- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi Zehrayenihayat
-
Yapacaklar canım kan pıhtılaşmasından şüphelendiler bakalım hayırlısı artık dediğim gibi her şeyin farkındayım ama yine de aklıma geldikçe kötü oluyorum zamanla atlatırım inşallahhamile kalman bile bir şans
ama bu gebeliklerle ilgili tahlil vs yapıldımı
Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim ilk denememizdi çok mutlu olduk çok sevindik ama kimyasal gebelik çıktı. Sonrasında geceleri uykumdan uyanıp hıçkıra hıçkıra ağlar oldum eşim sayesinde atlattım. Temmuz ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim bu sefer temkinli davrandım keseyi görünce sevindik arkadaşlarıma kendi aileme söyledim. Kalp atışı bi türlü duyamadık en son boş gebelik dediler ve kürtaj oldum. Kürtajın bu kadar travmatik bişey olabileceğini düşünmemiştim.Doktorun alırken ay içinde çürümüş dediğini duymak çok kötü en çok bu kelime zoruma gitti. Yaşatmam gereken bişey içimde çürümüş.Bütün hayallerim çöpe gitti. Biliyorum Allah ın takdiri. Yaşım daha genç ama yine de kaldıramıyorum.Çevremde çok güçlü bir duruşum var bu cümlelerde kimseye anlatamıyorum.Bu cümleleri kurmak beni direk ağlatıyor.Ne kadar üzüldüğümü ne kadar canım yandığını anlatamıyorum en yakınlarıma bile.Yazmak daha kolay geldi. Yine her gece saatlerce ağlar oldum. Bu kadar uzun yazdım okuyan olur mu bilmem. Sadece anlatmaya ihtiyacım vardı.
sakın ümidinizi kesmeyin. benim 2 tane çocuğum var ilk hamileliğimden oğlum doğdu ancaaaaak kızım 11. hamileliğimden. 11 yaş araları.
Yapacaklar canım kan pıhtılaşmasından şüphelendiler bakalım hayırlısı artık dediğim gibi her şeyin farkındayım ama yine de aklıma geldikçe kötü oluyorum zamanla atlatırım inşallah
Teşekkürler canım 11 gün geçti biraz toparladım sanırım. Annelik hormonları insanı çok etkiliyor galiba. Hormonlar indikçe düzeliyor insansenelerce uğraşıp hamile kalamayan ve hiç bir zaman kalamayacak olanlar var... eline alıp kokusunu duyup ölen bebekler var.. o anneleri düşünüp belki biraz olsun teselli bulabilirsiniz.. yaşatmam gereken bebeği demişsiniz ama siz yaşatmıyorsunuz o yüzden sizde kaybetmediniz.. belkide sağlıklı olmayacaktı.. hayırlı olmayacaktı... söylemesi kolay biliyorum ama olan olmuş kendinizi yıpratmanın bi faydası olmayacağı gibi psikolojik ve fizikselde zararları var.. biran önce toparlanmaya calışın kendinizi..
Teşekkürler. İstiyorsanız Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin.Geçmiş olsun. .
Olur inşallah. .
Ben hiç hamile olmadım. .
Aminnn inşallah ♡Teşekkürler. İstiyorsanız Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?