Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocasına ulaşıp atarız dedik ya bir panikledi o. Instagramdan bir şeyler çeviriyordu bence o zaten, öyle 400 kişiyi birden takipten çıkarmak falan. Belki hesabını bile bilmiyordu eşi.
Böyle insanlar konuşurken sıkışınca hakaret eden,yüz yüze gelince baş edemezse saldırıya geçer,hırsını alamayınca da iftira eder.Ayni fabrika çıkışı karakterler...
Böyle insanlar konuşurken sıkışınca hakaret eden,yüz yüze gelince baş edemezse saldırıya geçer,hırsını alamayınca da iftira eder.Ayni fabrika çıkışı karakterler...
Yalnız kavga sözlerini chatgbte yazdıranı da ilk defa gördüm ya işte böyleleri gerçek hayatlarındaki mutsuzlukları, içine atmışlıklarını burada millete hakaret etmeyi deneyerek rahatlamaya çalışıyorlar.
Psikoloğa gitsem senin gibileri görürüm canım o yüzden orayı tercih etmiyorum. Kendiyle mücadele edenlerle dolu o ortamda, senin gibiler daha da kafayı yiyor, biz sağlam kalalım ahahhah
Oha ne kadar saygısızsınız sizin gibi kaba insanlardan nefret ediyorum burda beni de eleştiriyorlar saygı çerçevesinde cevap veriyorum aşırı kabasınız yazık gerçekten kadınsınız birde