Abartmayın Allah aşkınakendini çok çok küçük düşürmüşsün. Tam da 0-6 yaş grıbındaki çocuklar gibi davranış bu. Karşındaki adamı bu şekilde tavlamayı düşünecek kadar kafan böyle çalışıyorsa way ki way.
bencede gereksiz ve hadsiz tepkileri bende okudum seviyesini bilmeyen kimseyle dalaşa girmemeyi tercih ettiğimden bir şey yazmadım konu sahibi değilken gerildim .bazen tecrübesizlik bazende duygular insana ummadığı davranışlar yaptırabilir sizde yapmışsınız karşı taraf sizi kırmadan sen dostumsun diyerek bence size gerkli sinyali vermiş yani bence biz sevgili olmayıoz arkadaşız demiş.okuduğum kadarıyla 15 tqatile girincede işe geri dönmeyeceksiniz karşılaşlıkça seviyeli bir iki havadan sudan sohpet edip günleri geçirin.bu arada milletin fantazi dünyasınada hayran kalmamak imkansız derste girip aşk yaşayacaksınız sanki hiç okumadık ve öğretmen görmedik sanki :)Neden surekli yargilayici bir dil kullaniyorsunuzki yaptigim hareketin mesrulugunu savunmuyorum.ben dun nobetciydim ve ogrwtmenler odasina gitme gibi bir durumum olmadi okulun sisteminde. Ogrenci zili caldiktan sonraki ilk bes dakikada dinlenme hakkimiz var... Kimsenin dersi bolunup sohbete girilmedi yoksa...evet gayet olgun davrandi onun icin degerli oldugumu baskasi oksaydi tepkisi sert olacagini ama arada ben faktoru oldugu icin kizmadigini ve rahat olmam gerektiigni soyledi..sonrada dostsun arkadassin asla hayatimdan cikmani istemem seni kaybetmek istemiyorum dedi
Anlayisin icin tesekkurler canim...bencede gereksiz ve hadsiz tepkileri bende okudum seviyesini bilmeyen kimseyle dalaşa girmemeyi tercih ettiğimden bir şey yazmadım konu sahibi değilken gerildim .bazen tecrübesizlik bazende duygular insana ummadığı davranışlar yaptırabilir sizde yapmışsınız karşı taraf sizi kırmadan sen dostumsun diyerek bence size gerkli sinyali vermiş yani bence biz sevgili olmayıoz arkadaşız demiş.okuduğum kadarıyla 15 tqatile girincede işe geri dönmeyeceksiniz karşılaşlıkça seviyeli bir iki havadan sudan sohpet edip günleri geçirin.bu arada milletin fantazi dünyasınada hayran kalmamak imkansız derste girip aşk yaşayacaksınız sanki hiç okumadık ve öğretmen görmedik sanki :)
Dostum sun dedi bana amanedense bu ilişkide gelecek gördüm yazmak istedim inş tamamına erer:)) bence birbirnize açılmanız için güzel bir sebep olmus.ayrıca liseli aşıklar gibi çok tatlısınız bence :)
Teklifleri ve adimlari bu cagda hala sadece erkekten bekleyen ve bunu tabu haline getirmis beyni dar kisiler artik osizin dediginiz yas grubundanmisin diye adlandiriliyor ve emin olun siz o grubtan hala cikamadiginiza gore asil size vay ki vaykendini çok çok küçük düşürmüşsün. Tam da 0-6 yaş grıbındaki çocuklar gibi davranış bu. Karşındaki adamı bu şekilde tavlamayı düşünecek kadar kafan böyle çalışıyorsa way ki way.
Dost gibi takilin sizde:)kendinize layik gördüğünüz bi adam için neden caba gostermeyesiniz cesur olmak gerek bazen.hayatında kimsede yokmuş kendi adınıza elinizden geleni yapın.sonra baktınız olmuyo hayatınıza devam edersiniz ne kaybetceksinizki.hem daha iyi ilk etapta yakin olmak dost olmak ilişkiye başlamadan birbirinizi tanicaksiniz.hadi begeniyosun beni madem gel sevgili olalım dicek tarzda bi kişilik olmaması +1 puan :)Dostum sun dedi bana ama
Haklisin canim... Onu yapiuorum bende ... Ortak alanlar o ll usturmaya calisiyor anladigim kadarıylaBence çok yüz verme. Niyetini belli etmissin bırak artık o kossun senin peşinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?