çok ağır reflu

nasip41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
73
11
3
bebeğim 3 aylık ve çok ağır reflüsü var. emme reddi yok aksıne çok emiyor emdikçe de fenalasiyor emerek uyuyor ama 10 dakika sonra ağzına asit geliyor oynarken ses çıkarırken bile ağzına geliyor ve uyanıyor artık deli olacam daha onc3 yasayan var mı kaç kere doktora gittik kilo kaybı yok diye gavisgon verip yolladılar ama geçmiyor

Bizde aynı sorunu yaşıyoruz 3 aylık. Aynı zamanda aşırı kusması var benm bebeğimin sizdede var mı

evet çok var bizim de kusma ama şu an ağzına gelen sıvı mahvetti uyku falan kalmadı. sallanmak istemiyor boğazına geliyor emmek istedikçe de böyle. sizin ki emiyor mu

evet çok var bizim de kusma ama şu an ağzına gelen sıvı mahvetti uyku falan kalmadı. sallanmak istemiyor boğazına geliyor emmek istedikçe de böyle. sizin ki emiyor mu
Su gibi geliyo dimi? Emiyor sürekli memede durmak istiyo geceleri özellikle çok sancılanıyor bu sefer hiç uyumuyor reflü yatağı aldım ama ondada durmuyo yatağının baş kısmını yükseltin biraz

Su gibi geliyo dimi? Emiyor sürekli memede durmak istiyo geceleri özellikle çok sancılanıyor bu sefer hiç uyumuyor reflü yatağı aldım ama ondada durmuyo yatağının baş kısmını yükseltin biraz
zaten reflu yastığında ama faydası yok bir başka tanıdık süt ve ürünlerini yeme demişti bilmiyorum yasayan varsa bize dese evet şu gibi boğazını da yakıyor

zaten reflu yastığında ama faydası yok bir başka tanıdık süt ve ürünlerini yeme demişti bilmiyorum yasayan varsa bize dese evet şu gibi boğazını da yakıyor
Bizede doktorumuz süt alerjisi olabilir dedi. 15 gün boyunca içinde süt ve süt ürünleri olan hiç bişe tüketmeyin eğer mama veriyosanızda süt alerjisi olanlar için üretilmiş mamalar var onlardan verin rahatlarsa süt alerjisi vardır . İnşallah yoktur tabi

Bizede doktorumuz süt alerjisi olabilir dedi. 15 gün boyunca içinde süt ve süt ürünleri olan hiç bişe tüketmeyin eğer mama veriyosanızda süt alerjisi olanlar için üretilmiş mamalar var onlardan verin rahatlarsa süt alerjisi vardır . İnşallah yoktur tabi
bizim doktor onu bile demedi kilo kaybı yok dedi kestirdi attı. ben günlerdir ayran süt içiyorum bilmeden

Merhaba. Bebeği aşırı beslemek de rahatsız eder sevgili anneler. Bebek gaz stresi de yaşasa, midesi da rahatsız olsa, uykusu da gelse emek rahatlamak ister. Bebeğiniz her meme istediğinde siz de doymuyor zannedip emzirmemelisiniz, saat takibi yapmalısınız. Gazı varsa bebek sık emdiğinde daha çok gazı olur. Ağzına kusmuk geliyorsa sık emdiğinde daha çok kusar. Kustukça boğazı tahriş olur yavrucağın.

Benim önerim emzirme aralarını bebeğinizin ayına uygun olarak açmaya çalışın. Bebeği yatar pozisyonda emzirmeyin. Süt alerjisine karşı süt diyeti yapın. Benim bebeğimde süt alerjisi var ve diyet yapıyorum. Başka konulara çok yazdım süt alerjisiyle ilgili. Uzun uzun tekrar etmeyeyim, ihtiyaç duyarsanız önceki mesajlarıma bakabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

teşekkür ederim ama geçmiyor bebeğimin durumu beslenme aralığını açsam da aysktabtutsam da ağzına sıvı geliyor ve çok acı çekiyor doktor gavisgon yazıp yolluyor bu saatte hala ağlıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum

Back
X