- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi meryemim40
-
Gayet kelime anlamının bilincindeyim. TDK da her kelimeyi anlamını değiştirmeden kullansaydikk ooooo diyorum ben size. Bu arada sizde bunami takıldınız koca bir alkış
esim bende bitti sadece telefonda yazdim diyo gorusmedm diyo ama ne inancim ne guvencm kaldiBu yorumlari okudugumda acaba diyorum bir ben mi sorunluyum herkes mi bu kadar asil. Kadin benim oldugumu bile bile esimle beraber birde bana kocana sahip ciksaydin falan diyor, cidden herkes amaaan kadini bosver ben cizgimden cikmayacagim kocacim lutfen bosanalim kaldiramayacagim saygiyla bitsin falan mi diyecek? Kocami ayri mahvederim kadini ayri cunku kadinin cevaplari igrenc utanma yok terbiyesiz. Kocam asil suclu ama kadinla evli degilim diyede yok sayamam boyle saygisiz mesajlari.
Ayrica biraz empati olmali; en yakin arkadasim boyle bir olayla bana gelse aglaya aglaya anlatirken dul kelimesini kullansa aaaa cok ayip falan diye arkadasimi mi azarlayacagim? Bilmiyorum bu kelimeye bu durumdayken takilmak cok anlamsiz bence, sohbet sirasinda soyleseydi bende yazanlarla ayni fikirde olmama ragmen. (Dul olmak ayip yada eksiklik degildir, bunu yargilayanlara bende kiziyorum) Hem Belki konu sahibi dul derken, evlilik hayatini yasamis olmasina ragmen empati yapmak yerine bunlari yapabilen biri oldugunu kasdediyor da olabilir. Sonucta uzgun ve sinirli o kadina da karsi.
Konu sahibi, sizin yerinizde olsam bosanirdim ha belki hamilesiniz vs bir sans vermek istersiniz onu da anlardim fakat esiniz pisman, tek gecelik vs olsaydi (ki yinede bosanmali) ama esinizin umrunda bile degil yatmayacak misin falan diyor? Gururu gectim guvenemem ki bir daha bana bu halde sirtimdan vurana nasil kocam diye sarilayim omrumu cocugunu emanet edeyim...
Sizinle ayni iletisim seviyesinde olabilmek isterdim. Ben ignelemekten, laf sokmaktan hoslanmam. Art niyet olmadan direkt sorarim. Ama siz su an yazım tabirinizle, kullandığınız smileyle laf soktuğunuzu zannedip seviniyorsunuz galiba :) Hic takmam sanal platformu. Sadece merak ettiğim icin sordum.
Soruma tam cevap alamadim. Illegal yasadisi demektir. Ne alaka kurmaya çalıştiniz illegal demekle aciklar misiniz? Hicbir anlam çıkaramadım çünkü.
Bu yorumlari okudugumda acaba diyorum bir ben mi sorunluyum herkes mi bu kadar asil. Kadin benim oldugumu bile bile esimle beraber birde bana kocana sahip ciksaydin falan diyor, cidden herkes amaaan kadini bosver ben cizgimden cikmayacagim kocacim lutfen bosanalim kaldiramayacagim saygiyla bitsin falan mi diyecek? Kocami ayri mahvederim kadini ayri cunku kadinin cevaplari igrenc utanma yok terbiyesiz. Kocam asil suclu ama kadinla evli degilim diyede yok sayamam boyle saygisiz mesajlari.
Ayrica biraz empati olmali; en yakin arkadasim boyle bir olayla bana gelse aglaya aglaya anlatirken dul kelimesini kullansa aaaa cok ayip falan diye arkadasimi mi azarlayacagim? Bilmiyorum bu kelimeye bu durumdayken takilmak cok anlamsiz bence, sohbet sirasinda soyleseydi bende yazanlarla ayni fikirde olmama ragmen. (Dul olmak ayip yada eksiklik degildir, bunu yargilayanlara bende kiziyorum) Hem Belki konu sahibi dul derken, evlilik hayatini yasamis olmasina ragmen empati yapmak yerine bunlari yapabilen biri oldugunu kasdediyor da olabilir. Sonucta uzgun ve sinirli o kadina da karsi.
Konu sahibi, sizin yerinizde olsam bosanirdim ha belki hamilesiniz vs bir sans vermek istersiniz onu da anlardim fakat esiniz pisman, tek gecelik vs olsaydi (ki yinede bosanmali) ama esinizin umrunda bile degil yatmayacak misin falan diyor? Gururu gectim guvenemem ki bir daha bana bu halde sirtimdan vurana nasil kocam diye sarilayim omrumu cocugunu emanet edeyim...
