Cok tesekkur ederim... Bana bakisl ari cok guzel... Farkli hissettiriyor. Otesinde ismimi demeden once birind e n hoşlanıyorum umarim o kişi sensinndir dedi yeterince ipucu aldıktan sonra kim o hoslandigin dedim oda hoşlandığım falan yön dedi ismimi öğrendikten sonraysa cok olunca davrandı niyetini anlamis degilimGayet normal bir şekilde selamına karşılık selam ver.
Bundan sonraki adımları onun atmasını bekle çünkü sen yeterince adım atmışsın.Bundan sonrasını o halledicek.
Dilerim herşey günlünce olsun.
Cok tesekkur ederim... Bana bakisl ari cok guzel... Farkli hissettiriyor. Otesinde ismimi demeden once birind e n hoşlanıyorum umarim o kişi sensinndir dedi yeterince ipucu aldıktan sonra kim o hoslandigin dedim oda hoşlandığım falan yön dedi ismimi öğrendikten sonraysa cok olunca davrandı niyetini anlamis degilim
Hanımlar merhaba ben bir okulda ogretmenim.ve orda bir mesai arkadaşıma karsi cok yoğun hisler duyuyordum.cok basitce birsey yaptim ve farkı bir hesaptan ona mesaj attim tanısalım sevgilin varmi diye.neyseki sevgilisi olmadığını anladim ve hiç bir şekilde de o sahte hesaptaki bayanla tanışmak bile istemedi.tanımadığım bir bayanın arkadaşlık isteğini kabul etmem diye.kişiliği iyi çıktı yani.asil soruna gelince ben bir pot kirdim ve yabancı değilimdir tebrik ederim seni boyle olduğunu bilmiyordum dedim ve kapattim.bu meselenin ardına dustu ve nihayetinde itiraf etmek zorunda kaldim.kendimi cok kotu hissettiğimi falan söyledim oda kendine gel cok normal birsay bu sen benim icin değerli birisin ve basit kişilikli bir kiz degilsin.haksizlik etme kendine.utanma yarin sana ilk selami okulda bern vereceğim dedi ama duygusal bir karşılıkta vermedi.bugun okul günü sizce tavrım nasil olmalı lutfen yardim edin yerin dibine gireceğim yoksa
Evet haklisiniz.... Sacma ve basitce davrandigimin farkindayim... Dogrusu sanal ilişkiler üzerinde biraz hassasiyeti m var 5 senelik çıktığım kisi beni sanal yollarla aldatmıştı belkide bu yuzden boyle bir kanıya vardim klişe genellemelereUtanılacak sıkılacak birşey yokmuş ama beyefendi gayet olgunlukla karşılamış. Sevgilisi olup olmadığını merak etmenizi anlarım ama, yabancı bayanla tanışmaması, kişiliği iyi çıktı demeniz, biraz sınar gibi olmuş. Ki bence ayıp bir durum. Tanışmak isteyebilirdi, merak edebilirdi, birinin beğenisi hoşuna gidebilirdi, o zaman bu adam kötü mü olacaktı? Afedersiniz ama 15 16 yaşında ki genç kızlar gibi ergence davranmışsınız. Açıkcası sizin yerinizde olsam normal bir şekilde hayatıma devam ederdim.
Agir ve doğal bir tavır takinayim diyorsunuz yaniİşte tamda bu sebebpden artık geri durmalısın ve onun adım atmasını beklemelisin.
Aksi takdirde peşinden koşuyor durumuna düşersin.Yapma.
Evet haklisiniz.... Sacma ve basitce davrandigimin farkindayim... Dogrusu sanal ilişkiler üzerinde biraz hassasiyeti m var 5 senelik çıktığım kisi beni sanal yollarla aldatmıştı belkide bu yuzden boyle bir kanıya vardim klişe genellemelere
Agir ve doğal bir tavır takinayim diyorsunuz yani
Kabukki ne kabuk hemdee :))) bugun gorecem bakalim tavirlari nasil olacakkk bilduririmm sizee:) keşke itiraf etmeseydin.neyse olan olmuş.normal davran.bu cesaretinin karşılığını belkide alacaksın.söz meclisten dışarı eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmüş bi kere.iyi sonuçlar getirir inşallah
tamam merakla bekliyoruz.hayırlısı olsun.Kabukki ne kabuk hemdee :))) bugun gorecem bakalim tavirlari nasil olacakkk bilduririmm sizee
Insallhh kardes... Evet hosuna gittii. Dedigim gibi ne ileri cekti beni nede geriye itti.. Politik davraniyor yada ders vermeye calisiyor tarihcimmBence bu durum hoşuna gitmiş eğer onun sana karşı bir ilgisi olmasa duygularına saygı duyuyorum ama ben seni arkadaşdan öte göremiyorum derdi umarım herşey yolunda gider beraber kendi tarihinizi yazarsınız hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?