- 30 Mart 2009
- 14.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.584
- 1.123
- Konu Sahibi kadnolmak63
-
Yanlış anlaşılmak istemem ama yoksa evli mi?polis sevgilimden hamile kaldım geç farkettiğim için aldıramıyorum çocuğu istemiyor hayatıma zorla girip resmen hayatımı mahfetti ve beni tehdit etti çoğu kez ağır konuşmalar yaptı baba olmayacağını istersen yurt a vereblirsin dedi ne yapmalıyım şikayetçi olmalım değilıım lütfen ağır kırıcı konuşmayın ilk defa başıma böyle birşey geliyor psikolojim hiç iyi değil ve ben evlenmiş ayrılmış çocuklarına tek bakan çalışan bir anneyim velayetleri bende ve çocukların geçimini ben özel sektörde çalışarak yapıyorum aileme bu durumu açıklayamam ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım lütfen fikir verin bana...
Hayatıma zorla girip derken ?
Niye kimse benim hayatıma zorla girmedi ?
Hayatına zorla girdi diyelim çocuğu da zorla yapacak hali yok .
Hayatına severek girmiştir ve cinsellik zorla olmuştur .. bu şekilde an
evet çok zoruma gitti söyledikleri ben kendisinden hiç birşey beklemedim zaten aldatıldım ayrıldım ama hayatımı mahfedecek bu bebek bu çocuk olamaz diyor sürekli beni aşağılayıp suçluyor engelledim kendisini ama tehdit ve hakaretleri nedeniyle psikolojim bozuldu unutamıyorum bunun için dava açmak istiyorum sadece soyismni dahi istemiyorum çocuğumaanladığım kadarıyla siz babalık açısından değil hakaretleri yüzünden şikayetçi olmak istiyorsunuz ?
kaderinizi el alemin eline siz kendi ellerinizle birakmissiniz suçlu aramayin bence.benim evliliğimi bitirdikten sonra ilk defa sevgilim oldu korunmuyordum bunu da biliyordu kendisini uyarmıştım dikkatli olması konusunda ve sürekli cinsel birlikteğimiz yoktu
bekar hiç evlenmemişEvlimi bu polis ?
Ne akla hizmet korunmuyordunuz peki?benim evliliğimi bitirdikten sonra ilk defa sevgilim oldu korunmuyordum bunu da biliyordu kendisini uyarmıştım dikkatli olması konusunda ve sürekli cinsel birlikteğimiz yoktu
Yaşi kaçevet çok zoruma gitti söyledikleri ben kendisinden hiç birşey beklemedim zaten aldatıldım ayrıldım ama hayatımı mahfedecek bu bebek bu çocuk olamaz diyor sürekli beni aşağılayıp suçluyor engelledim kendisini ama tehdit ve hakaretleri nedeniyle psikolojim bozuldu unutamıyorum bunun için dava açmak istiyorum sadece soyismni dahi istemiyorum çocuğuma
Ben de öyle düşündüm nedense. Çocuklarla tehdit edecek kadar gmzü döndüyse muhtemelen hayatı altüst olacağı içindir.Yanlış anlaşılmak istemem ama yoksa evli mi?
teşekkür ederim haklısınız da dava süreci de beni yıpratacak bana doğru bir tavsiyeniz varmı sizce tam olarak ne yapmalıyımsiz karnınızdaki çocuğa annelik yapmaya hazır mısınız?
önünüzde belli ki çok sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor
Babalık davası açıp kazanırsanız dahi anlaşılan gerçek anlamda babalık yapacak biri olmayacak o çocuk için
Tek başınıza birden fazla çocukla idare etmek çok zor olacaktır , altından kalkabilecekseniz hukuki süreçler vs. şimdiden kendinizi hazırlamalısınız
Doğmamış bebeğiniz adına çok üzüldüm , yıpranmış bir ruh haliyle , ebeveyn kavgaları arasında büyüyen bir çocuk olarak büyüyecek gibi bu gidişle
Her çocuk sevgiyle büyümeli inş orta yolu bulursunuz , tüm güzelliklerin bu süreçte yanınızda olmasını temenni ediyorum
Ne diyorsun ya?benim evliliğimi bitirdikten sonra ilk defa sevgilim oldu korunmuyordum bunu da biliyordu kendisini uyarmıştım dikkatli olması konusunda ve sürekli cinsel birlikteğimiz yoktu
evli değil bekar eminim ailesiyle de tanıştımYaşi kaç
Evli demek ki bu denli tepki verdiğine göre
Himm aranızda aşk sevgi olmadan mi oldu bu beraberlikbekar hiç evlenmemiş
Dava yıpratacak ne demek şimditeşekkür ederim haklısınız da dava süreci de beni yıpratacak bana doğru bir tavsiyeniz varmı sizce tam olarak ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?