- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
siz olsanız gıdermıydınız ya gıtmem ne gıdıcem rezıl oldum gıttım odasından cıkmadı adamlık mı bu sımdı , bukadar ne olmuş olabılır o banaben ona saydırdık , buyu var ded bugun hoca da ınanmadm ınanmam ole seylere olsa da benı baglamaz, allahım bılır , dualar edıorum selamete cıkarsın benı dıye ahım cok buyuk bırgun pişmanım desın bana yeter pskolojim bozuldu ıstenmeyen oldum bırden ,
Arayıp söyle kala kala benim parama mı kaldınız yazıklar olsun de. İçinde en ufak erkeklik gururu varsa utanır belki. Sen de vakit kaybetmeden karşı dava aç. Sana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını, evi önce kendisinin terkettiğini, evlendiğinizde bakire olduğunu, hayatından 3 ayını ve bakireliğini aldığı için artık toplumsal statünün eskisi gibi olmayacağını anlat hakime.
Üzüldüm,umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur.
Konunuzu hatırlıyorum,ordada yazmıştım bana göre hatalarınızı,ama siz görmek istediğiniz pencereden bakmaya devam edecek gibisiniz.
Tazminatı neye dayanarak istiyor eşiniz.
varya insanı katil eder böyleleri ya
kişiliksizmisin nesin ya karına sahip çıksana yuvanı kursa neyin dolduruşuna geliyosun 3 aylık evlisin
adamlıkmı erkeklikmi bu
birde tazminat davası , suratıan tükürsen az nasıl insanlık bu benim aklım almıyor
bu kadar basit olamaz,
ah sevmesen koy gitsin dicem ama 3 aylık evliyim diyorsun ya kaç yaşında bu adam?
o annesinide töbe yarabbim ya çok sinirlendim ve cidden düşürüldüğün duruma çok üzüldüm
ya erkekler cidden m.l ya, şurda neler okuyoruz artık ben eminim yani çoğunluğu m.l
ne kadar nişanlı kaldınız eşinizle yani ne kadar zamanda verilmiş bi evlilik kararı oldu. eğer eşinizi yeterince tanıdığınızı düşünüyosanız bir şekilde ulaşın ona bence konuşun anlatın içinizdekileri çok seviyosunuz belli. sevmese oda evlenmezdi. 3 ayda sevgisi bitecek değil ya bu olayların buraya kadar gelmesine sebep olan neyse oradan başlayın ve sorunu halletmeye çalışın anlattıklarınıza göre evlenmişsiniz ama bi düzen oturtamamışsınız evinizi kuramamışsınız bunun etkisi çok diye düşünüyorum eşinizin psikolojik destek alması da gerekiyor bence.ikna olursa beraber aile danışmanına gitmeyi tavsiye edin. ama ne olursa olsun konuşun eşinizle ama karşısında ağlayıp sızlanmayın sizin ayaklarınızın üzerinde durabileceğinizi ona muhtaç olmadığınızı bilsin ama onunla devam etmek istediğinizi onu sevdiğinizi de hissetsin.
ne desen haklısın be canım
napabilirsnki şu durumda
AllahLARINdan bulsunlar ya
insanlıktan mahrum kalmışlar işte...
madem bu kadar seviyorsa sadece 3 ayda nasıl sizi böylesine düşman ilan edebilecek duruma geliyor, doğrusu bunu aklım almıyor.
ya sevmemış ya sevgısı bıtmış ya cocuk annesının aklına uyuyo( bıraz uydum akıllıdır) yada annesı buyu yaptırdı yada ıcınde bırıktırdı cat dıye karar verdı , ama ne olursa olsun sevmedı fımrı uyanıomdımı, ssevdn adam gıtmez dıye, gıtmezdı de, bu ıste baska bı nasıp işi var, benım kafa allak bullak, bende senın kadar anlamıorum, kavga ettık evet bende kızdm bagırdım cagırdım, olamazmı ya, ınsanım ben, ama ben sokumu atamıorum, neyın kını ıntıkamı bılsem, ya nasılolsa bıgun ortaya cıkar, boşanalım da rahatlasın
ben burd hergun aglarken o gulmesın bırgun bıle yaa ıcım yandı kul oldu duygularım ölmesinden korkarsım allahım alma benden derdım , cok sevdım dıyemı aldı Allahım dıorum, rabbımden cok sevmedım ama cok sevdım, yazık ettı bıze,
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hatırladım konunuzu. Demek bu noktaya kadar vardı durum.
Yazık.Sevgi bu kadar çabuk tükenir mi.
Bilmediğiniz şeyler olabilir mi acaba?
hocalara kadar sordurdum uğrasma senın ıcın hayırlısı bu dedı, bılınmezlık mahvettı benı, rabbım bılır ben bılmem, ama benı mahvettı ahımı aldı, uğrasmalıydı, o derdıkı ben senden baskasıyla evlenmem yapamam, ıstemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?