• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ağrıma gitti

Duyarsizlasmayalimda hangi birine yetiselim memlekette dert bitane degilki 1000 tane . Ama kisitli zamani olan insanlari yolda 15 gunluk tatil icin elestiremem zaten bos duyar storysi atanlara esas ben sinir oliyorum .varsa bildigin bisey git yatdim et . Herkes yardim lazim su lazim bu lazim yaziyo onu yazincaya kadar git yardika .bos isler. onu yayinlayinva duyarli olmiyosun .
Bende tatil yerindeyim unlu falan degilseniz sosyal mwdyada herseye duyar kasmak zorumda degilsiniz . Ben sosyal medyayi eglence icin kullaniyorum .suandada ayni amacla kullaniyorum. Duyarda bile herkes secici 2 kez yazdim vanida sel aldi ay ne ayip story paylasmak demiyor kimse ...
Keşke sizin boşa paylaşıyor insanlar dediğiniz gibi Van’daki de BOŞ BOŞ paylaşılsaydı, Ve haberdar olsaydık öyle degil mi?

Acı bitmiyor bu ülkede o zaman kimse bir şey yapmasın. Köklü çözümler varken insanların sosyal medya paylaşımlarına takılmak bence çözüm değil.
Ya inanın hanımefendi şuan kim nerde ne şekilde tatil yapiyor ne içiyor ne yiyor umrumda bile değil. Normal zamanda paylaşan ınsanlara da Allah daha çok versın diyip gecen biriyim ben.
Siz mevzuyu yanlıs anlamışsınız galıba.
Konu sahıbıde bende ve birçok insanda "ınsanlar kabuklarına çekılsınler hiç birsey yapmasınlar" demiyoruz. Büyük bir emekle birikim yapmıstır Rezervasyon yapmıstır tatiline gitmiştir saygı duyarım. Tabıki gitsin stresini atsın o tatile gıtmedı dıe bu olaylar son bulacak değil zaten.
Ama bunca insanın ıcı kan ağlarken, ınsanlar yas tutarken birsürü can gitmişken, tabiat yok oluyorken hiç birsey olmamıs gıbı yediğinden tutta oynadığına kadar paylasım yaparsa ıste buna saygı duyamam kusura bakmayın.
Saygıyı ondan gormek ısterım.
Paylasım yapmak zorunda degıl. Suan bu dönemde hıc kımse onların tatilini merak etmiyor zaten
Hepımız yuregımız ağzımızda gelecek guzel haberler beklıyoruz.
Umarım anlatabilmişimdir..

Sizin kime, hangi şartlarda "gerçekten duyarlıymış" demeniz çok umurumuzdaydı gerçekten. Bu küçük bilgi için teşekkürler. Aklımızda bulundururuz.

Konu sahibini de tanıyorsunuz sanırım. Her olayda nerede ne yaptığını bildiğinize göre.

Asıl şu duyar sıktı artık.
Hayvana şiddete tepki verilir; "kadınlar ölüyor susuyorsunuz" denir.
Kadına şiddete tepki verilir; "çocuklar mağdur olurken neredeydiniz" denir.
İzmir'de deprem olur; araya başka depremler sıkıştırılır onun duyarı kasılır.
Siz de seli sıkıştırmışsınız araya.

Kimin, hangi olaya ne tepki verdiğini bilemeyeceğinize göre boş duyar sizinki oluyor.

Ay bi de emin emin yazıyor "Selde ev yıkılırken story atardınız" diye.
Herkesi kendi mi sanıyor nedir?

Kız gönüllü katılmış yakınındaki yangınlara, elinden geleni yapmış da hanım gelmiş bklayarak attığı storylerini aklama derdine düşmüş konuda. Diline doladığı sel sanki çok umurunda, yangının da olmadığı gibi. "Ben story attım, beni eleştirmişler, onlar da duyarsız aslında hııı!" diye eğlenceyi savunuyor. İnsan az utanır bari şu konuyu açandan, yardımı için teşekkür eder, bir gram mahcup olur filan. Yok, sesi daha kuvvetli çıkıyor aksine, ölümüne story savunucusu!!

Storylerindeki şovla karıştırdı herhalde gönüllülük esasıyla yardıma katılmayı.

