Çok ağır geliyor :(

sakın ümidinizi kesmeyin. benim 2 tane çocuğum var ilk hamileliğimden oğlum doğdu ancaaaaak kızım 11. hamileliğimden. 11 yaş araları.

Yapacaklar canım kan pıhtılaşmasından şüphelendiler bakalım hayırlısı artık dediğim gibi her şeyin farkındayım ama yine de aklıma geldikçe kötü oluyorum zamanla atlatırım inşallah

atlatırsın canım
arkadaşım üç bebegini kaybetti
sonuncusundada sürekli igne yaptı
şimdi ogluşu var sag saglim kucagına aldı
darısı sana olsun

Çok yakın bir arkadaşımda kimyasal gebelik geçirdi üstelik onalr 5 yıldır çocuk isterken
Yani ne kadar zor olduğunu biliyorum. Biraz ara verseniz bir doktor kontrolünde olsanız belki daha iyi olabilir
Hem ruhen hem fiziken hazırlanmış olursunuz

Ağustos un başında 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 1,5 yıllık evliyim. Çok mutlu olduk, öğrenince eşim havalara uçtu. Ben her ne kdr daha çok erken kimseye söylemeyelim dediysenim de dinletemedim. Herkesle paylaştı bu durumu. 7. Haftada dr kontrolne gittiğimde kesenin boş olduğunu, embriyonun gelişmediğini öğrendik. Yıkıldık. Çok üzldük. İnsan hemen başlıyo hayaller kurmaya. Ve sonra boşluğa düşüyor. Vakumlu kürtajla keseyi aldılar. Dr um çok iyi çok da güveniyorum. Bir kez adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi. İsterseniz nedenini araştıralım dedi ama ben istemedim. İlk denememizdi çünkü. Tekrar aynı sorunu yaşarsak araştırırız diye düşündüm. Ama ya tekrar olursa diye korkuyorym. Adet olmayı bekliyorum günler geçmiyor

Canim bende seninle ayni seyleri yasadim,ilk gebeligim kimyasaldi hamile oldugumu ogrenince herkese soylemistik ama hayal kirikligi oldu.Ikincidede gelisimi durmus 6 haftalikken falan 10.haftaya kadar belki bi mucize olur kalp atisi alinir diye bekledim ama olmadi kurtaj oldum.Biliyorum kurtajin ne soguk bi kelime oldugunu,beni dogum yapanlarin katina yatirmislardi hastanede.Herkes kucaginda bebesiyle cikarken o odalardan ben ellerim bos ciktim.Ama bak su an 28.haftama giriyorum,Allahim nasip ederse oglumu bekliyorum.Rabbime sigindim bu hamileligimde,ne olursa olun uzulmuycem dedim onun bi bildigi vardir hakkimizda hayirlisi her zaman ve şer bildiklerimizde bile hayir vardir.Kan pihtilasmasi testlerimi yaptirdim kurtajdan sonra,bende her gun kan sulandirici igne kullaniyorum,cok sukur hamileligim iyi gidiyor bi sikintim yok.Bebegimin hareketlerini dinliyorum surekli o kadar mutlu oluyorumki.Her gece evlat hasreti cekenler icin dua ediyorum onlarada nasip et bu guzel duyguyu diye,cunku acisini yasayan bilir.Allahim en yakin ve hayirli zamanda saglikli bi hamilelik ve bebisini kucagina almayi nasip etsin sanada,Asla umudunu kaybetme Allah var..

senelerce uğraşıp hamile kalamayan ve hiç bir zaman kalamayacak olanlar var... eline alıp kokusunu duyup ölen bebekler var.. o anneleri düşünüp belki biraz olsun teselli bulabilirsiniz.. yaşatmam gereken bebeği demişsiniz ama siz yaşatmıyorsunuz o yüzden sizde kaybetmediniz.. belkide sağlıklı olmayacaktı.. hayırlı olmayacaktı... söylemesi kolay biliyorum ama olan olmuş kendinizi yıpratmanın bi faydası olmayacağı gibi psikolojik ve fizikselde zararları var.. biran önce toparlanmaya calışın kendinizi..

Teşekkürler canım 11 gün geçti biraz toparladım sanırım. Annelik hormonları insanı çok etkiliyor galiba. Hormonlar indikçe düzeliyor insan

Enazindan cabuk hamile kalabiliyorsun,yillarca cabalayanlar var,bunuda gectim 9 aylikken karninda olum yasayanlar var,beterin beteri vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…