- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi meryemim40
-
Bu mesaji diyodumesim suana kadar aramadi msj atmamisti simdi atiyo kizima iyi bak kendine dikkat et bebege dikkat et bende dedim sen baskalrina giderken de ben bakiyodm bana simdi ne soyluyon dedmm
Bu mesaji diyodumkarbeyaz_34 [/QUOTE
Evet bu mesaj düşündürücü ama tüm mesajları okudum. Eşi ona sadece meaajlaştım diye açıklama yapmıştı
Evet bu mesaj düşündürücü ama tüm mesajları okudum. Eşi ona sadece mesajlaştım diye açıklama yapmıştıBu mesaji diyodumkarbeyaz_34
Gelse keske koni sahibi mesajlari da merak ettim kotu muydu acabaEvet bu mesaj düşündürücü ama tüm mesajları okudum. Eşi ona sadece mesajlaştım diye açıklama yapmıştı
Bende merak ettim. En son annesi babası ile gitmiştiGelse keske koni sahibi mesajlari da merak ettim kotu muydu acaba
Kesinlikle bosanin zaten ilk olmadigi belli bu rahatligin baska aciklamasi olamaz baska birileride varmis zaten gormussunuz hic beklemeyin ilk isiniz o olsun boyle bir adamla hayat devam etmez allahindan bulsunarkamda sukur ama gidip orda kalmak beni boguyo dusunmek bile
esimden nefret ediyorm az once baska erkek isimleyle kaydetmis kisiler buldm kadn resmi var tabi yikildim yemin ederim hic beklemezdim su ana kadar yarin gitmem dedm ama sabah toplanp gidip bosanma accam
Bende merak ettim. En son annesi babası ile gitmişti
tesekkur ederim yorumun icin kocamdan beklemzdim hic halbuki iste tesetturluyum guzelm tabi goreceli kavram hamileyim ama fitim bi kizimz var her zaman hos tutmaya calisiyorm gonlunu bakimliyim ama iste uckurun ucunda olurmus erkegin akli sence nasil bildireyim hadini
kizla konustum evet bosanmicam anlamini cikarmaniz ne kadar tuhaf sana yazili kagit gonderimmigitmişmi ? ben sordum cevap vermedi..
dün gece bu konuyu açtığında yarın sabah dava açıcam boşanıcam diyordu.. bugün geldim baktım cümbür cemaat gidip kızla konuşmuşlar yine yarın sabah dava açıcam diyor..
boşanmayacağı gün gibi aşikar..
herkes alakasiz bi sekilde dul dememe takmis o anki ruh halimi sen anlayabilirmisn ellerim titreyerek yazdim aglayarak yazdim o an ona ne dedigm umrumda degildi ve kotu biseyde yazdigimi dusunmuyormİlk olarak '' dul kızı '' demen çok itici.
Ayrıca basıma böyle bir şey gelmiş olsa ilk olarak kadınla ugrascagıma kocamla ugrasırdım. Kocanın gözü dısardaymıs o kadın olmasa baska kadın olurdu.
Böyle seylerde bosanma düşünülmüyorsa güzel bir ders verilmeli yoksa işin çok daha zor.
kahin falansin heralde sen ben evi terkettm bitti artk dava acicam kendinden emin bos konusmayim1 aya kalmaz barisirsiniz.
Olaylarin ustune de bir bardak soğuk su icersin.
Esin de artik ne yaparsa yapsin karisinin hicbir sey yapamayacagindan emin olduğundan gozunun içine baka baka aldatir seni.
Hadi bosanmayacaksin onu biliyoruz, ki bu tamamen senin bileceğin is, ama bari bir gozunu korkut bir ders ver. Blöf yap bir seyler yap iste.
Benim icin bitti,pislik vs derken bir tarafta aksam yemeğini hazırlıyorsun buyuk ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?