Çok acilll instagramdan anlayan baksın çok acilll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
lütfen üşenme
öğrencisin diye hatırlıyorum baroya git yardım iste
en azından bi savcıya çağrılsın bi tazminat ödesin bi ödeme korkusu yaşasın
kendi profiliyse dış ve iç güzelliğin önemini de anlamış bulunduk
çevremde şöyle bir insan barınamaz
yüzüne bile bakmam
yüzü güzel olsa ne yazar
Öğrenci değilim, öğretmenim ama böyle giderse zaten toplu bir dava dosyası açılacak gibi duruyor. Bir anlık gaz ile herkese hakaret etmeye çalıştı. Çalıştı diyorum çünkü sınıfta böyle laf soktuğunu zannedip kendi esprisine gülen ama etrafı cringe komasına sokan tipler var ya aynı öyleydi 🤦‍♀️

Sosyal hayatımın nasıl olduğu seni ilgilendirmez; senin derdin sadece başkalarının hayatına burnunu sokmak ve laf üretmek. Kendi hayatını toparlayamayanların, başkalarının sosyal hayatı hakkında konuşması kadar komik bir şey yok. Önce kendine çeki düzen ver, sonra laf at!

Ayrıca şimdi sana buradan sosyal hayatımda bir fotoğraflar atarım ömrünün hayatım boyunca gitmediğim yerleri görünce öyle bir taraflarından kabarcıklar çıkarıverirsin Instagram benim için tabii ki her şeyden çok önemli çünkü on yıllık geçmişim var hadi şimdi yallah
Hayatım gayet derli toplu, seninle s.dik yarışına girecek kadar da düşecek değilim, ah ama pardon sadece Instagram üzerinden yasamadigim icin sana yetisemem sanirim, birilerinin sosyal hayatı inan zerre umurumda değil, hele de senin gibi birinin sosyal hayatı, hadi sen cevap yaz millete saydir da biraz için soğusun, birileri seni ciddiye alıyor diye sevin :KK51:

Merhaba, hesabımda takipçi sayım sıfır görünmesine rağmen arkadaşlarım beni takip ediyor.
Dondurulmuş hesaplardan 400 hesap çıkardım hızlıca bu hale geldi olabilir mi
çok fazla işlem yapınca instagram geçici ban atabiliyordu sanırım ondan öyle gözüküyor olabilir

Ben halledicem o işi, dava açılacak bir mesaj atmasını bekliyorum. İnstagram hesabını da buldum zaten. Yanındaki eşi midir sevgilisi midir nedir onu da bulursam linki ve dava dosyasını ona da atarız artık 😂
Terkedilebilir yapma derim.
Yuksek iq'su oldugunu dusundugu icin beraberdir belki.
Durum aciliyeti ile alakali instagram temali konu kirmizi cizgisi olabilir.

Ben halledicem o işi, dava açılacak bir mesaj atmasını bekliyorum. İnstagram hesabını da buldum zaten. Yanındaki eşi midir sevgilisi midir nedir onu da bulursam linki ve dava dosyasını ona da atarız artık 😂
Konu sahibi ilk evliliğinden 1 çocuk sahibi; şu anda da yeni evlilik yapmış evli bir kadınmış. Fotoğraftaki de eşi olsa gerek.

Yeminle sen daha yazmadan chatgbtye yazdirmis dedim haha
Benim öğrenciler de proje/performans ödevlerini chatgbt üzerinden kopyala yapıştır yapıyor, o cümleleri çok iyi biliyorum ama yine de kendi öğrencilerime hakaret etmek istemem bunun karşısında 😁

Öğrenci değilim, öğretmenim ama böyle giderse zaten toplu bir dava dosyası açılacak gibi duruyor. Bir anlık gaz ile herkese hakaret etmeye çalıştı. Çalıştı diyorum çünkü sınıfta böyle laf soktuğunu zannedip kendi esprisine gülen ama etrafı cringe komasına sokan tipler var ya aynı öyleydi 🤦‍♀️
ay evet yanlış hatırlamışım
ama davaya üşenme lütfen
ek ders de yok tatil parası çıksın:eğlence:

İlginç şekilde bir anda cevapları bitti, dava mava geçince. Sessizliğim asaletimdendir diyor herhalde <3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X