canımcın üzülme biz buradayız sıkıldığında bize yaz olurmu
canım Başın sağolsun Allah yardımcın olsun annene dua ettiğinde annen senin onda dua ettiğini hissediyor ve durumu anlayacaktır Allah herşeye kadirdir ama en güzeli mezarına gidip selam verip onunla konuşman bu sana çok iyi gelecek ve kendini çok rahatlamış bulacaksın ayak ucunda durki seni görebilsin duanı et sıkıntını anlat o ve Allah seni dinleyecektir ve rahatladığını hissedeceksin Allahın izniyle yanlız çok zor bende anneme çok düşkünüm seni yaşamadan anlayamam ama acını biraz olsun hissedebiliyorum umarım yardıncı olabilmişimdir.....
Allah razı olsun bunu söylemen bile yetti
Basin Sagolsun Canim ...
Rabbim Cennetinde kavusturur insallah.
Tatlim Babanla bir konus derim, seni ne üzüyor neyden dolayi rahatsizlik duyuyorsun anlat, allahin izini ile oda eminim seni dinleyecek, senin düsünce ve duygularina saygi duyacaktir.
"Arkadaslarina" gelince, bosver gülüm, 3 günlük dünya, millet ölüm yokmus gibi yasiyor.
Sahte dostun olacagina, tek kal daha iyi.
Farkindayim bunalim geciyor insan yalniz kalinca, ama rabbimin imtihana herkeste farkli oluyor iste.
Bugün sende olan, yarinda baskasinda olur .
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim.
Arkadaslarinda yazdigi gibi, sanal olsada bende seni herzaman dinlemeye hazirim canim.
Bir nebzede olsa yalnizligina yoldas oluruz.
Hayirli Geceler
Allah hepinizden razı olsun paylaşmak bile yetiyo inanın.babamda malum canım kuşak farkı bide erkekler bayanlar gibi hassas değil tabiiki.mesela ben annemin eşyalarını kullanmaya kıyamıyorum o hepsini satmaya kalkıo bunun gibi şeyler işte anlamaz yani.
hayatın gerçeği ölümler,hastalıklar....
ben de babamı 7 yaşındayken kaybettim... 19 yıl oldu................
acısını da geçen yılların hüznünü de bir ben bilirim.. anlamakla bilmek aynı şey değil çünkü...
annem evlenmedi.. 22 yaşında bekar erkek kardeşiml var yanında..bir de köpeği...
babanızı anlamaya çalıışn..
29 yaşınızdasınız sizde evlendiğinizde yalnız kalıcak.. bakıma ihtiyacı olacak. umarım iyi bir eş seçmiştir size en azından abla gibi olur...
yaşadığımız şeyleri ne kadar normal , olağan karşılarsak acımız o kadar hafifler...
yoksa her başımıza gelen şey dünyanın sonu gibi olur..
acısını da geçen yılların hüznünü de bir ben bilirim.. anlamakla bilmek aynı şey değil çünkü...
annem evlenmedi.. 22 yaşında bekar erkek kardeşiml var yanında..bir de köpeği...
29 yaşınızdasınız sizde evlendiğinizde yalnız kalıcak.. bakıma ihtiyacı olacak. umarım iyi bir eş seçmiştir size en azından abla gibi olur...
yaşadığımız şeyleri ne kadar normal , olağan karşılarsak acımız o kadar hafifler...
Haklısın aslında, böyle pozitif düşünebilmek gerekiyor bazen. Yazdıkların bana da iyi geldi canım, teşekkürler
Başın sağ olsun.çok üzüldüm..
inanki yalnızlığa alıştıktan sonra onunla yaşamaya alışıyor insan.
annen elbette biricik kızını görüyordur ve her an seninledir.
seni aramayan insanlar için zerre kadar üzülmeye değmez.
emin ol böylesi daha iyi belkide senin için..
neden dersen anneciğini kaybetmişsin ve eminim çok hassassın.
ikili diyaloglara girmiş olsan belkide birşeylerden kalbin kırılacak ve sana en hassas döneminde kafa karışıklığı olacak.
senin kötü gününde yanında olacak arkadaşlıklar kurman dileyi ile
Allah güç ve sabır versin..acın büyük..
Bu arada senin de başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
saolasın babana Allahtan rahmet dilerim.anne hem anne hem baba olabiiyor baba sadece baba. yoluna bakıcak işte herkes.Anladım sonnu yok yalnızlığın hergün çoğalacak.(
teşekkür ederim kızlar.. bende annelerinize rahmet diliyorum. mekanları cennet olsun.
bulut çook karamsar olma...
elbet yapabiliceğin şeyler vardır.hayatını kendine odaklı yaşama.. evcil hayvan edin. yardımkuruluşlarına katıl. annesin kurumlarda büyüyen ezilen tecavüze uğrayan o kadar çocuk var ki? onlardan daha mı zor durumdasın?
bu arada anneannen teyzen vs var mı?
onlarla paylaşsan sıkıntını?
Allah rahmet eylesin..
canim sen yalniz degilsin ki bizler variz ya iste : )
saol çok teşekkür ederim bu yüzden buradayım :) yoksa patlardım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?