Bin
Keşke sizin boşa paylaşıyor insanlar dediğiniz gibi Van’daki de BOŞ BOŞ paylaşılsaydı, Ve haberdar olsaydık öyle degil mi?
[/QUOTE
Ya inanın hanımefendi şuan kim nerde ne şekilde tatil yapiyor ne içiyor ne yiyor umrumda bile değil. Normal zamanda paylaşan ınsanlara da Allah daha çok versın diyip gecen biriyim ben.
Siz mevzuyu yanlıs anlamışsınız galıba.
Konu sahıbıde bende ve birçok insanda "ınsanlar kabuklarına çekılsınler hiç birsey yapmasınlar" demiyoruz. Büyük bir emekle birikim yapmıstır Rezervasyon yapmıstır tatiline gitmiştir saygı duyarım. Tabıki gitsin stresini atsın o tatile gıtmedı dıe bu olaylar son bulacak değil zaten.
Ama bunca insanın ıcı kan ağlarken, ınsanlar yas tutarken birsürü can gitmişken, tabiat yok oluyorken hiç birsey olmamıs gıbı yediğinden tutta oynadığına kadar paylasım yaparsa ıste buna saygı duyamam kusura bakmayın.
Saygıyı ondan gormek ısterım.
Paylasım yapmak zorunda degıl. Suan bu dönemde hıc kımse onların tatilini merak etmiyor zaten
Hepımız yuregımız ağzımızda gelecek guzel haberler beklıyoruz.
Umarım anlatabilmişimdir..
Tamamda bunu size zorla izlettirmiyorlarki silersiniz arkadaşınızı gormezsiniz bunun tartisilacak bir yani yokki. yada ayip bu zamanda bunu paylasman dersiniz o da size ona gore cevabini verir. Insanlar tek tip olmak zorunda degil .herkesin hayati motivasyonu farklı .

Ben baska birseyi merak ediyorum
Isim geregi semt pazarlari ile iciceyim ve taniyorum
Bu hafta cok 4 5 tezgah acmadi, haldeki mallari begenmemisler ve acmamislar.
Bu bana cok korkutucu geldi ya. Hic boyle birsey yasamadik. L

Ya anlamak bu kadar zor mu gerçekten? Ben zaten siliyor ve görmüyorum. Ama mesele zihniyette.
Bu duyarsız insanla hala aynı toplumda yaşıyorum.
bu sosyal medyanın kölesi olup, her acıyı görmezden gelme bencilliği ile gurur duyan insanlar cocuk yetiştiriyor.
bu sadece maddeden ibaret, dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden insancıklar, ellerindeki ufak şeylerle tatmin oldukları için, biz hak ettiğimiz şekilde, insan gibi yaşayamıyoruz.
daha da nasıl anlatayım bilemedim…
Mesele görmemek, paylaşmak paylaşmamak degil. Mesele değer kaybetmek.

Kendi başına gelmesi diyeceğim ama onda da felaket storysi atar bunlar.
Ben işi bilmiyorum.
Halbuki daha tuten arazide kaplumbaga kirpi ararken story koysam, ne bileyim sanayide yem kamyonunun tepesinde samanlarin arasinda video ceksem, yangin alanindakiler icin araca soguk su yuklerken buzlarin icinde kalmaktan moraran ellerimi yayinlasam nebcim like alirdim.

Benimde derdim var suan . Inanin evde gram huzur yok kavga gurultu girla baska ozel problemlerimde var zaten derdim olmasa forumda isim ne :) 5 dk keyif aldigim anlari sosyal medyadan paylasiyorum . Bazen manzara bazen cicek bocek bazende muzik eglence .sevdigim insanlarla bu goruntuleri paylasmaktam cekinmiyorum .hem etkilesim oluyor 2 sohbet ediyoruz arkadaslarla kafam dagiliyor.hemde guzel fotograf cekerim. estetik fotograglarimin hafiften sanatsal yani var.

Sizin motivasyonunuz ne mesela?

Benimde derdim var suan . Inanin evde gram huzur yok kavga gurultu girla baska ozel problemlerimde var zaten derdim olmasa forumda isim ne :) 5 dk keyif aldigim anlari sosyal medyadan paylasiyorum . Bazen manzara bazen cicek bocek bazende muzik eglence .sevdigim insanlarla bu goruntuleri paylasmaktam cekinmiyorum .hem etkilesim oluyor 2 sohbet ediyoruz arkadaslarla kafam dagiliyor.hemde guzel fotograf cekerim. estetik fotograglarimin hafiften sanatsal yani var

