- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
hanfendi suan tansiyonum dusuk ellerm titreyerwk yaziyorum ben burda kendimi inandirmak zorunda degilim anladinzmi anlayan anladi beni sagolsunlar dul yazmamda bi artniyet yoktu oyle cikti agzmdan ve soyle suphelendim ayni ismi 2 kere kaydetmis 2 yazmis boyle no yoktu daha once ve bende kendime kaydetip vatsapdan baktm o kizBen anlayamadım gerçekten. Bir kere bu durumdan nasıl şüphelendiniz de rehberine baktınız, hadi rehbere baktınız, başka isimle kaydetmiş diyorsunuz o numaranın o kadına ait olduğunu nasıl anladınız. Ayrıca '' DUL'' diye belirtmenizin anlamı nedir? dullar size göre erkek avcısı mı? Kaldı ki hiçbir kadın suçlu olduğu halde tehdit edip elinde tutsaydın demez ailesi vardır falan kulaklarına gider diye korkar yani bu ne cesaret? hem eşiniz ne ara görüşmüş olabilir ki onunla. Bana inandırıcı gelmediniz kusura bakmayın. Hem kadına ne carlıyorsunuz ki herşeyi yapan eşiniz baştan çıkaran illa kadın diye bir şey yokk. Boşanın o zaman ama tabii ki boşanmazsınız o zamanda susacaksınız başka çareniz var mı?
evet 21 yasindayim oyle kotuyumki suan olum haberini duymak istyorm onunVe yaşın doğru mu ; 21 yaşında mısın.
Yazıklar olsun o kocan olacak adama.
Rahat batmış ya, bu kadın en kötüsü de olsa, gencecik iki çocuk anası ya, yazıklar olsun ya.
Sürüm sürüm süründür onu ama efendiliğini, ağırbaşlılığını koru.
bicag alip onu oldurmek istedim dun gercekten yapmak istedimBıçağı alıp orasını kesmeyle tehdit et.....bizim burda adam kuma getirecem deyince karısı bıçağı al aksam adam uyuyorken tut orasını kesmeye çalış adamın bagirislarina komşular yetişmiş adamı zor kurtarmislar erkek milleti anca bundan anlar ama tabi böyle şeyler yapmamak lazım
bicag alip onu oldurmek istedim dun gercekten yapmak istedim
suan noktalama isratlerine mi taktinizŞu noktalama işaretlerini kullansanız. Bende yazıyı okurken cümleleri ayırd etmeye çalışmasam. Ne güzel anlaşabilirdik!
kocama asla donmicem sabah erkendn gidip dava acicamDurumuna çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun. Sakin ve kararlı olmanı öneririm. Bebeğini düşün ve bu pisliklerle yüz göz olma.
Ben de boşan diyorum çünkü eşinden sana hayır gelmeyecek. Bugün affetsen yarın yine seni üzecek.
Çocukların için güçlü olmaya çalış. Daha çok gençsin, bunları unutup kendine yeni bir hayat kurabilirsin.
Boşanmamak için bahane ararsan bulursun. Bugün hamilelik, yarın çocuğun okulu sınavı derken bir bakmışsın kaç yaşına gelmişsin ve hayatın mutsuz geçmiş. Bunlara veya saçma açıklamalara kanma. İnan kimse için yıprandığına değmiyor, en önemlisi sensin ve tabii çocukların. Kendine temiz bir sayfa açmanı öneririm.
sabah annem babam geldi kv ye gittik babam ilk defa sahit oldu tartsmamiza yani duydu ve arkamda durdu ben kizimi ezdirmem baskasiyla konusmak neymis utanmiyomu su bu baya konustu neyse uste ciktik kizin evine kollari baglamis gel bakalm der gibi duruyo ne konustn kocamla dedm ben konusmadm o rahatsiz ediyo dedi niye bana soylemedn kv ye soyleseydn o zamn dedim iste su bu agladi sen kimsin benim evlatlarimi senmi verdin senmi alcan dedim ben seni evladinla tehtit ettimmi dedm seni savciliga vercez dedik verin dedi agladi elimi tutmaya calisti birak allah senin belani versin al mutlu ol yiktin yuvami obur taraftada elim yakanda dedim ciktim esim pisligne gelirsek sabah hersey bitti artik ne cocuklarini ne beni unut artik dedm yarin davayi aciyorum dedim msjlarini okudum attiklarini ellerim ayaklarim titredi bayilcaktim cok kotu oldum aglaya aglya arabaya binip geldm annem babam arkandayz diolar babam aglama kizim deyp duruyo kizim gozume bakio gorumcem onu mahvetmezsem gel yuzume tukur dedi gurban olsun sana yanindayim.ben ne yaparsan dedi
Valla tesetturlu olsan da olmasan da guzel olsan da olmasan da,egıtımlı olsan da olmasan da altabılabılırsın.hayatta hıc kımseye guven olmaz bence boşan derım.boşan al nafakanı gıt bır avukatla gorus soke soke odesın.esın bes para etmez bunu bıltesekkur ederim yorumun icin kocamdan beklemzdim hic halbuki iste tesetturluyum guzelm tabi goreceli kavram hamileyim ama fitim bi kizimz var her zaman hos tutmaya calisiyorm gonlunu bakimliyim ama iste uckurun ucunda olurmus erkegin akli sence nasil bildireyim hadini
Aynen kadının ar damarı çatlamış,Büyük konuşmasın kimse. Ben olsam o kadını öldürür kıyma makinesinden geçirirdim. Açıkça söyliyim. Aldatılma için değil sonrasındaki laflar için. Sen kimsin köpek karnındakini öldürmek iki çocuğunu falan öldürmek hayırdır. Deli sinirlendim.
Tebrıkler yolundan donmekocama asla donmicem sabah erkendn gidip dava acicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?