ay gen e için e kurt düştü yazar mısınız rica etsem
Bende inanılmaz hamburger yiyorum yok böyle birşey .Zate b ağır geldi o yüzden ancak iki kutu yiyebildim.Dogru diyorsun.Psikilog ne dedi peki
Hangi sehirdesin ? Hangi hastaneye gittiğini öğrenmek için soruyorumÇok streslisin bebeğe daha zararlı bu durum ilaç başlaman lazım dedi. Yazılı onay aldı. Ilaç içtiğimden beri kafamı gereksiz kaygılar sarmıyor normal hayata bakabiliyorum.
Yok vallahi anlatmıyor ki birşey ben sorarsam o da düzgün cevap vermiyor .Ilk basta gileryizlulugune aldandık çok beğendik ama yok .Bak dün yazdım hala cevap yok bilerek aramıyorum yazacak mı diye işi olabilir ama sonra yazar .Bilerek yazdım ki görsün hatırlasın diyeİki kutudan birşey olmaz ama aslında dip balığının yenmemesi gerektiğini doktorunun söylemesi gerekirdi. Ben devlete gittiğim halde hangisi dip balığı hangisi değil tek tek açıklamıştı doktor.
Hangi sehirdesin ? Hangi hastaneye gittiğini öğrenmek için soruyorum
Vallahi insan bu güzel gunlerin tadını çıkaramıyor fiziksel zorluğu umrumda değil yeterki sağlıklı olsun diyorum o raddedeyim.Ah bu annelik...hamileligim basindan sonuna kadar kaygı ve korkularla gecti. Hala da oyle. Bazen diyorum ki keşke internet olmasaydi...insan daha cok evhamlaniyor. Allah in izniyle bir sey olmamıştır evham yapma.
Hmmm ben istanbuldayım .Burdaki devlet hastaneleri çok ilgisiz gidilmezManisa canım yeni merkezefendi devlet hastanesine gittim.
Hmmm ben istanbuldayım .Burdaki devlet hastaneleri çok ilgisiz gidilmez
Hiç aklıma gelmedi bakmak balıktır sonuçta faydalıdır diye düşündüm .herşeyi ben nasıl düşünebilirim ki bu doktorlar ne ise yarıyor bilmiyorum ki .Çok sinirliyim iki gündür gerçektenDoğrudur Istanbul'da nüfus çok çünkü. Özellerin çoğu da paraya doygundur veya hasta sayısı çoktur.Ondan dolayı çok önemsemiyor olabilirler. Ben de çoğu şeyi doktordan değil netten bakıyorum sonra doktora soruyorum. Balık meselesini kendim internette bakınmıştım ilk önce.
Hiç aklıma gelmedi bakmak balıktır sonuçta faydalıdır diye düşündüm .herşeyi ben nasıl düşünebilirim ki bu doktorlar ne ise yarıyor bilmiyorum ki .Çok sinirliyim iki gündür gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?