Üffff..
Ne motivasyonu. Şuan motivasyona ihtiyacı olanları gormek istiyorsanız açın canla basla suan yangını söndürmek isteyenlere bi bakın.
Evini hayvanlarını kaybetmiş gecımını bunla sağlayan ama 1 yangınla Herseyini kaybetmiş ınsanların motivasyona ihtiyacı var şuan!
Banane tatıldekı adamın motivasyonundan
Tatile gıderek motive oluyordur zaten o storyde atmayı versın

Ben işi bilmiyorum.
Halbuki daha tuten arazide kaplumbaga kirpi ararken story koysam, ne bileyim sanayide yem kamyonunun tepesinde samanlarin arasinda video ceksem, yangin alanindakiler icin araca soguk su yuklerken buzlarin icinde kalmaktan moraran ellerimi yayinlasam nebcim like alirdim.
Bunları sanatsal bi şekilde çeksen etkileşimin ikiye de katlanırdı. Boşu boşuna yoruyorsun kendini günlerdir. İnsan like almayacağı iyiliği yapar mı?

Ay bi de emin emin yazıyor "Selde ev yıkılırken story atardınız" diye.
Herkesi kendi mi sanıyor nedir?

Kız gönüllü katılmış yakınındaki yangınlara, elinden geleni yapmış da hanım gelmiş bklayarak attığı storylerini aklama derdine düşmüş konuda. Diline doladığı sel sanki çok umurunda, yangının da olmadığı gibi. "Ben story attım, beni eleştirmişler, onlar da duyarsız aslında hııı!" diye eğlenceyi savunuyor. İnsan az utanır bari şu konuyu açandan, yardımı için teşekkür eder, bir gram mahcup olur filan. Yok, sesi daha kuvvetli çıkıyor aksine, ölümüne story savunucusu!!

Storylerindeki şovla karıştırdı herhalde gönüllülük esasıyla yardıma katılmayı.

O storyleri görenlerin yarısından çoğu "napıyor lan bu" demiştir zaten. Lya da içinden söylemekle deşarj olmamış, gelmiş konu açmış.
Kimseye hakaret yok bir şey yok. Kimsenin yakasına da yapışmamış "sen ne yapıyorsun" diye.
Böyle bir eleştiriden bile inciniyorlarsa instaya beğenmeme butonu gelse ağlaya ağlaya silerler herhalde uygulamayı.

Benimde derdim var suan . Inanin evde gram huzur yok kavga gurultu girla baska ozel problemlerimde var zaten derdim olmasa forumda isim ne :) 5 dk keyif aldigim anlari sosyal medyadan paylasiyorum . Bazen manzara bazen cicek bocek bazende muzik eglence .sevdigim insanlarla bu goruntuleri paylasmaktam cekinmiyorum .hem etkilesim oluyor 2 sohbet ediyoruz arkadaslarla kafam dagiliyor.hemde guzel fotograf cekerim. estetik fotograglarimin hafiften sanatsal yani var
neyi kanitlamak istiyorsunuz? kimse tatil storysi atanlar vatan hainidir falan demedi ki. uye ustune basa basa insanlara bir sey deme hakki olmadigini soyluyor, siz de zaten yok diyorsunuz. ZATEN SOYLEMEMIS KI.

niye mevzuyu icsellestiriyorsunuz? ben bugun story attim mesela italyadan arkadasim geldi onunla story attim reunion yazip. eglendik de. benim vicdanim rahat cunku elimden geleni yaptim gerekirse yine yapacagim. siz bence story atmanizin icten ice yanlis oldugunu dusunuyorsunuz su an burada bosuna insanlara satasiyorsunuz. cok sacma. ve evet hayatinizda baska sorunlar oldugu belli cunku kimse boyle bir muhabbete girmez normal olarak.

Hımm manzara, çiçek, böcek güzelliğini arkadaşlarınızla paylaşmak, sohbet etmek. İnşallah güzel manzara çekilecek yerler kalır gittiğiniz tatillerde ne diyeyim.

Böyle bir eleştiriden bile inciniyorlarsa instaya beğenmeme butonu gelse ağlaya ağlaya silerler herhalde uygulamayı.
gelecekti bu arada, ben staj yaparken betasini baslatmistik ama bazi deliler az like aldigi icin bile kafayi yediginden dolayi like sayisi kaldirildi. dislike butonu gelirse intihar eden olur banko.

Bence canınız sıkıldı storyli üye konuyu şuan eğlenmek için kullanıyorsunuz başka açıklaması yok
Hani sataşayım yanıt alıp eğleneyim tarzı

Back
X