Hanımefendiciğim hiç tanımadığım birine neden laf sokmaya çalışayım yada cabasına gireyim .emoji olarak kullandığım alkış ifadesini laf sokmam olarak anlayan zıhnıyet sız ama aynı ileştişim seviyesine varamayan ben . Cok tesekkur ederimki tekrardan bılmedıgımı dusunup kelimenin anlamını yazmıssınız. Benim üstümden yürümek nedir? Neyin çabasında olup da konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz.sosyal medyayıda hiç takmadığınızda gayet göz önünde inandık biz inandık gönlünüz rahat olsun. Burada bayana destek olmussunuz iyi hosta ,konu sahıbı burda "dul" kelimesini ön yargı oluşsun amacıyla kullandıgını düşünmüyorum .o ruh halıyle oyle bır cumle kurması sızce konu sahıbınımı bu kelımeyı kullandı dıye suclu gösterir yoksa konu dısında 3harften olusan o kelimeye bukadar takılanların anlamsız vıcdanınımı .
emenems arkadasımızın yaptıgı yorumun anlamlı olusu kadar sorgulayın kendınızı sızın basınıza gece yarısı boyle bırsey gelse yazacagınız yazının kelımlerını tek tek dusunerekmı yazarsınız yoksa ana bacı soverek mı . Bu arada kımse dulmus bekarmıs oymus buymus dıyıp namus bekcılıgıne soyunmuyor (Namus bekcılıgı dedım onada bı lafınız yoktur inşallah) .
Sizi tebrik ediyorum müthiş özetlemişsiniz
"buna mı takıldınız, koca bir alkıs" tan sonra gelince o emoji, pek de iyi niyetli anlasılmıyor aksini iddia ettiginiz üzere. konuyu saptırmaya calısmıyorum, ben zaten konu sahibine destek verdim saatler önce, demem gerekenleri dedim. siz bir karsı tepki veriyorsunuz dul lafından rahatsız olanlara karsı ve bizim buna cevap verme hakkımız olmayacak oyle mi? siz cevap verenleri "üstüne yürümek" olarak niteliyorsanız zaten cok da saglıklı bir iletisimimiz olmaz. ben gayet nezaketli cevap verirken siz bir seylerin hıncını cıkarıyor gibisiniz :)
ve kimsenin ne asamalardan gecerek bu yaslara geldigini ve kisiliginin ne sekilde olustugunu bilemeyiz, bu nedenle son paragrafınızda bahsettiginiz secenekler herkes icin gecerli degil. siz sadece 2 secenek sunmussunuz tek tek dusunmek ya da sövmek, bana sorarsanız ben ikisini de yapmazdım. zamanında bu kadarı olmasa da benzeri bir olayda yapmadım.
ayrıca hala illegal kelimesini hangi anlamda kullandıgınızı söylemediniz :)
Kayınvalideniz ile değilaglamaktan artik dayanacam gucum yok kisaca anlatcam kocam denen o adam kv nin ust komsusunun dul kiziyla konusmus baska isimle kaydetmis bende anladim ama o oldugnu bilmiyodum beklemedim hic baktim o deliye dondum kocami uyandirdim ara bu kim dedm aramadi anladim bide uste cikiyo bagriyo kes dedim yaziklar olsun sana be nabtim ben sana dedm kizi aradim acmiyo tabi bende msj attim sen bittin ca falan diye sonra uzuunca yazms iste kocana sahip ciksaydn nabtiysan artik disari bakiyo deliye dondum kv yi aradm evimiz uzak boyle boyle yapti oglun dedim hemen cikmislar yukari tam o esnada aradim bagrdi cagrdi neler nler kv beni aradi yuvani yikma sen benim icin ayrisin o kocamdan bahsediyo onada biliyorum yarin dedi kizin annesi babasida ice haddini bildrms kiza ama yetermi ben yarin gidip neler yapicam hamileyim ve kizim var iki cocugnuda oldurum gelirsen diyo bana bide kv gittignden beri yazmadi tabi ben gitmek hatta yarin bosanma davasi acmak istyorum kocam umursamaz uyuyo ben oturuyorm mahvoldum hic beklemedim seyi yapti nasil davranayim nasil surece gireyim sizce
Bence ikinizde ayni gorustesiniz fakat biriniz sinirliyken de cumleleri secmek gerektigini dusunuyor digeriniz de sinirliyken takilmayin bunlara kadinin derdi bunu uyarmaya ne gerek var saglikli dusunemiyor diyor. Ayni fikirdeyken teferruatlar icin kirmayalim birbirimizi@Kremsantikk H hande_nz
Tesekkur ederimmKremsantikk
o pislk bana ne derse desin bitti benim.icin o piskinligi o ukalaligi beni bitrdiBelli ki boşanmıcaksınız.. keşke kurcalamasaymışsın..
Boşver ağzını bozma hanımlığını koru aç davanı nafakanı al oturyataktami bastim elelemi yakaladin nabtim diyo defol git dedm ida bana diyo yarin gormeyim o iti bosucem
1 aya kalmaz barisirsiniz.o pislk bana ne derse desin bitti benim.icin o piskinligi o ukalaligi beni bitrdi
Öyle birşey yazmadı sadece mesajlaşma olayı varmış sanırımMesajlarin icerigini yazdi mi konu sahibi kizlar baktim bulamadim gozumden kacmis olabilir mi? Birde kadinla birlikte mi olmus konu sahibi kadinlara giderrn falan yazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?