Çok acil yardımcı olur musunuz ?

Ya ama şöyle bir durum var otursun bana sabahtan akşama kadar herşeyi anlatsın demiyorum.Zaten ton balığı soylememesine değil takılmam.Benim sıkıntım sordugun halde cevap alamamak .Ayrıca geçen kontrolde de kafamda soru işareti bıraktı .Basim deli gibi ağrıyor gözlerim yerinden çıkacakmış gibi oluyor bir haftadır dedim tansiyondan olabilir mi dedim Bi olctur dedi .Ne demek olctur ya siz neliksiniz .Medikalparka gidiyordum daha önce irda direk tansiyon ve kilo kontrolü olurdu .Sonuçta burası da özel ve bana bi olctur dite cevap vermezki.Ben hastaneden çıktım eczaneye tansiyon olctirmeye gittim normal mi sence

Herhangi problem olacagini sanmiyorum

Kendi gebeliklerimden ornek vereyim . 2 hamileliğimde de burun tikanikliklari coook yasadim hatta burun kanamalari.
Burun tikanikliklari yuzunden durmadan illiadin yada otrivine kullanıyordum uzunca bir sure kullandiktan sonra doktora sordum sakincali kullanma dedi ama herhangi bir porblem olmadi

Ve doktor dedi ki gebe iken kan damarlarinda genisleme olurmus burun tikaninliklari ve burun kanamalari bu nedenle olurmus.

Buyuk ihtimal sende de boyle olumustur burun tikanmasi

Senin sürekli kontrole gittiğin doktir doğuma girmiyor Yani.Ozelde de böyle mi acaba daha doğum olayını hiç sormadım farklı doktor girebiliyor mu ki
Aynen aynı dr girmiyo. Özelde aynı dr girmesi lazim tabi duruma bağlı olabilir onu sor srn

Bana da saçma geldi. Hastanede ölçecek hemşire mi yokmuş ? Ben devlet üni hastanesine gittiğimde doktor kontrolden önce tansiyon ölçtürüyor başka odada. Sonra muayene oluyorsun.

Bana da saçma geldi. Hastanede ölçecek hemşire mi yokmuş ? Ben devlet üni hastanesine gittiğimde doktor kontrolden önce tansiyon ölçtürüyor başka odada. Sonra muayene oluyorsun.
Yok ne kilo kontrolü ne de tansiyon ölçümü var .Sağlık ile ilgili soruya trl den cevap vermiyor sanırım parasız ağzını açmıyor .Kusura bakmasın vazgeçilmez değil başka doktor terci h edicem .

Yok ne kilo kontrolü ne de tansiyon ölçümü var .Sağlık ile ilgili soruya trl den cevap vermiyor sanırım parasız ağzını açmıyor .Kusura bakmasın vazgeçilmez değil başka doktor terci h edicem .
Siz doktorunuz değiştirin bence. Devlette bile sana bir dosya verip her kontrolde doktor dan önce ebeler tarafından kilo ve tansiyon yazılıyor tarih atılarak. Çok düzenli gelmedi bana hastane. Birde doğum yapacağınız hastane olacağı için yeni doğan yoğun bakım var mı ve imkanları yeterli mi bunları da araştırın.

Şimdi baktım netten yenidoğan bakım bulunuyor .yine o hastanede farklı bi doktir denicem fakat ona da ancak bi ay öncesinden randevu alınabiliyor Bi ay sonrasına aldım fakat bu kadar yoğun bi doktor ne kadar faydalı olur orasını bilemicem kafam çok karıştı gerçekten

hangi hastane bunu yapan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…