- 1 Ekim 2023
- 1.386
- 5.776
- 78
Freud görse psikoanalizine de superegosuna da lanet olsun derdi. Ablanın segment gratis indiriminde kendinden geçen gözlü bacı.Freud sürçmesi olmuş.
Açmayın korkunçlu kız (ama meşhur)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Freud görse psikoanalizine de superegosuna da lanet olsun derdi. Ablanın segment gratis indiriminde kendinden geçen gözlü bacı.Freud sürçmesi olmuş.
Öğrenci değilim, öğretmenim ama böyle giderse zaten toplu bir dava dosyası açılacak gibi duruyor. Bir anlık gaz ile herkese hakaret etmeye çalıştı. Çalıştı diyorum çünkü sınıfta böyle laf soktuğunu zannedip kendi esprisine gülen ama etrafı cringe komasına sokan tipler var ya aynı öyleydilütfen üşenme
öğrencisin diye hatırlıyorum baroya git yardım iste
en azından bi savcıya çağrılsın bi tazminat ödesin bi ödeme korkusu yaşasın
kendi profiliyse dış ve iç güzelliğin önemini de anlamış bulunduk
çevremde şöyle bir insan barınamaz
yüzüne bile bakmam
yüzü güzel olsa ne yazar
Hayatım gayet derli toplu, seninle s.dik yarışına girecek kadar da düşecek değilim, ah ama pardon sadece Instagram üzerinden yasamadigim icin sana yetisemem sanirim, birilerinin sosyal hayatı inan zerre umurumda değil, hele de senin gibi birinin sosyal hayatı, hadi sen cevap yaz millete saydir da biraz için soğusun, birileri seni ciddiye alıyor diye sevinSosyal hayatımın nasıl olduğu seni ilgilendirmez; senin derdin sadece başkalarının hayatına burnunu sokmak ve laf üretmek. Kendi hayatını toparlayamayanların, başkalarının sosyal hayatı hakkında konuşması kadar komik bir şey yok. Önce kendine çeki düzen ver, sonra laf at!
Ayrıca şimdi sana buradan sosyal hayatımda bir fotoğraflar atarım ömrünün hayatım boyunca gitmediğim yerleri görünce öyle bir taraflarından kabarcıklar çıkarıverirsin Instagram benim için tabii ki her şeyden çok önemli çünkü on yıllık geçmişim var hadi şimdi yallah
Yeminle sen daha yazmadan chatgbtye yazdirmis dedim hahaChatgbt girmiş, bana hakaret içerikli cool ve havalı görüneceğim kavgada söyleyeceğim cümleleri yaz demiş, sonuç bu kadar olmuş işte.
Amerikan başkanı dahil herkes devreye sokuldu mu ben mi haber vereyim?
Bence bu mesajdan sonra aciliyetleri değiştiBen halledicem o işi, dava açılacak bir mesaj atmasını bekliyorum. İnstagram hesabını da buldum zaten. Yanındaki eşi midir sevgilisi midir nedir onu da bulursam linki ve dava dosyasını ona da atarız artık![]()
Starlink bile devrede.Amerikan başkanı dahil herkes devreye sokuldu mu ben mi haber vereyim?
Bir anda 400 takipçi çıkarmak da enteresanMerhaba, hesabımda takipçi sayım sıfır görünmesine rağmen arkadaşlarım beni takip ediyor.
Dondurulmuş hesaplardan 400 hesap çıkardım hızlıca bu hale geldi olabilir mi
çok fazla işlem yapınca instagram geçici ban atabiliyordu sanırım ondan öyle gözüküyor olabilirMerhaba, hesabımda takipçi sayım sıfır görünmesine rağmen arkadaşlarım beni takip ediyor.
Dondurulmuş hesaplardan 400 hesap çıkardım hızlıca bu hale geldi olabilir mi
Terkedilebilir yapma derim.Ben halledicem o işi, dava açılacak bir mesaj atmasını bekliyorum. İnstagram hesabını da buldum zaten. Yanındaki eşi midir sevgilisi midir nedir onu da bulursam linki ve dava dosyasını ona da atarız artık![]()
Konu sahibi ilk evliliğinden 1 çocuk sahibi; şu anda da yeni evlilik yapmış evli bir kadınmış. Fotoğraftaki de eşi olsa gerek.Ben halledicem o işi, dava açılacak bir mesaj atmasını bekliyorum. İnstagram hesabını da buldum zaten. Yanındaki eşi midir sevgilisi midir nedir onu da bulursam linki ve dava dosyasını ona da atarız artık![]()
Benim öğrenciler de proje/performans ödevlerini chatgbt üzerinden kopyala yapıştır yapıyor, o cümleleri çok iyi biliyorum ama yine de kendi öğrencilerime hakaret etmek istemem bunun karşısındaYeminle sen daha yazmadan chatgbtye yazdirmis dedim haha
Şu an San Francisco’daki instagram merkezinde kırmızı bülten verildi o kadar acil.Terkedilebilir yapma derim.
Yuksek iq'su oldugunu dusundugu icin beraberdir belki.
Durum aciliyeti ile alakali instagram temali konu kirmizi cizgisi olabilir.
ay evet yanlış hatırlamışımÖğrenci değilim, öğretmenim ama böyle giderse zaten toplu bir dava dosyası açılacak gibi duruyor. Bir anlık gaz ile herkese hakaret etmeye çalıştı. Çalıştı diyorum çünkü sınıfta böyle laf soktuğunu zannedip kendi esprisine gülen ama etrafı cringe komasına sokan tipler var ya aynı öyleydi![]()
Savcılığa verildiniz mesajımı gördüİlginç şekilde bir anda cevapları bitti, dava mava geçince. Sessizliğim asaletimdendir diyor herhalde <3