cok acilll yardim....:(

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
Hanımlar merhaba ben bir okulda ogretmenim.ve orda bir mesai arkadaşıma karsi cok yoğun hisler duyuyordum.cok basitce birsey yaptim ve farkı bir hesaptan ona mesaj attim tanısalım sevgilin varmi diye.neyseki sevgilisi olmadığını anladim ve hiç bir şekilde de o sahte hesaptaki bayanla tanışmak bile istemedi.tanımadığım bir bayanın arkadaşlık isteğini kabul etmem diye.kişiliği iyi çıktı yani.asil soruna gelince ben bir pot kirdim ve yabancı değilimdir tebrik ederim seni boyle olduğunu bilmiyordum dedim ve kapattim.bu meselenin ardına dustu ve nihayetinde itiraf etmek zorunda kaldim.kendimi cok kotu hissettiğimi falan söyledim oda kendine gel cok normal birsay bu sen benim icin değerli birisin ve basit kişilikli bir kiz degilsin.haksizlik etme kendine.utanma yarin sana ilk selami okulda bern vereceğim dedi ama duygusal bir karşılıkta vermedi.bugun okul günü sizce tavrım nasil olmalı lutfen yardim edin yerin dibine gireceğim yoksa

utanacak sıkılacak bişey yok bunda.
arkadaşça davranın uzak durmaya gerek yok.

Arkadaşça bir tavır takınmalısın canım. Mesai arkadaşın senden o şekilde hoşlanmasa da gayet düşünceli bir tavır sergilemiş. Artık onu aklında arkadaşlık konumuna yerleştir bence ve son derece normal davran. :)

keşke itiraf etmeseydin hoş bişey değil çünkü artık akışına bırak çekingen üzgün durma mahcup ama sevimli kız triplerine gir napıcan:)) inşallah ilerde bu anları hatırlayıp birlikte gülersiniz..

Cok tesekkur ederim... Bana bakisl ari cok guzel... Farkli hissettiriyor. Otesinde ismimi demeden once birind e n hoşlanıyorum umarim o kişi sensinndir dedi yeterince ipucu aldıktan sonra kim o hoslandigin dedim oda hoşlandığım falan yön dedi ismimi öğrendikten sonraysa cok olunca davrandı niyetini anlamis degilim

Hanımlar valla kafam cok karisik.cok sosyal ve girişken biri...ben 23 yasindayim o ise 29..ayni branstaniz.ve ikimizde atanamadik maalesef... Okulun iki tarihcisi biziz :)

İşte tamda bu sebebpden artık geri durmalısın ve onun adım atmasını beklemelisin.
Aksi takdirde peşinden koşuyor durumuna düşersin.Yapma.

Utanılacak sıkılacak birşey yokmuş ama beyefendi gayet olgunlukla karşılamış. Sevgilisi olup olmadığını merak etmenizi anlarım ama, yabancı bayanla tanışmaması, kişiliği iyi çıktı demeniz, biraz sınar gibi olmuş. Ki bence ayıp bir durum. Tanışmak isteyebilirdi, merak edebilirdi, birinin beğenisi hoşuna gidebilirdi, o zaman bu adam kötü mü olacaktı? Afedersiniz ama 15 16 yaşında ki genç kızlar gibi ergence davranmışsınız. Açıkcası sizin yerinizde olsam normal bir şekilde hayatıma devam ederdim.

Evet haklisiniz.... Sacma ve basitce davrandigimin farkindayim... Dogrusu sanal ilişkiler üzerinde biraz hassasiyeti m var 5 senelik çıktığım kisi beni sanal yollarla aldatmıştı belkide bu yuzden boyle bir kanıya vardim klişe genellemelere

:) keşke itiraf etmeseydin.neyse olan olmuş.normal davran.bu cesaretinin karşılığını belkide alacaksın.söz meclisten dışarı eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmüş bi kere.iyi sonuçlar getirir inşallah

Genelleme. Hem ne güzel ortak paydanız varmış, branşlarınız aynı. Senin yerinde olsam kesinlikle açıklama yapmadan içim rahat etmezdi. Hemde aynı okuldasınız.

Kabukki ne kabuk hemdee :))) bugun gorecem bakalim tavirlari nasil olacakkk bilduririmm sizee

Bence bu durum hoşuna gitmiş eğer onun sana karşı bir ilgisi olmasa duygularına saygı duyuyorum ama ben seni arkadaşdan öte göremiyorum derdi umarım herşey yolunda gider beraber kendi tarihinizi yazarsınız hadi bakalım hayırlısı

Dun aksam aciklamalarimin tamamini yaptim ve tatmin de oldu sanirum... Durustce davranmk istedim oynayamadim...bana karsi tavrin değişmesin dedim,oda sen bnm icin degerlisin olurmu oyle sey de d i ama duygusal bir kardlikta alamadim

Insallhh kardes... Evet hosuna gittii. Dedigim gibi ne ileri cekti beni nede geriye itti.. Politik davraniyor yada ders vermeye calisiyor tarihcimm

Belki çabuk karar vermek istemiyordur bazı erkekler çok çabuk duygularını söyleyemez hem benim için değerlisin demiş buda güzel birşey zamanla söyleyecektir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…