Çok ama çok bunalıyorum

saolasın arkadaşım hastalığı boyunca hep bana dediki 'ben iiyim merak etme' dedi.bende ona gidince 'ben iiyim merak etme beni' diyorum mezara gidince .mutluyken görsün istiyorum.mutsuzkendde görmesin istiyorum. ne düşüneceğimi şaşırdım.

Bulut kardeş Kimsesizlerin kimsesi Allah 'tır biliyorsun.Allah'ım inşaallah sana çok mutlu olacağın yarınlar nasip etsin.Annen eminim seni görüyordur.Bizler buradayız dertleşiriz.Herşey gibi bu üzüntülü günlerinde geçecek merak etme arkadaşım.

Basin Sagolsun Canim ...
Rabbim Cennetinde kavusturur insallah.

Tatlim Babanla bir konus derim, seni ne üzüyor neyden dolayi rahatsizlik duyuyorsun anlat, allahin izini ile oda eminim seni dinleyecek, senin düsünce ve duygularina saygi duyacaktir.

"Arkadaslarina" gelince, bosver gülüm, 3 günlük dünya, millet ölüm yokmus gibi yasiyor.
Sahte dostun olacagina, tek kal daha iyi.

Farkindayim bunalim geciyor insan yalniz kalinca, ama rabbimin imtihana herkeste farkli oluyor iste.

Bugün sende olan, yarinda baskasinda olur .

Rabbim yar ve yardimcin olsun canim.

Arkadaslarinda yazdigi gibi, sanal olsada bende seni herzaman dinlemeye hazirim canim.
Bir nebzede olsa yalnizligina yoldas oluruz.

Hayirli Geceler

Allah hepinizden razı olsun paylaşmak bile yetiyo inanın.babamda malum canım kuşak farkı bide erkekler bayanlar gibi hassas değil tabiiki.mesela ben annemin eşyalarını kullanmaya kıyamıyorum o hepsini satmaya kalkıo bunun gibi şeyler işte anlamaz yani.

Başın sağ olsun.çok üzüldüm..
inanki yalnızlığa alıştıktan sonra onunla yaşamaya alışıyor insan.
annen elbette biricik kızını görüyordur ve her an seninledir.
seni aramayan insanlar için zerre kadar üzülmeye değmez.
emin ol böylesi daha iyi belkide senin için..
neden dersen anneciğini kaybetmişsin ve eminim çok hassassın.
ikili diyaloglara girmiş olsan belkide birşeylerden kalbin kırılacak ve sana en hassas döneminde kafa karışıklığı olacak.
senin kötü gününde yanında olacak arkadaşlıklar kurman dileyi ile
Allah güç ve sabır versin..acın büyük..

Offf şu babalar, benim babam da iyi hoş ama anlamıyor işte. Annem öldüğünde bütün eşyalarını vermişti. Ben de gizli gizli bazı özel eşyalarını aldım hala saklıyorum bir bavulda. Neden erkekler bu kadar duyarsız, biz bayanlar bu kadar hassasız aklım almıyor.

hayatın gerçeği ölümler,hastalıklar....

ben de babamı 7 yaşındayken kaybettim... 19 yıl oldu................

acısını da geçen yılların hüznünü de bir ben bilirim.. anlamakla bilmek aynı şey değil çünkü...
annem evlenmedi.. 22 yaşında bekar erkek kardeşiml var yanında..bir de köpeği...

babanızı anlamaya çalıışn..

29 yaşınızdasınız sizde evlendiğinizde yalnız kalıcak.. bakıma ihtiyacı olacak. umarım iyi bir eş seçmiştir size en azından abla gibi olur...

yaşadığımız şeyleri ne kadar normal , olağan karşılarsak acımız o kadar hafifler...
yoksa her başımıza gelen şey dünyanın sonu gibi olur..

Haklısın aslında, böyle pozitif düşünebilmek gerekiyor bazen. Yazdıkların bana da iyi geldi canım, teşekkürler

Bu arada senin de başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.

saolasın babana Allahtan rahmet dilerim.anne hem anne hem baba olabiiyor baba sadece baba. yoluna bakıcak işte herkes.Anladım sonnu yok yalnızlığın hergün çoğalacak.(

Haklısın aslında, böyle pozitif düşünebilmek gerekiyor bazen. Yazdıkların bana da iyi geldi canım, teşekkürler

iyi geldiğine sevindim canım.
pozitif düşünemediğimizde normal düşünsek o bile yetecek..
bazen hepimiz en dibe vuruyoruz.. karamsarlaşıyoruz,hırçınlaşıyoruz...
ama bir faydasını gören yok.. isyan etmek hem insanlara karşı bizi güçsüz gösterir..
hem insanlardan bizden uzaklaşır.. hem durduk yere küçük emrahlaşırız..
olanları sevmesekde istemesek de oluyor işte hayatın döngüsü deyip geçmek gerek..

gidenlerin şimdi cennette olduğunu onların seçilmiş insanlar olduğunu düşünürüm hep..
ölmek,bu dünyada başka dünyaya doğmaktır... :26:

beterin beteri var deyip yinede halimize şükredelim kızlar bazen polyanna olmak gerek...

evet bazen yalnızlık ii bile gelebiiyor haklısın canım.en azından dostumu düşmanımı tanıdım kötü bi deneyim oldu ama.saolasın

Bu arada senin de başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.

saolasın babana Allahtan rahmet dilerim.anne hem anne hem baba olabiiyor baba sadece baba. yoluna bakıcak işte herkes.Anladım sonnu yok yalnızlığın hergün çoğalacak.(

teşekkür ederim kızlar.. bende annelerinize rahmet diliyorum. mekanları cennet olsun.

bulut çook karamsar olma...
elbet yapabiliceğin şeyler vardır.hayatını kendine odaklı yaşama.. evcil hayvan edin. yardımkuruluşlarına katıl. annesin kurumlarda büyüyen ezilen tecavüze uğrayan o kadar çocuk var ki? onlardan daha mı zor durumdasın?
bu arada anneannen teyzen vs var mı?
onlarla paylaşsan sıkıntını?

evet haklısın canım.malesef anneannem gideli çok oldu:)halamıda kaybettim teyzemde yurtdışında.zaten kimseden medet ummamak lazım.(

BULUT tek değilsin canım...herkes derdini içinde yaşıyor...
Bak saat kaç? bu saatte burada işim ne sence? Ama iyiki burası var...
Seni çok iyi anlıyorum...inan bunu laf olsun diye söylemiyorum...bende senin kadar sıkılıyorum..
Üstelik ben senden epey yaşlıyım...üzüntülerin yıllarını çalmasına izin verme canım...
Bırak! kimseden bişey bekleme...varsın aramasınlar...insanlar sıkıntı dinlemek istemiyor..belki de haklılar...
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…