Çok ağlıyorlar

Nurellac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2021
99
17
38
34
15 aylık ikizlerim var doğduklarından beri çok ağlıyorlar özellikle oğlum artık psikolojim bitti 24 saatin belki 15 saati agliyarak mizmizlanarak geçiyor uyku yok gün içerisinde oyun oynasak bile bir anda aklıma ağlamak geliyor işkence ediliyormuş gibi gece gündüz ağlıyor doktorlar yapscsk birşey yok 3 yaşa kadar ağlayacak bu böyle bir çocuk diyor ama bittim ne yapmam lazım yardım

benim ilk oğlum böyleydi..vara yoğa ağlardı bir de çığlık çığlığa sanki bir yerlerini koparıyorum gibi..hatta komşular çocuğa birşey yapıyorum sanıyorlarmış...başka şeylerle ilgisini çekmek mümkün olmuyordu..bir ara o kadar bunaldım ki baktım ki üstüne düştükçe daha da büyütüyor..gelip yüzüme yüzüme ağlıyordugörmemezlikten gelmeye başladım hiç duymadım ağladığını sonra bu huyunu azalttı sonra ki evrede de neden sağı solu kurcalayamıyor kalemle koltukları yazamıyor ve bakkal diye ağlamaya başladı...ben de ona bir köşe yaptım gereksiz yere ağlıyorsun şimdi otur burada ağla ve neden ağladığını düşün bir diye..böyle 3.5 yaşına kadar devam ettik..ağlaması bittikten sonra hep konuştum neden ağladığını neden bazı şeylere hayır dediğim hususunda..elbette 15 aylık bebeğe bunları anlatmak mümkün olmuyor..şuan 16 aylık bir bebeğim var..normal oyuncaklarla dikkatini dağıtamıyorsanız mutfak eşyalarınızı verin zararsız olanlardan oyun üretin benim ki de oynamıyor oyuncaklarla hiç bir çocuğum hevesli oynamadı..bazı çocukların oyun odağı farklı oluyor..ayrıca çocuğunuzu ağlatarak uyutursanız çocuk hem gam ve kederle dolu olur gün içinde olduğu gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…