Çok acilll instagramdan anlayan baksın çok acilll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savcılığa verildiniz mesajımı gördü 🥰🥹
Her ağzına ve aklına geleni yazamayacağını bu piremses bünyesinin öğrenmesi gerekiyordu.

Bana da konu sahibinin 70 yaş versiyonu denk gelmişti, 2 yıl hakaret (kamu) davası sürdü en sonunda avukat ve dava masraflarımı (60 bin küsür) ödemişti, canım benim.

Her ağzına ve aklına geleni yazamayacağını bu piremses bünyesinin öğrenmesi gerekiyordu.

Bana da konu sahibinin 70 yaş versiyonu denk gelmişti, 2 yıl hakaret (kamu) davası sürdü en sonunda avukat ve dava masraflarımı (60 bin küsür) ödemişti, canım benim.
instagramdaki boş kitlesi sandı buradakileri yazzık

Çoook iyi olmuş, eline klavye alan sosyal medya ergenleri gibi etrafa saldırmak nedir ya.

Elini öpüp helalleşseydin teyzemle son bir kez, o kadar muhabbetiniz(!) olmuş.

Senin gibi içi boş, aklı kıt yaratıkların entelektüellik edası atması tam bir trajedi. Konuşurken havlayan köpek gibi gürültü çıkarıyorsun ama zerre akıl yok. Böyle ucuz laf sokma çabaların sadece kendi zavallılığını ifşa ediyor. Seninle tartışmak zaman kaybı, çünkü sen ancak çamurdan ve boş laflardan anlıyorsun
Ay direk Kib

Kızlar noluyooo noluyooooo
IMG_6990.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X