Çok acilll instagramdan anlayan baksın çok acilll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi über süper zeki ve dolu kızımız üyelik iptali yapınca bilgilerine ulaşılamaz da sanıyodur ya
Hadi diyelim ki burda hesabı kapatınca herşey yok oluyor, profil fotosunu paylaştı akıllı bıdık yav 😂 hesabına ulaşmak çocuk oyuncağı.

Kocasına ulaşıp atarız dedik ya bir panikledi o. Instagramdan bir şeyler çeviriyordu bence o zaten, öyle 400 kişiyi birden takipten çıkarmak falan. Belki hesabını bile bilmiyordu eşi.
Her şey mümkün. Bişey çevirmese bu kadar korkmazdı zaten.

Böyle insanlar konuşurken sıkışınca hakaret eden,yüz yüze gelince baş edemezse saldırıya geçer,hırsını alamayınca da iftira eder.Ayni fabrika çıkışı karakterler...
Yalnız kavga sözlerini chatgbte yazdıranı da ilk defa gördüm 😄 ya işte böyleleri gerçek hayatlarındaki mutsuzlukları, içine atmışlıklarını burada millete hakaret etmeyi deneyerek rahatlamaya çalışıyorlar.

Psikoloğa gitsem senin gibileri görürüm canım o yüzden orayı tercih etmiyorum. Kendiyle mücadele edenlerle dolu o ortamda, senin gibiler daha da kafayı yiyor, biz sağlam kalalım ahahhah😅
Oha ne kadar saygısızsınız sizin gibi kaba insanlardan nefret ediyorum burda beni de eleştiriyorlar saygı çerçevesinde cevap veriyorum aşırı kabasınız yazık gerçekten kadınsınız birde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X