çok acil yardımınza ihtiyacım var zor durumdayım şikayetçi olmalımıyım

kadnolmak63

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Mart 2021
13
-13
0
polis sevgilimden hamile kaldım geç farkettiğim için aldıramıyorum çocuğu istemiyor hayatıma zorla girip resmen hayatımı mahfetti ve beni tehdit etti çoğu kez ağır konuşmalar yaptı baba olmayacağını istersen yurt a vereblirsin dedi ne yapmalıyım şikayetçi olmalım değilıım lütfen ağır kırıcı konuşmayın ilk defa başıma böyle birşey geliyor psikolojim hiç iyi değil ve ben evlenmiş ayrılmış çocuklarına tek bakan çalışan bir anneyim velayetleri bende ve çocukların geçimini ben özel sektörde çalışarak yapıyorum aileme bu durumu açıklayamam ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım lütfen fikir verin bana...

Aldırma süresini geçtiyseniz yapacak pek bir şey yok. Babalık davası açarsınız. Mahkeme kararı ile babası olduğu ispatlanır, nafaka bağlanır, bakmak zorunda çocuğuna.
Nafaka vermek çocuk bakmak sayılır mı?

beni tehdit etti bu çocuk doğarsa senin iki çocuğun gider alırım elinden vs dedi sonra özür diledi ama pişmanım dedi ama kırıcı ve ağır konuşmalara devam etti

siz karnınızdaki çocuğa annelik yapmaya hazır mısınız?
önünüzde belli ki çok sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor
Babalık davası açıp kazanırsanız dahi anlaşılan gerçek anlamda babalık yapacak biri olmayacak o çocuk için
Tek başınıza birden fazla çocukla idare etmek çok zor olacaktır , altından kalkabilecekseniz hukuki süreçler vs. şimdiden kendinizi hazırlamalısınız
Doğmamış bebeğiniz adına çok üzüldüm , yıpranmış bir ruh haliyle , ebeveyn kavgaları arasında büyüyen bir çocuk olarak büyüyecek gibi bu gidişle
Her çocuk sevgiyle büyümeli inş orta yolu bulursunuz , tüm güzelliklerin bu süreçte yanınızda olmasını temenni ediyorum

Kendi rızanızla adamla sevişmişsiniz kalkıp neyinden şikayetçi olacaksınız? Daha önce anne de olmuşsunuz bu tedbirsizliği nasıl yaptınız, vakti geçene kadar da aklınız nerdeydi anlamadım. Doğuracaksınız mecbur. Zorla mı baktıracaksınız adama? Babalık davası açabilirsiniz sadece bebeği nüfusuna almak zorunda kalır, talep ederseniz nafaka bağlanır. Ben de bakamam diyorsanız yurda verin, başka fikrim yok. İki düşüncesiz insan yüzünden olan yine masum yavruya oluyor

Öncelikle sakin olun. Cocuk baba olsada olmasada dünyaya gelecek simdi. Öncelikle sakin kalmaya calisin. Evet aileniz bu durumdan hosnut olmayacak belki ama sonucta onlarin da torunu. Er gec kabul ederler. Yok anlatamam felan diye kendinizi daha fazla baski altina aliyorsunuz. Cocugun babasi cocugu reddetse bile yasal olarak sorunluluklari var. Bu tabi mahkemeden gecer. Bence böyle pis bir adami bacaga baglamak yerine ailenizin yardimi ile cocugunuza sahip cikin. Sahsen ne olursa olsun hicbir bebegimi yurta felan vermem. (Yurt kötü demiyorum, ama bebek benim bebegim)

Hayatıma zorla girip derken ?
Niye kimse benim hayatıma zorla girmedi ?

Hayatına zorla girdi diyelim çocuğu da zorla yapacak hali yok .

Hayatına severek girmiştir ve cinsellik zorla olmuştur .. bu şekilde anlarım

Keşke önceliğiniz evlatlariniz olmalıydı birine nasıl bukadar kolay güveniyorsunuz nerdeyse sekiz senedir yalnızım erkeğin e su aklımdan geçmiyor sorumluluklarınız var o çocuklar size muhtaç öncelikle yasal süreyi gecyiginiz için doğurup yurda verebilirsiniz ikincisi babalık davası açıp nafaka alabilirsiniz eğer maddi manevi açıdan gucluyseniz bakın büyütün çevresel etmrnleri siz bilirsiniz akıllı olun yalni bir anne olarak çok akıllı olun kimseye hele erkeklere güvenmeyin adam çok az çünkü şimdi geçmiş ne diye yazıyorsun diyenler olacaktır ama bunlarında yazılması gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…