- 13 Haziran 2015
- 5.919
- 19.692
- 448
- Konu Sahibi kadnolmak63
-
Yok daha neler kendi cocugunu istemeyen elin cocuklarini nasil alacak ?hayir alip ne yapacak senden mi kaciracak kuzum polisler diger vatandaslardan farkli bir uzaklastirma bilr basina bela olur ,,karsisinda cocuk yokbeni tehdit etti bu çocuk doğarsa senin iki çocuğun gider alırım elinden vs dedi sonra özür diledi ama pişmanım dedi ama kırıcı ve ağır konuşmalara devam etti
Genç kız da değilsin ki, cahillik yapmış bilememiş diyelim. 2 çocuk anası kadın nasıl korunmayı bilmez.polis sevgilimden hamile kaldım geç farkettiğim için aldıramıyorum çocuğu istemiyor hayatıma zorla girip resmen hayatımı mahfetti ve beni tehdit etti çoğu kez ağır konuşmalar yaptı baba olmayacağını istersen yurt a vereblirsin dedi ne yapmalıyım şikayetçi olmalım değilıım lütfen ağır kırıcı konuşmayın ilk defa başıma böyle birşey geliyor psikolojim hiç iyi değil ve ben evlenmiş ayrılmış çocuklarına tek bakan çalışan bir anneyim velayetleri bende ve çocukların geçimini ben özel sektörde çalışarak yapıyorum aileme bu durumu açıklayamam ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım lütfen fikir verin bana...
peki siz de insan olarak yadırgamayı bıraksanız herkesin başına gelebilir ben hata yapmadım demiyorum zatenNe diyorsun ya?
Kaç yaşında kadınsınız, çocuğunuz var ne demek korunmuyordum? Hiçbir yöntem kullanmadan nasıl hamilelikten korunacağınızı zannediyordunuz dua ederek mi?
Normalde evlilik dışı ilişkiye de çocuğa da kötü gözle bakmam, hatta herkesin kendi hayatını yaşaması gerektiğini savunurum ama siz sorumsuzun tekisiniz.
benim evliliğimi bitirdikten sonra ilk defa sevgilim oldu korunmuyordum bunu da biliyordu kendisini uyarmıştım dikkatli olması konusunda ve sürekli cinsel birlikteğimiz yoktu
Bence şunu yapmalısın diye net cümleler kuramam şuan size , önünüzde , çizdiğiniz tabloya göre zorlu bir süreç olacak bu çok belli.teşekkür ederim haklısınız da dava süreci de beni yıpratacak bana doğru bir tavsiyeniz varmı sizce tam olarak ne yapmalıyım
evet ama ailesinin olumsuz tepksini de kaldıramam açıkçası psikolojim çok kötüailesiyle tanisiyormuşsunuz onlarla görüsun en azindan soyadi icin, evlenmeyecegi belli zaten adamin.
herkes elini tasin altina koysun gökten zembille inmedi ya bu cocuk.
kimsenin 2 dk lik zevkinin bedelini odemek zorunda degil daha hayata gelmeden.
taam benimde hatam var ama olan oldu ne yapabilirim hanımefendi kimse bu duruma düşmek istemez ben güçlü bir kadınım tek de bakabilirim ama burda konu başka..Ya siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Gerçekten merak ediyorum ya ciddiyim, yoklukta mıydınız bu kadar mı gözünüz karardı böyle sonuçları tahmin edemeyecek kadar? Kaçıncı yüzyıldayız hangi devirdeyiz farkında mısınız? Adamı uyarmışsınız ama kendiniz hiçbir tedbir almamışsınız, şaka gibi.
Adam zaten sizi düşünmemiş bile, siz de bile bile lades demişsiniz. Neyinden şikayetçi olacaksınız? Sevişirken güzel iş tedbir almaya gelince korunmuyordum, kendisini uyarmıştım vs vs... Hiçbir şey yapamazsınız, adam size zorla bir şey yapmamış. Olan resmen doğmamış çocuğa oldu, üzüldüm.
Yadırgamamak elde mi? Farkındaysanız bu bir hata değil, bile isteye yapılmış birşey.peki siz de insan olarak yadırgamayı bıraksanız herkesin başına gelebilir ben hata yapmadım demiyorum zaten
taam benimde hatam var ama olan oldu ne yapabilirim hanımefendi kimse bu duruma düşmek istemez ben güçlü bir kadınım tek de bakabilirim ama burda konu başka..
yapacak baska bir sey varmı?evet ama ailesinin olumsuz tepksini de kaldıramam açıkçası psikolojim çok kötü
isteğiniz dışında beraberlik olmadığı için şikayetin bi anlamı olmaz sanırım ne desem bilemiyorun çok üzüldümpolis sevgilimden hamile kaldım geç farkettiğim için aldıramıyorum çocuğu istemiyor hayatıma zorla girip resmen hayatımı mahfetti ve beni tehdit etti çoğu kez ağır konuşmalar yaptı baba olmayacağını istersen yurt a vereblirsin dedi ne yapmalıyım şikayetçi olmalım değilıım lütfen ağır kırıcı konuşmayın ilk defa başıma böyle birşey geliyor psikolojim hiç iyi değil ve ben evlenmiş ayrılmış çocuklarına tek bakan çalışan bir anneyim velayetleri bende ve çocukların geçimini ben özel sektörde çalışarak yapıyorum aileme bu durumu açıklayamam ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım lütfen fikir verin bana...
Sikayet et. Sicili yansin o zaman yapar babalik.polis sevgilimden hamile kaldım geç farkettiğim için aldıramıyorum çocuğu istemiyor hayatıma zorla girip resmen hayatımı mahfetti ve beni tehdit etti çoğu kez ağır konuşmalar yaptı baba olmayacağını istersen yurt a vereblirsin dedi ne yapmalıyım şikayetçi olmalım değilıım lütfen ağır kırıcı konuşmayın ilk defa başıma böyle birşey geliyor psikolojim hiç iyi değil ve ben evlenmiş ayrılmış çocuklarına tek bakan çalışan bir anneyim velayetleri bende ve çocukların geçimini ben özel sektörde çalışarak yapıyorum aileme bu durumu açıklayamam ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım lütfen fikir verin bana...
Hem korunmadınız hem de hiç mi şüphelenecek bi durum oluşmadı hamilelikle ilgili? Nerden tutulsa elde kalıyor çünkü.
Ya hanimlar, mevzu burda kadinin birisiyle sevismesi ya da sevisirken korunup korunmamasi degil. Kadin o kisimlari gecmis, bize sunu soruyor: “bu adam beni tehdit etti. Sikayet edeyim mi etmeyeyim mi?”
Git et savcılığa dedim hem babalık hem tehdit ediyor şikayetin de bulun dedim bana dediği şu dava işleri beni yipratir başka bir şey yok mu dediYa hanimlar, mevzu burda kadinin birisiyle sevismesi ya da sevisirken korunup korunmamasi degil. Kadin o kisimlari gecmis, bize sunu soruyor: “bu adam beni tehdit etti. Sikayet edeyim mi etmeyeyim mi?”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?