- 15 Mart 2021
- 13
- -13
- 0
- Konu Sahibi kadnolmak63
-
Nafaka vermek çocuk bakmak sayılır mı?Aldırma süresini geçtiyseniz yapacak pek bir şey yok. Babalık davası açarsınız. Mahkeme kararı ile babası olduğu ispatlanır, nafaka bağlanır, bakmak zorunda çocuğuna.
değilde ama ilk defa üstten görme diye birşey oldu ve anlamadım stresten sandımregl duzeniniz mi bozuktu nasil anlamadiniz?
korunmuyormuydunuz?
sayılmaz eski eşimden nafaka dahi istemedim babalıkta yapmıyor tek başıma yetişiyorum çocukların bakımına ve ihtiyaçlarınaNafaka vermek çocuk bakmak sayılır mı?
korunma ?değilde ama ilk defa üstten görme diye birşey oldu ve anlamadım stresten sandım
beni tehdit etti bu çocuk doğarsa senin iki çocuğun gider alırım elinden vs dedi sonra özür diledi ama pişmanım dedi ama kırıcı ve ağır konuşmalara devam ettinasıl şikayet edeceksiniz ? isteğiniz dışında mı gerçekleşti beraberlik ?
yani ben çocuk sorumluluğu istemiyorum diyen birine kanunda bir yaptırım var mı bilmiyorum. avukat arkadaşlar okurlarsa daha doğru bilgi verirler.
İlgilenmek istemiyorsa zorla ilgileneceksin diyemez ki kimse. Nafaka verip maddi sorumluluğunu alacak en azından. Kanunlar böyle ben ne yapabilirim :)Nafaka vermek çocuk bakmak sayılır mı?
beni tehdit etti bu çocuk doğarsa senin iki çocuğun gider alırım elinden vs dedi sonra özür diledi ama pişmanım dedi ama kırıcı ve ağır konuşmalara devam etti
benim evliliğimi bitirdikten sonra ilk defa sevgilim oldu korunmuyordum bunu da biliyordu kendisini uyarmıştım dikkatli olması konusunda ve sürekli cinsel birlikteğimiz yoktukorunma ?
Hayatıma zorla girip derken ?polis sevgilimden hamile kaldım geç farkettiğim için aldıramıyorum çocuğu istemiyor hayatıma zorla girip resmen hayatımı mahfetti ve beni tehdit etti çoğu kez ağır konuşmalar yaptı baba olmayacağını istersen yurt a vereblirsin dedi ne yapmalıyım şikayetçi olmalım değilıım lütfen ağır kırıcı konuşmayın ilk defa başıma böyle birşey geliyor psikolojim hiç iyi değil ve ben evlenmiş ayrılmış çocuklarına tek bakan çalışan bir anneyim velayetleri bende ve çocukların geçimini ben özel sektörde çalışarak yapıyorum aileme bu durumu açıklayamam ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım lütfen fikir verin bana...
var mesajları duruyorelinizde yazılı bi kanıt var mı
Keşke önceliğiniz evlatlariniz olmalıydı birine nasıl bukadar kolay güveniyorsunuz nerdeyse sekiz senedir yalnızım erkeğin e su aklımdan geçmiyor sorumluluklarınız var o çocuklar size muhtaç öncelikle yasal süreyi gecyiginiz için doğurup yurda verebilirsiniz ikincisi babalık davası açıp nafaka alabilirsiniz eğer maddi manevi açıdan gucluyseniz bakın büyütün çevresel etmrnleri siz bilirsiniz akıllı olun yalni bir anne olarak çok akıllı olun kimseye hele erkeklere güvenmeyin adam çok az çünkü şimdi geçmiş ne diye yazıyorsun diyenler olacaktır ama bunlarında yazılması gereklipolis sevgilimden hamile kaldım geç farkettiğim için aldıramıyorum çocuğu istemiyor hayatıma zorla girip resmen hayatımı mahfetti ve beni tehdit etti çoğu kez ağır konuşmalar yaptı baba olmayacağını istersen yurt a vereblirsin dedi ne yapmalıyım şikayetçi olmalım değilıım lütfen ağır kırıcı konuşmayın ilk defa başıma böyle birşey geliyor psikolojim hiç iyi değil ve ben evlenmiş ayrılmış çocuklarına tek bakan çalışan bir anneyim velayetleri bende ve çocukların geçimini ben özel sektörde çalışarak yapıyorum aileme bu durumu açıklayamam ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım lütfen fikir verin bana...
var mesajları duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?