- Konu Sahibi meryemim40
-
neysw ya yapmaz deyip oturur mal gibi beklersem daha neler yapcak biliyorum 21 yasindayim o 32 beni bu hayatimda mahvetti kuculttueger gercek niyetiniz buysa sizi tebrik ederim. üstelik bu durumları kanıtladıgınızda tazminat hakkınız olacak ve her halde cocugunuzun velayeti size verilecek. esinize verebileceginiz en büyük ceza bu olurdu.
yok gitmicem annesime 2 cift soz soylicem kvylede konusp anahtari verip cikcam ne haliniz varsa gorum dicemsakin kadinin kapisina falan dayanma cok cok cok varos bir durum kendini kucuk dusurme...kadinin pesini birak kocani parala sen
pskologamiBoşanmayı gerçekten düşünüp istiyorsan lütfen kendi başına açma davayı.Bir avukattan yardım al ki ,haklarını mümkün mertebe alasın. Bir de mümkünse doktora gitmeni tavsiye ederim.
Hakkında hayırlısı olsun.
direk adliyeye gidip dava acabiliyomuyuz
tesekkur ederim uzamasini istemiyorum hemen bitsn bu ciledeminki mesajımda da yazdım, açabilirsiniz ama haklarınızı yeterince savunamazsınız. bulunduğunuz ilin barosuna başvurun maddi durumunuz yoksa, adli yardım konusunda sizi bilgilendireceklerdir. kadın dernekleri de konuyla ilgili destek veriyor.
neysw ya yapmaz deyip oturur mal gibi beklersem daha neler yapcak biliyorum 21 yasindayim o 32 beni bu hayatimda mahvetti kuculttu
tesekkur ederim ben bebegimin huzurnu istyorm kiziminda bu pislige sahit olmasini istemiyorm ikisinide mutlu huzurlu buyutmek istyorm yarin gidicem kv ne derse desin esim cock degil kim bilir daha neler var ben utaniyorm artikerken evlenmissiniz, genc yasta agır bir yük bindirmissiniz omuzlarınıza ama bilinclisiniz bakın ne güzel. cogu kadın sizin kararlılıgınızı gösteremeyip kendini kendi elleriyle ömür boyu mutsuzluga mahkum ediyor.
ve maalesef esiniz hicbir zaman degismeyecek. durumlar ciddilesirse, o umarsızlıgı yok olup sizi geri dönmeye ikna etmeye calısacaktır. fakat inanmayın. maalesef bu size cok deger verdiginden degil alısılmıs bir düzenin dısına cıkmak istememesinden. erkekler düzeninin bozulmasından rahatsızlık duyar cunku genelde ev ici sorumlulukları yoktur. size deger vermis olsaydı siz bu halde bu kadar kötü durumdayken uyuyamazdı. vicdansız da ayrıca esiniz.
maddi durumuzunu bilmiyorum fakat ileride daha huzurlu olacagınız kesin. kararınızdan dönmemeniz dilegiyle.
[QUOTE ="meryemim40, post: 49 195878, member: 791639"]tesekkur ederim yorumun icin kocamdan beklemzdim hic ha klbuki iste tesetturluyum guzelm tabi goreceli kavram hamileyim ama fitim bi kizimz var her zaman hos tutmaya calisiyorm gonlunu bakimliyim ama iste uckurun ucunda olurmus erkegin akli sence nasil bildireyim hadini
hayir ben boyleym ama nasl olrsam olayip bisey farkettirmiyomus demek istedim[/QUOTE]Neden aldatildigin için bir fiziksel açıklama yapma gereği duyuyorsun.
Fitler güzeller aldatilmaz diye bi kaide mi var ?
Aldatmanin bahanesi olmaz 1
Aldatildim ama hatam neydi denmez 2
hayir ben boyleym ama nasl olrsam olayip bisey farkettirmiyomus demek istedim
Psikolog sonraki aşama olsun.Doğum doktoruna bir git.Bu yaşadıkların az buz şeyler değil.pskologami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?