Karsilik alamazsam cok uzulurumm bunuda biliyirum... Okul bir iki haftaya kapaniyor icimde kalsin ist er medim 2.donem. Calismayacagim uzak o k acagim yani ondan sinava hazirkanacgimmBelki çabuk karar vermek istemiyordur bazı erkekler çok çabuk duygularını söyleyemez hem benim için değerlisin demiş buda güzel birşey zamanla söyleyecektir eminim
katılıyorumUtanılacak sıkılacak birşey yokmuş ama beyefendi gayet olgunlukla karşılamış. Sevgilisi olup olmadığını merak etmenizi anlarım ama, yabancı bayanla tanışmaması, kişiliği iyi çıktı demeniz, biraz sınar gibi olmuş. Ki bence ayıp bir durum. Tanışmak isteyebilirdi, merak edebilirdi, birinin beğenisi hoşuna gidebilirdi, o zaman bu adam kötü mü olacaktı? Afedersiniz ama 15 16 yaşında ki genç kızlar gibi ergence davranmışsınız. Açıkcası sizin yerinizde olsam normal bir şekilde hayatıma devam ederdim.
Bence arkadaş olarak görüyor sadece.. aksi olsaydı belli ederdi bence...
Bir de merak ettim, derslerde öğretmenler birbirlerinin sınıflarına girip sohbet mi ediyorlar?
Tenefus diye bir olay var
Vallaha mı
"O benim sınıfıma geldi, diğer ders ben onun sınıfına gittim" diyor, dikkatli okuyalım...
Ayrıca tenefus değil teneffüs :)
Zil calinca gitmistir. Niye kurcaliyorsun detaylari?
Iyi ki duzelttin yazimi sen olmasan ne yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?