cok ama cok kotuyum

hanfendi suan tansiyonum dusuk ellerm titreyerwk yaziyorum ben burda kendimi inandirmak zorunda degilim anladinzmi anlayan anladi beni sagolsunlar dul yazmamda bi artniyet yoktu oyle cikti agzmdan ve soyle suphelendim ayni ismi 2 kere kaydetmis 2 yazmis boyle no yoktu daha once ve bende kendime kaydetip vatsapdan baktm o kiz

Allah kolaylık versin
bu erkek milletinde düzgünü yok mu hiç
hepsi mi böyle
kadınla yüz göz olmaman kanısındayım belli ki çirkef bişey..
bence eğer yapacaksan git boşan.

sabah annem babam geldi kv ye gittik babam ilk defa sahit oldu tartsmamiza yani duydu ve arkamda durdu ben kizimi ezdirmem baskasiyla konusmak neymis utanmiyomu su bu baya konustu neyse uste ciktik kizin evine kollari baglamis gel bakalm der gibi duruyo ne konustn kocamla dedm ben konusmadm o rahatsiz ediyo dedi niye bana soylemedn kv ye soyleseydn o zamn dedim iste su bu agladi sen kimsin benim evlatlarimi senmi verdin senmi alcan dedim ben seni evladinla tehtit ettimmi dedm seni savciliga vercez dedik verin dedi agladi elimi tutmaya calisti birak allah senin belani versin al mutlu ol yiktin yuvami obur taraftada elim yakanda dedim ciktim esim pisligne gelirsek sabah hersey bitti artik ne cocuklarini ne beni unut artik dedm yarin davayi aciyorum dedim msjlarini okudum attiklarini ellerim ayaklarim titredi bayilcaktim cok kotu oldum aglaya aglya arabaya binip geldm annem babam arkandayz diolar babam aglama kizim deyp duruyo kizim gozume bakio gorumcem onu mahvetmezsem gel yuzume tukur dedi gurban olsun sana yanindayim.ben ne yaparsan dedi

Kadini sikayet et cocuklarini tehtit etti affedilemez. Mesajlami tehtit etti? Ve lutfen sakin ol. Guclu ve onurlu olan sensin gurursuzlar dusunsun.

Arkadaşım, ağlayarak artık kendini heba etme, kaynanan, görümcen, annen, baban arkanda imiş.

Bebeğine, çocuğuna yazık, kızın daha küçük, seni ağlarken görmesin.

Boşanacağını belli etmişsin, artık yapacağın şey belli.

Çocuklarına daha güzel bir hayat sunmak için uğraşacaksın. Kişiden kişiye değişir ama ben bırak yatmayı , başkası ile o anlamda konuşmasını bile kaldıramam. Eğer sende öyle isen al nafakanı, oturduğun evi de verme ona, hayatına bak.

Ve yaşın doğru mu ; 21 yaşında mısın.

Yazıklar olsun o kocan olacak adama.

Rahat batmış ya, bu kadın en kötüsü de olsa, gencecik iki çocuk anası ya, yazıklar olsun ya.

Sürüm sürüm süründür onu ama efendiliğini, ağırbaşlılığını koru.

Bıçağı alıp orasını kesmeyle tehdit et.....bizim burda adam kuma getirecem deyince karısı bıçağı al aksam adam uyuyorken tut orasını kesmeye çalış adamın bagirislarina komşular yetişmiş adamı zor kurtarmislar erkek milleti anca bundan anlar ama tabi böyle şeyler yapmamak lazım

evet 21 yasindayim oyle kotuyumki suan olum haberini duymak istyorm onun

bicag alip onu oldurmek istedim dun gercekten yapmak istedim

Şu noktalama işaretlerini kullansanız. Bende yazıyı okurken cümleleri ayırd etmeye çalışmasam. Ne güzel anlaşabilirdik!

bicag alip onu oldurmek istedim dun gercekten yapmak istedim

Durumuna çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun. Sakin ve kararlı olmanı öneririm. Bebeğini düşün ve bu pisliklerle yüz göz olma.
Ben de boşan diyorum çünkü eşinden sana hayır gelmeyecek. Bugün affetsen yarın yine seni üzecek.
Çocukların için güçlü olmaya çalış. Daha çok gençsin, bunları unutup kendine yeni bir hayat kurabilirsin.
Boşanmamak için bahane ararsan bulursun. Bugün hamilelik, yarın çocuğun okulu sınavı derken bir bakmışsın kaç yaşına gelmişsin ve hayatın mutsuz geçmiş. Bunlara veya saçma açıklamalara kanma. İnan kimse için yıprandığına değmiyor, en önemlisi sensin ve tabii çocukların. Kendine temiz bir sayfa açmanı öneririm.

kocama asla donmicem sabah erkendn gidip dava acicam

iiiiiiiiiiiiiyyyy midem kalktı ne lağım çukurlu bir kadınmış o..

hayatım karnındakı miniğe acı...cool halinden ödün verme..s..gitsin o adamdan hayır mı gelir.ama ıspatla varsa donuan kadar alırsın.

annenin evindemisin şimdi ?

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN ,BÖYLE BİR SORUNU ÇOK YAKINIM DA YAŞADI VE BİZDE BİREBİR ŞAHİT OLMUŞTUK,AMA ONUN KOCASI ÇOK PİŞMAN OLUP HALA AF DİLİYOR VE KENDİNİ AFFETTİRMEK İÇİN ÇOK UGRAŞTI..SİZİN KOCANIZDA KESİNLİKLE BÖYLE BİR DUYARLILIK YOK PİŞMANLIK UTANÇ VS YOK..O SEBEPLE ASLA AFFETMEYİN,BOŞANIN..BİRDE DUL SÖZÜNE NİÇİN BİR TEPKİ VAR ANLAMIŞ DEĞİLİM KONU SAHİBİ ZATEN O ÜZÜNTÜYLE YAZMIŞ ÇOKDA SAGLIKLI DEĞİL BELLİ ..AYRICA BENDE MALESEF DİYORUM AHLAK KAVRAMI TAŞIMAYAN DUL KADINLAR EVLİLERLE İLİŞKİ KONUSUNDA ÇOK DAHA RAHATLAR ÇOK ŞAHİT OLDUM VE OKUDUM ,BUDA HİÇ ONAYLANACAK BİR ŞEY DEĞİL TABİKİ..(NAMUSLU HANIMLARA SÖZÜMÜZ YOK ,HEPİMİZ ADAYIZ NİHAYETİNDE)...ALLAH YARDIMCIN OLSUN......

Valla tesetturlu olsan da olmasan da guzel olsan da olmasan da,egıtımlı olsan da olmasan da altabılabılırsın.hayatta hıc kımseye guven olmaz bence boşan derım.boşan al nafakanı gıt bır avukatla gorus soke soke odesın.esın bes para etmez bunu bıl

Aynen kadının ar damarı çatlamış,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…