Cok aglıyorum....Hazmedemıyorum.....Hani seviyordu....

kimse o kadın Allah ıslah etsin onu. Hem dünyasını hem de ahiretini mahvetmiş. Başka bir hocaya gidip büyüyü bozdurmaya çalışsan nasıl olur?

esım parayanonem vermez gıbı dururdu ne ıstesem yaptı ama annesı tam tersı , oturmuş hesP yaptırmış bama dıokı kadın ennle tanıstıgından berı sukadar para harcamış , dedım anne sen ne dıosun ya hungur hungur agladım butun gururmu yıktılar, paranın canı cehenneme ya, ınsanlar para ıcın duygularını satar, yok cnm kayınvalıdem bısı ıstemedı, ama tazmınattan onu kovalıolardır, durumumu d bılıo s....z ısten benı kendı cıkardı ama tanıo benı bulurum ıs bılıo gucluyum bılıo hırsındandır ıste, altımlarımdan da bısı kalmadı zaten blıo esım, esımın ısı cok ıyıdır, cok ıyı kazanır, kaptandı ben parayı sensız napıyım derdı, ama yolculuğa cıkamadı dugunden sonra bılmıorm ıste,

kimse o kadın Allah ıslah etsin onu. Hem dünyasını hem de ahiretini mahvetmiş. Başka bir hocaya gidip büyüyü bozdurmaya çalışsan nasıl olur?

ugrasmam cnm, cunku ben dua ederım , Allahtan kuvvetlı guc yoktur, zamanla gecer tesırı dıye ınanırım, zaten rabbım buyuyu de nasıp etmezdı eger bız bırbırımızın kaderınde olsaydık, belkıde hayırlısı bole kımbılır belkı kotu seyler yasıycaktık, ama bana sevgısını bı aıleme akrabalarıma sorsanız sasırırdınız nazar degdı bıze nazar, cok korkardık herkesın gozu uzerımızde dıye, nıhayet oldu. nasıppp belkı yolmuz kesısır hayırlısıysa belkı duzelır belkıd de bıter, benm ıcım rahat evlılığım duElsın sıye ayaklarına kadar gıttım, bana dua edın canım tek ıstegım o

ne demek ya bu kadın seninle tanıştığından beri şu kadar para harcamış! Yahu karısısın sen onun. Tabii ki sana harcamak, nafakanı sağlamak zorunda. bul dişli bir avukat koklatma zırnık bile. Allah böyle insanları ıslah etsin.

Bir de büyü ha! gerçekten çok sinir oldum. Ama o kiraladığı cinler çok geçmeden ona da musallat olurlar. Bu kadar güçlü bir büyü yaptırdıysa bedelini de ödemek zorunda!!!

dualarımız seninle canım. Allah ayaklarına dolaştırsın yaptıkları kötülükleri. Hoş büyü yaptırdıysa ahiretini de ebediyen ateşlere atmış oldu zaten. Allah sana da ömür boyu mutluluklar, huzur versin.

ya yaptıracak bı kadın degıldı korkardı ole seylerden gunahını da alamam, sonuçta hocalara da guven olmaz, ama bana söedığı buydu, Allah ıslah etsın herkesı, benı de. bunu hakedecek bısey yaptıysam tovbe edıorum ıst e ne yapayım. belki kızlar belkı bıgun ben duzelır hayata sımsıkı baglanırım, ve bırgun yenıden severım cocuklarım olur belkı. nasıp

Siz eşinizi evden kovmuştunuz galiba değilmi , onun üzerine gitmişti annesine.
Çok kırılmış olabileceği aklınıza gelmiyor mu?
Gururu kırılmıştır belki.

eşim yakında gemıye gıdecek, ve bırlkte gıdecektık , orda da bakalım bensız durabılecekmı, yanlız basına kalnca anlat, ceker dımı bıgun vıcdan azabı, sadece bırgun arayıp hakkını helal et desın , bende helal etmıycem

inşallah yaptırmamıştır. Çünkü en büyük kötülüğü kendisine yapmış olur. boşanmanın önünü alamazsan, mutlaka gerçekleşirse mutlaka terapi al. Ne olursa olsun hayata yeniden tutun. Bu seni sevmeyenlere atacağın en büyük kazık olacaktır.

