cok ama cok kotuyum

İlk olarak '' dul kızı '' demen çok itici.

Ayrıca basıma böyle bir şey gelmiş olsa ilk olarak kadınla ugrascagıma kocamla ugrasırdım. Kocanın gözü dısardaymıs o kadın olmasa baska kadın olurdu.

Böyle seylerde bosanma düşünülmüyorsa güzel bir ders verilmeli yoksa işin çok daha zor.

Of ne kadar zor bir durum.esin bosanmayacagindan emin rahatça yatiyor resmen.keske seni kaybetseydi de aklı başına gelseydi.tabi senin kararın ama boşanmassan da bunu tekrar yapacak.komsuyla bunu yapacak kadar rahatsa herşey beklenir bence .bosanmasan da hep içinde olacak ve mutlu olmayacaksın bir turlu.allah yardımcın olsun ne diyeyim.o kız da esin kadar suçlu bence.utanmazin biriymiş bir de uste çıkıyor .onu boşver diyenler olmuş ama ona da haddini bildirmelisin bence .sana rahatça kocana sahip ciksaydin diyecek kadar utanmaz.keske esin de o kız da bunun bedelini odeyebilse .ama eşinle bosanmayip onu affedip eşine sıkıntı cikarmayacaksan kızla da hic uğraşma derim

Bence o pislik kadinla hic bir sekilde iletisime gecme sorunlu oldugu belli hatta al senin olsun de. esine gelince kesinlikle bu yaptigini unutma piskin piskin yattigin gore onu birakamayacagindan emin iki cocuk birde karninda var bendrn bosanamaz rahatligi vardir suan oyuzden oyle rahat uyuyordur kesinlikle arkasinda dur kendinden emin bir sekilde ben bunu kabullenemem bosaniyoruz de evindende cikma o gitsin annesinin yanina ck uzuldum hamile olman ayri uzdu beni allah yardimcin olsun

Kesinlikle bosanin zaten ilk olmadigi belli bu rahatligin baska aciklamasi olamaz baska birileride varmis zaten gormussunuz hic beklemeyin ilk isiniz o olsun boyle bir adamla hayat devam etmez allahindan bulsun

Yaş 21 ve 3 tane çocuğunuz mu var ?
Ben barışcağınızı düşünüyorum , eşiniz gelip özür dilese affedeceksiniz.

Bende merak ettim. En son annesi babası ile gitmişti

gitmişmi ? ben sordum cevap vermedi..
dün gece bu konuyu açtığında yarın sabah dava açıcam boşanıcam diyordu.. bugün geldim baktım cümbür cemaat gidip kızla konuşmuşlar yine yarın sabah dava açıcam diyor..
boşanmayacağı gün gibi aşikar..

Canım sen kendini güzelliğini neden dillendiriyorsun ki..
Bunların hiç biri de olmasa yaptığını haklı duruma getirmez!
Uçkuruna sahip çıksın..

Sen de boşanmayacak işen dallanıp budaklandırmak durumu kimse haberdar olmasın..
Ben içimden geldiği gibi davranırdım; bi süre görüşmez gülmez ilgilenmez süründürürdüm ama eşin seni önemsemiyorsa bunların hiç biri olmaz,

o adi adam ozurler diliyo ama nafile sadece msjlastim gorusmedm diyo kizda dedi gorusmedm diye ama ben yikildim arik guvenim sevgmkalmadi

öncelikle ALLAH yar ve yardımcınız olsun...kötü bir durum....o bayanla sakın muattap olupta kendinizi düşürmeyin.ALLAH a havale edin.kaliteli bir insan olsa evli biriyle ilişki yaşamazdı...size gelince hamileymişiniz sakin olun büyüklerinize danışıp ona göre bir yol çizin.zor bir dönem sizi bekliyor...boşansanızda boşanmasanızda...sabredip ALLAH a sığının ve kendinizi bırakmayın..ayakta duruş karşıyı çökertmenin en iyi yoludur..kimse sizden ve coçuklarınızdan daha değerli değildir....

öncelikle ALLAH yar ve yardımcınız olsun...kötü bir durum....o bayanla sakın muattap olupta kendinizi düşürmeyin.ALLAH a havale edin.kaliteli bir insan olsa evli biriyle ilişki yaşamazdı...size gelince hamileymişiniz sakin olun büyüklerinize danışıp ona göre bir yol çizin.zor bir dönem sizi bekliyor...boşansanızda boşanmasanızda...sabredip ALLAH a sığının ve kendinizi bırakmayın..ayakta duruş karşıyı çökertmenin en iyi yoludur..kimse sizden ve coçuklarınızdan daha değerli değildir....

yanimda olan herkezten allah bin kere razi olsun o musvette dun cok msj atti ozur dilerim seni seviyorum (yersen) herseymsn anlik hatamdi asla yapmam bidaha ama asla guvenmiyorum yikti beni evi bana mezar etti cok kotu durumdayim onla butn iliskm bitti artik geri donusu yok bi sans yok guvensz bi evlilik ve sevgisiz asla dusunmuyorm

kizla konustum evet bosanmicam anlamini cikarmaniz ne kadar tuhaf sana yazili kagit gonderimmi

herkes alakasiz bi sekilde dul dememe takmis o anki ruh halimi sen anlayabilirmisn ellerim titreyerek yazdim aglayarak yazdim o an ona ne dedigm umrumda degildi ve kotu biseyde yazdigimi dusunmuyorm

kahin falansin heralde sen ben evi terkettm bitti artk dava acicam kendinden emin bos konusmayim

Ne kadar gereksiz yorumlar var.
"Dul" kelimesi kullanilan bir şey.
Eşi ölmüş kadına dul denir.
Hatta benim anneannemin kimliğinden medeni hali dul yazıyor.
Dul deyince o*...u lafı mı akıllara geliyor.
O an sinirle kadın dul demiş konu sahibi.
Bekar deseydi bosanmis deseydi sorun yok dul demesi sorunn olmuş. Aynı b*kun sarısı bir sey farketmiyor.
Kadin dul zaten dul kadın böyle böyle yapar dese hadi anlarız yorum yaparsın.
Cahilden bol ne var.
Muhalefet parti gibi işsiz ve ortalığı karıştıranlar bravo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…