cok acilll yardim....:(

Belki çabuk karar vermek istemiyordur bazı erkekler çok çabuk duygularını söyleyemez hem benim için değerlisin demiş buda güzel birşey zamanla söyleyecektir eminim
Karsilik alamazsam cok uzulurumm bunuda biliyirum... Okul bir iki haftaya kapaniyor icimde kalsin ist er medim 2.donem. Calismayacagim uzak o k acagim yani ondan sinava hazirkanacgimm

katılıyorum
birde benim bildiğim öğretmenler her face hesabıyla konuşmaz konuşamaz
öğrenciler işletiyor mu diye düşünür
bunu da düşünmelisin konu sahibi..

Bence hiç iyi olmamış keşke kendi hesabınızdan ekleseydiniz arkadaşça konuşsaydınız önce zamanla birşeyler olurdu belki fake hesaptan ekleyince ne olacak konuşsa görmek isteyecek yine ortaya çıkacak sizin ona karşı ilginizi farketmiş şimdi karşılık da verse belki sizden geldiği için olmuş olacak ya da diyeim o tarz karşılık vermed hiç size ama hep bilecek düşüncelerinizi aynı işyerin de rahatsızlık verici bilemiyorum. Böyle oyunlara ne gerek vardı.

Böyle oyunlara ne gerek vardi..hayirlisi

Beğenilmek erkeklerin çok hoşuna gider bu nedenle size tepki vermemiş ama keşke itiraf etmeseydiniz .Kafasında güveni kırılmıştır sizinle ilgili .

Hanimlar ayneb aktariyorum size bugun olanları.bugun uzaktan selam verdi bana görmezden geldim yüzüne artikk bakamam demiştim.sonra bayiye bir bahane ile sınıfıma geldi nasilsin falan diye konusmaya çalıştı.gülümsüyordu benimle konusurken.neyse ben bu sefer diğer ders onun sınıfına gittim durumu izah ettim ve hiç iyi olmadığımi kendimi cok basit hissediyorum falan dedim baktim hayir sen basit biri degilsin boyle konuşma rahat ol kendine gel arada bnde kendimi ifade etmeye çalışıyorum.en son da sen cok değerli birisin gozumde yerin cok farklı dost sun arkadassin seni asla kaybetmek istemiyorum bunu başkası yapsaydı tepkim cok büyük olurdu ama arada sen faktörü var değerinin farkına var kendine haksizlik yapma dedi

Eee simdi Bn ne anladim bu isten ağırdan mi satıyor kendini yoksa gercektende dost gozuyle mi bakıyor.iyi ama son bir aydır biz bununla yakin arkadaşız o kadar derin bir geçmişimiz yöndostluk nidaları atabilmek için.bu isten bi sey anlamadim sizce sonu ne olur kizlar,ha birde bu yılbaşında sadece bna mesaj atmisti onceden saat 2 ye yakin o an bn aklina gelmisim kiymetini bil diye mesaj atmisti bna bunu yapan buri niye dostane yajlassinki .

sonucu merak ediyorum. buna benzer bir şeyi ben yaşamıştım. aşık değildim ama çok beğeniyordum hoşlanıyordum. duygularımı açtım ve reddedildim o kadar üzülmüştüm ki günlerce kendime gelemedim. reddedildiğime değil de bu kadar cesur davranıp ilk adım atan olduğum için kendime çok kızmıştım bu da bana ders oldu. inşallah bir daha başıma böyle bir şey gelmez. o çoktan evlendi, çocuğu bile oldu. inşallah sizin için hayırlısı olur. sonucu merak ediyorum.

Bence arkadaş olarak görüyor sadece.. aksi olsaydı belli ederdi bence...

Bir de merak ettim, derslerde öğretmenler birbirlerinin sınıflarına girip sohbet mi ediyorlar?

Çok yanlis bir girişimde bulunmussun. Acik acik hoslandigini yada en azindan samimiyet kurmak istediğini belirtebilecek yastasin oysaki. Çok çocukça kalmis yaptigin ve sanirim ben sogurdum bu yaptiginla. İnşallah beyefendi sogumaz ve güzel gelişmeler yasarsiniz. Birini sevmek, hoslanmak ve bunu belli etmek utanilacak, basit kiz olunacak, cekinilecek durumlar değildir. Aksine en güzel, en yasanilasi duygular. Karsi taraf geri cevirirse hayirlisi der, kader der gecersin cesaretin yanina kar kalir. Bir daha boyle yollara basvurmamani ve duygularinda dürüst, acik ve cesaretli olmani tavsiye ediyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun..

Hakkinızda Hayırlısı olsun dilerim. Heyecan duyulan hisler güzel Aşkın başlangıcıdır

Bence o kadar aman aman rezil olmus degilsiniz tamam yaptığınız büyük bi saçmalık ama o kadar da yüzüne bakamam edemem olayi degil, cunku o size gayet iyi davranmis terslememis ve hatta bence umut vermiş, bende diğer arkadaslar gibi düşünüyorum artik yapmaniz gereken tek sey beklemek, cok bekletmez umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…