Cok acil

Kaizen S

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
4.518
6.353
358
Arkadaslar dun stresli bi gun gecirdim sabah kalktığımda gucum tam yoktu bogazlı bi body giymiştim tum gun sıkıkma hissi vardı ama görmezden geldim bu saat oldu uyuyamıyorum.. Her zaman yediğim şeyler dışında birsey yenedim hiç bir mşde sorunum yok ama bu sıkıntı artıyor nasıl desem böyle tsm göğüs kafedinin bittiği yerde sanki bi pinpon topu var oraya sıkışmış gibi tabili böyle birsey yok ama öyle hiss var. Ne yapmalıyım hastaneye gitme durumum yok. Kutu kola içtim biraz yok olur gibi oldu basasagı durdum bir süre ama fayda etmedi napmalıyım berbat bi his yardım edin lütfen lütfeeen

Su içtim tabiki ama yok gitmiyor gştmiyor duşu deniycem şimdi sağol

Evet bodymi öğlen bir saatliğine sonra 5 gibide tamamen çıkardım hatta sutten fln davdahil olmak üzere

Ben de bazen yaşıyorum. Icinde bir sıkıntı var gibi Sanki taş oturmuş deriz ya öyle bir his mi ? Uyumayı deneyin, stresten de olabilir

Evet sanki sepsert birsey gibi tab göğüs kaburgaların bittiği yerde ortada sıkıntıdan catlıycam

Balkona çıktım duş aldım uyuyabilsem uyuyamıyorum ki değişiklik bile olmadı aynı yerde

Kendine papatya çayı veya ıhlamur yap iç,hem sakinleşirsin,hem uyku yapar uyursun.camı aç içeri temiz hava girsin.panik atak geçmişiniz yok dimi

Niye doktora gitme durmunuz yok?
Buradan olur mu bu işler arkadaşım?
Ya kalp spazmı filan geçiriyorsan!!

Duş alıp zorda olsa uyudum arkadaşlar biraz daha iyiyim ama hala var o rahatsızlık

Duş alıp zorda olsa uyudum arkadaşlar biraz daha iyiyim ama hala var o rahatsızlık
bir şey mi canınızı sıkıyor,kendinize itiraf edemediğiniz bir stres yaşıyor olabilirsiniz...aslında bu durum,sıkıntısı olan bazı insanların yaşadığı sorunlara benziyor. mesela o his boğazda da olabiliyor.yumru gibi yutkunsanda gitmeyen. nefes almakta güçlük çekiyormuşsun gibi histe oluyor.herkeste değişik. belki yaşadığınız bir olay,ya da duyduğunuz bir bir olay,siz farkında olmasanız da sizi etkilemiş olabilir

Aslında stresten etkilenmeyen bir yapım vardı ama demek bu sefer farklı tepki verdi vücudum yardımlarınız için teşekkürler. Giderek yokoluyor bu his

Bende reflü var. Sık sık yaşıyorum tarif ettiğiniz duyguyu. En kısa sürede gastroenteroloji uzmanına görünün.

Back
X