Siz eşinizi evden kovmuştunuz galiba değilmi , onun üzerine gitmişti annesine.
Çok kırılmış olabileceği aklınıza gelmiyor mu?
Gururu kırılmıştır belki.

bınlerce ozur dıleyıp ızmıre annesının onun ayagına gıtmeme ragmen mı, evden kovarken sızce gercekten mı kovuyoruz sınırlıyken bısı rıca edebılırmıyım sız bana yorum yapmayın lutfen, zaten yeterınce kotuyum. hatalarımı bılen ınsanım ben, eğitimliyim merak etmeyın, kendımı bır ay sucladım, kımse kendını suclamazken, lutfen benı üzmeyın, destek olacaksanız dınlerım yoksa gerek yok, sukadar laftan sızın cıkardıgınız sonuc buysa lutfen

bence bu işin içinde iş var. belki kocana gelen bi telefon, belki sana atılmış bir iftira... bilmiyorum araştır öğren mutlaka. kurda kuşa yem olmayın.

bende cıddı bı tazmınat actım sahıtlerle gırıstım bu samataya, sevmem bole seylerı, maddı seylere deger vermem, bız bole ogrendk, bız ıyı nıyetlı merhıametlı ınsanlarız ınan aılecek, benı de soktular kendı pıslıklerının ıcıne, ıkı kısının yasadıklar mahkeme onune serılırmı, ne zormuş evlılık, Allah sabır versın.

tatlım boşanma sebebi ne yazmış yani eline kağıt geçmiş bişe falan yazıomu neymiş olay ben anlamadım adam neden gitti? annesine a'dan z'ye herşeyi anlatmış demişsiin ne anlatmış ki?

bence bu işin içinde iş var. belki kocana gelen bi telefon, belki sana atılmış bir iftira... bilmiyorum araştır öğren mutlaka. kurda kuşa yem olmayın.

cnm bana zamanında neler yaptılar eşime bısıler soledı benı seven bı cocukta, esım o kımdır dedı , hayatta dınlemem sana ıtımat ederım aslan gıbısın derdı, benı tanır aeverdı, 5 ay gemıde yolunu bekledım nısanlıyken , kıyamazdı bana, ıste sok burda zaten.

tabii serilmez ama mecbur bırakıyorlar işte. sebep olanlar utansın. Allah sabır ve kolaylık versin sana.

Sizi üzmek gibi bir amacım neden olsun ki?
Sadece sebep arıyorsunuz bu olanlara bu da bir sebep olabilir diyorum.
siz kendiniz de demişsiniz birikim de olabilir diye?
Sadece hoşunuza giden yorumlar yapılacak diye bir şey yok ama yinede
sizi üzmek istemem.
Şu kadar laftan çıkardığım sonuç; bir hata yapmışsınız, anneside pası alıp gole çevirmiş.
Hakkınızda hayırlısı.

tatlım boşanma sebebi ne yazmış yani eline kağıt geçmiş bişe falan yazıomu neymiş olay ben anlamadım adam neden gitti? annesine a'dan z'ye herşeyi anlatmış demişsiin ne anlatmış ki?

cnm ben onu kıskanmışım evlılılğnı devam ettıremıormuş , annesıne benm oraya gıtmek ıstemedıgımı, onu kıskandıgımı solemış, senı sevmıo anne demış, senı satmam ben kımseye demıs annesının soledıgı o, ben kımseye sat demedım zaten, ortalık boş uere karışmıs, ama yıne benım esmın saflıgı, soledım dedım kı yapma ne solersem annene soleme dedım, kağıtta da benım kıskanc olduğumu yazmış, ıftıra atmıs bana sozde terapiye gıdelım demış ben kabul etmemışm bole bısı asla yok, telefondakı mesajlarım varmıs onu snmus. ya bukadar benle cozulmeyecek bişeyi inanın yok. o abartmıs kafasında, herkes kıskanclık yapar, benı hasta moduna sokmuş, avukatım dıyorkı o buna karar veremez, sen haklısn dedı,

olabilir belki bu seferki farklı bi durumdur ama bilmediğin şeyler olduğu belli mutlaka konuş onunla mutlaka...

kusura bakmayın zaten tepkilerimi ben bıle kontrol edemıorum cok uzgun oldugum ıcın, annesıyle mutlu mesut yasasın napıyım, yanı ben hep haklı olucam dıye bısı kovalamıorum da suan ıstedıgım ne olduysa oldu bana moral verıp benı kendıme getırecek bısıler, baska hıcbısey degılınan, cunku bılırsın bole zamanlarda sevıyorsak kendımızı suclarız hep, suclamıyca ama , esım acayıp inatcıdır, gıttı oraya donmeye de donemedı, annede gazı verdı ola ldu, napalım nasip tabkı,. hTalarım benım , ben mukemmel degılım, sağolun tesekkur ederım dua edın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…