Arkadaşların niye aramıyor ki canım
Tam olarak sorunun ne ?
Başın sağolsun bu arada
annem yok babam evlenmek üzere.kimsem yok.en yakın arkadaşlarım bile aramaz etmez oldu.yapayalnız kaldım koca dünyada.annemi özlüyorum.bana aklı verecek kimse yok.çok yalnızım.
annem beni görüyomudur kızlar ya..bildiğiniz bişi var mı bişi deyin nolur.
yazdığını okumamışım canım.çalışıyor musun peki bir uğraşın meşgalen var mı?
cnm aynen bende senin gibiyim inan..burası olmasa çıldırırım sanırım..seni çok iyi anlıyorum kalabalığın içinde yalnız olmak berbat bir duygu..ama biz varız bak bende senin gibiyim.bir ortak tarafımızda yaşlarımızın yakın olması..bize yaz
annem yok babam evlenmek üzere.kimsem yok.en yakın arkadaşlarım bile aramaz etmez oldu.yapayalnız kaldım koca dünyada.annemi özlüyorum.bana aklı verecek kimse yok.çok yalnızım.
annem beni görüyomudur kızlar ya..bildiğiniz bişi var mı bişi deyin nolur.
Canım benim ya, ben de seninle aynı durumdayım, annem 3 yıl önce vefat etti, babam da tekrar evlenmeyi istiyor, hatta görüştüğü bir bayan var bile. Benim yaşadıklarımı anlatmışsın. Üstelik başımda bir de sorunlu bir evlilik var. Bazen ben de üzülüp ağladığım zamanlarda acaba annem görüyor mudur bu halimi, ağladığım için onu üzüyor muyumdur diye düşünüyorum.
canım öncelikle başın sağolsun..
kimse kimsenin içinde ne yaşadığını bilemez..
ve anlayamaz, sadece anlamaya çalışır..
etrafında maskeli insanlar olmasın zaten..
benim de yaşadığım sorunlar büyük..arkadaşlarım da yoktur öyle fazla..
eğlencelii,esprili dönemimde yanımda olanlar şu an kapımı çalmazlar..
ama inanıyorum bir gün geçicek bu günler..
senin de acın hafifleyecek,kabuk bağlayacak zamanla.
umudumuzu kaybetmemeliyiz.
Ben de bazen kendime bu bir sınav diyorum, belki de kaderim buymuş ama savaşmam lazım diyorum güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen insan dayanamayacağını hissediyor. Çok çıkmazda hissettim defalarca, bazen tek çözümün ölmek olduğunu düşündüm. Ama sonra annem aklıma geldi, o olsaydı benim güçlü olmamı isterdi, ne olursa olsun başıma ne gelse gelsin kızının yaşamasını ve güçlü olmasını isterdi dedim kendi kendime. Böyle güç bulmaya çalışıyorum ve senin de dediğin gibi dualara sığınıyorum, bir yandan da hayata tutunmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?