- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.891
- 598
Gecmis olsun sari civciv.bepantene ve silverdinkaristirip sur diycemde gec kaldim epey olmus konuyu acali
saolasın temmuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun sari civciv.bepantene ve silverdinkaristirip sur diycemde gec kaldim epey olmus konuyu acali
saolasın temmuzumkrem surdum acısı hafifledi şükür
![]()
aklımda bulunsun:13::13::13:24 mart benimde elime sıcak su döküldü ve yandım.hemen elimi soğuk suya tuttum ama meğerse hata yapmışım.parmaklarım şıştı içlerine su doldu falan.anlayacağınız iğrenç bir şekil aldı.
yanmaya en iyi giden birşey var oda diş macunu.sürer sürmez ağrı,sızı hepsi tamamen geçiyor.yanan arkadaşlar aklınızda bulunsun.![]()
Gecmis olsun tolin
24 mart benimde elime sıcak su döküldü ve yandım.hemen elimi soğuk suya tuttum ama meğerse hata yapmışım.parmaklarım şıştı içlerine su doldu falan.anlayacağınız iğrenç bir şekil aldı.
yanmaya en iyi giden birşey var oda diş macunu.sürer sürmez ağrı,sızı hepsi tamamen geçiyor.yanan arkadaşlar aklınızda bulunsun.![]()
sabah yumurta haşlarken suyundan elımı yaktım
şuan sol elımın 4 parmağı yanmış durumda
evdede kımse yok
cok acıyo bı akıl verin nolur hanımlar:2::2:
yok surmedım zaten eczaneden krem aldım onu surdumSAKIN DİŞ MACUNU SÜRMEYİN buz koyun elma rendeleyin ama sakın diş macunu sürmeyin
![]()
Geçmiş olsun.![]()
geçmiş olsun canım..parmaklarını domatese sok..geçiriyo acıyı..
Geçmiş olsun.
SAKIN DİŞ MACUNU SÜRMEYİN buz koyun elma rendeleyin ama sakın diş macunu sürmeyin
![]()
Türkiyede ki dr kesinlikle yasaklıyolaraaa niye ki?:26::18:
ben yurtdışında yaşıyorum ve burda bütün doktorlar sürekli macun sürülmesinden yanalar.hatta o gün bile bir doktor hanım söyledi macun sürmemi ve hemen iyileşti.burda pek yaygın macun sürmek yanığa.zararlımı ki?![]()