Çok ama çok bunalıyorum

BULUTT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.550
20
118
Ankara
annem yok babam evlenmek üzere.kimsem yok.en yakın arkadaşlarım bile aramaz etmez oldu.yapayalnız kaldım koca dünyada.annemi özlüyorum.bana aklı verecek kimse yok.çok yalnızım.
annem beni görüyomudur kızlar ya..bildiğiniz bişi var mı bişi deyin nolur.

Son düzenleme:
küçük değil yaşım 29.insan çocuklaşabiliyo işte bilmeyince böle şeyleri. sizle paylaşayım dedim (

Arkadaşların niye aramıyor ki canım
Tam olarak sorunun ne ?
Başın sağolsun bu arada

Arkadaşların niye aramıyor ki canım
Tam olarak sorunun ne ?
Başın sağolsun bu arada

saol cnm.başlarda aradılar.sonra yavaş yavaş herkess çok az arar oldu.hastanelerde yattım bildikleri halde 2 haftada bir arıyolardı.ne biliyim ben olsam hergün arardım diye düşünüyorum.insanlar bunalım tipleri dert dinlemeyi sevmiyolar ben bunu çıkardım herkesten soğudum bende bundan sonra hiç aramasalarda olur.insan herkesi kendi gibi sanıyor.düşenin dostu olmuyo boşuna söylememiş atalarımız.

ahh canım ah..Allah rahmet eylesin.
arkadaşlarınla neden böyle oldun peki
zor zamanlarında görüşüp,dertleşebileceğin kimse yok mu etrafında

cnm aynen bende senin gibiyim inan..burası olmasa çıldırırım sanırım..seni çok iyi anlıyorum kalabalığın içinde yalnız olmak berbat bir duygu..ama biz varız bak bende senin gibiyim.bir ortak tarafımızda yaşlarımızın yakın olması..bize yaz

ben ararsam geliyolar ama beni merak etmeyen insanlarla bişi paylaşmak gelmiyo artık içimden hani zorluyomuşum gibi.zaten birilerine rahatsızlık vermekten çok çekinirim durum böyle olunca bende aramıyorum kimseyi.böyle olacağı asla aklıma gelmezdi onların zor zamanlarında evimi bile açtım.her türlü yardımı ettim herkese.Allah biliyo bir kişide çıkıp ben bundan iyilik görmedim diyemez.Aman iyilik yap denize at hesabı.

Son düzenleme:

saolun.onun için burdayım zaten .

Canım benim ya, ben de seninle aynı durumdayım, annem 3 yıl önce vefat etti, babam da tekrar evlenmeyi istiyor, hatta görüştüğü bir bayan var bile. Benim yaşadıklarımı anlatmışsın. Üstelik başımda bir de sorunlu bir evlilik var. Bazen ben de üzülüp ağladığım zamanlarda acaba annem görüyor mudur bu halimi, ağladığım için onu üzüyor muyumdur diye düşünüyorum.

( seni anlıyorum derler ama inanmıyorum artık yaşamayan anlamıyo.bende daha önce şu an benim durumumda olanları anladığımı zannediyordum.ama bende anlamıyomuşum o zamanlar.

canım öncelikle başın sağolsun..
kimse kimsenin içinde ne yaşadığını bilemez..
ve anlayamaz, sadece anlamaya çalışır..
etrafında maskeli insanlar olmasın zaten..
benim de yaşadığım sorunlar büyük..arkadaşlarım da yoktur öyle fazla..
eğlencelii,esprili dönemimde yanımda olanlar şu an kapımı çalmazlar..
ama inanıyorum bir gün geçicek bu günler..
senin de acın hafifleyecek,kabuk bağlayacak zamanla.
umudumuzu kaybetmemeliyiz.

haklısın canım aynen dediğin gibi bende eskiden çok eğlenceli biriydim morali bozuk olan yada eğlenmek isteyen hemen beni arardı.onlarla ağladım onlarla güldüm.gene aynı duruma düşseler gene yaparım benim karakterim bu.sanırım hatayı ben yaptım karşılık beklemeyeceksin kimseden

Canım öncelikle başın sagolsun.Yaşadıkların oldukça zor bende babamı küçükken kaybettim yani yetim olmanın buruklugunu iyi bilirim.zaman okadar bozukki zaman degilde insanlar zaman geçtikçe bi çeşit oluyor iyiler kadar kötülerde çok.senin yapacagın Allaha sığın isyan etmemeye çalış kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış.yanlızlık çok zordur bu yaşadıklarını Allah ve sen bilirsin iyi günde olup kötü günde yanında olan insanlar yoksa biraz daha sabırlı olup yeni bi sayfa açabilirsin evlense bile ailen yinede sor onları.ortam çok bozuk çevrendeki insanlara yanlız oldugunu hissettirme. sabırlı olup güzel şeylere başlangıç yapmanı diliyorum.Allah yardımcın olur inşllh.burdaki bizlerde yanında olamasakta en azından manevi olarak destek olmaya çalışırız inşllh.kendini üzme inşllh Allahın vermiş oldugu busınavtan başarıyla çıkarsın.hepimizin bir sınavı var bu dünyada önemli olan zoru aşıp iyiye dogru bi yol çizmek üzme kendini

Ben de bazen kendime bu bir sınav diyorum, belki de kaderim buymuş ama savaşmam lazım diyorum güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen insan dayanamayacağını hissediyor. Çok çıkmazda hissettim defalarca, bazen tek çözümün ölmek olduğunu düşündüm. Ama sonra annem aklıma geldi, o olsaydı benim güçlü olmamı isterdi, ne olursa olsun başıma ne gelse gelsin kızının yaşamasını ve güçlü olmasını isterdi dedim kendi kendime. Böyle güç bulmaya çalışıyorum ve senin de dediğin gibi dualara sığınıyorum, bir yandan da hayata tutunmaya çalışıyorum.

evet canım engüzel şeyde dua etmek isyan ettikçe insan kötü olur bunalır her kötünün ardından güzel şeyler doğar hayata tutunmakla engüzelini yapıyorsun bunun mükafatını görürsün canım

canım Başın sağolsun Allah yardımcın olsun annene dua ettiğinde annen senin onda dua ettiğini hissediyor ve durumu anlayacaktır Allah herşeye kadirdir ama en güzeli mezarına gidip selam verip onunla konuşman bu sana çok iyi gelecek ve kendini çok rahatlamış bulacaksın ayak ucunda durki seni görebilsin duanı et sıkıntını anlat o ve Allah seni dinleyecektir ve rahatladığını hissedeceksin Allahın izniyle yanlız çok zor bende anneme çok düşkünüm seni yaşamadan anlayamam ama acını biraz olsun hissedebiliyorum umarım yardıncı olabilmişimdir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…