- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
olabilir belki bu seferki farklı bi durumdur ama bilmediğin şeyler olduğu belli mutlaka konuş onunla mutlaka...
Diğer konularınızıda biliyorum , çok üzücü her evlilikte kavgalar tartışmalar olur ama sizde hatalısınız evden kovmak sinirle bile olsa çok yanlış,
karşılıklı atıştık diyorsunuz , ondan farkınız olmalıydı o hakaret etti diye sizinde aynı şeyi yapmanız gerekmezdi ,
tutabilseydiniz kendinizi sabırlı olsaydınız ,çok üzücü daha yeni evliyken boşanmak eşiniz kararlı malesef,
tabiki anneside istemiyordur anlatmıştır annesine ki neler söylemiş size yoksa 1 aydır bir mesajınıza bile cevap vermemiş ,
sürekli hakaret ve kavga ile evlilik devam etmezdi zaten hayırlısı böyledir belki ısrarcı olmayın bence bu size bir ders olur bir daha ağzınızdan bazı kelimeler hemen çıkmaz inşallahhh,
evlilik pamuk ipliğine bağlı , bir taraf sinirliyken diğer taraf susacak iki tarafta aynı anda çekerse kopar zaten karşılıklı anlaşma ile yürür evlilik ...
Kaç yıllık ilişkiniz vardı evlilikten önce..Çok kötü bir durum çok üzüldüm..Hem suçlu hem güçlü
mü davrandı eşiniz,hem gidiyor hem dava ve tazminat o nedir ya kim akıl vermiş buna böyle..
Olan olmuş artık.
Yapılacak tek şey bir an evvel kendinizi toparlamaya çalışmanız.
Karakteri sağlam hiç kimse yuvasını bir başkasının sözüyle yıkmaz, sevdiğinden vazgeçmez.
Yazık etmiş sevginize.
Canı gönülden dua edeceğim size.
Unutmayın kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Umarım kısa zamanda atlatır, yeni umutlarla hayatınıza devam edersiniz.
önceki mevzularınızı bilmiyorum ama bana özelden anlatabilirsiniz öncesini üzüldüm sizin adınıza Allah yardımcın olsun gerçekten konuşmak istersen dertleşebilirim seninle mesajını beklerim.
evlılık bole bıtecek bıseyse ınanın ben vazgectım almayayım, tabıkı alttan aldıgım bınlerce kavgam var da esımın hıc ole huyu yok, hep ben haklıyım dıyordu, aman ne bıleyım haklısınız sızde, ama ınsanlar hata yapar, bu sebepten evlılık bıtırlmez bence
işte sürekli kavga edip alttan almak,
bence buna hiç fırsat vermemekte marifet ,
hata herkes yapar bende tartıştım ilk yeni evliyken ama git demek boşanalım demek hakaret etmek öyle kolay kolay ağızdan çıkmamalı ,
üzülmeyin , sabredin dua edin o şansı allahtan isteyin belki herşey düzelir ...
ya ınanın benden cıkmıyordu o sozler her kızdıgında ne varsa soyluyordu agzından gelen, sonra ozurler sınrııme hakım olamadmlar cok uzuluyordu yaptıklarna, zamanla ısın ıcınden cıkamadık tabı, bıde ıs konuları yordu gerdı bızı
en kötüsüde ne biliyormusun ailesine anlatması olmuş, keşke bırakmasaydınız , aileler bilince iş büyür siz unutsanızda onlar unutmaz ...
zaten keşkeyle , pişmanlıkla olacak iş değil hata tek taraflı değildir tabi şimdi anneside dolduruyordur ki zaten size söylemiş bunu yapacağını nerde hiç mi görüşmediniz eşinizle ?
en kötüsüde ne biliyormusun ailesine anlatması olmuş, keşke bırakmasaydınız , aileler bilince iş büyür siz unutsanızda onlar unutmaz ...
zaten keşkeyle , pişmanlıkla olacak iş değil hata tek taraflı değildir tabi şimdi anneside dolduruyordur ki zaten size söylemiş bunu yapacağını nerde hiç mi görüşmediniz eşinizle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?