çok acil yardımınza ihtiyacım var zor durumdayım şikayetçi olmalımıyım

Dava falan beni yıpratır diyorsunuz, o olmaz, bu olmaz, ne yapsın buradaki insanlar ben anlamadım. Ne demeliyiz, siz yönlendirin biz söyleyelim ?

Arkadaş bu çocukları siz oyuncak mı zannediyorsunuz ya ? Birey olacak onlar, koskoca bir hayat, nasıl bu kadar alelâde hareket edebiliyorsunuz ? Eee ne olacak şimdi, o adam sizinle evlenmeyecek ki istediğiniz bu muhtemelen. Diğer çocuklarınız da durumdan etkilenecek elbette. O çocukların ahını ödeyemezsiniz bakın çok geç olmuş evet ama bari bu saatten sonra kendinize çeki düzen verin. Açın şu davayı, en azından çocukların ihtiyacı olan maddiyat sağlanır. Yıpranıverirsiniz birazcık, yapacak bir şey yok.

Yani olan gercekten çocuklara oluyor üzüldüm açıkçası hem sizin iki çocuğunuza hem de karnınız da ki çocuğa cok üzüldüm

Hatun kaçmış hanımlar 🤭 Kimse herifi nasıl tuzağa düşüreceğini anlatmadı tabi. Beklemediği tepkiler gelince topuk 😁

Ya insanlar evli olmalarına ve korunmalarına rağmen hamile kalmaktan korkuyor. İlacın saatini 4-5 saat geçirsem prospektüse bakıyorum her seferinde. Yazık günah değil mi bu çocuğa? Sorumsuzsunuz ama size sunulan önerileri de kabul etmiyorsunuz. Üç seçeneğiniz var bunlar dışında da hiç seçenek yok maalesef

1-adama babalık davası açmak

2-adamı yok sayıp bir daha iletişime geçmeyip çocuğa kendinizin bakması, eğer bunu seçerseniz ileride lütfen adamın karşısına çıkarmayın çocuğunu, çocuk için de çok zor olacak travma resmen kabul edilmeyen çocuk olmak. Babası yok bilsin ölmüş bilsin vs.

3-çocuğu yurda vermek

Back
X