cok ama cok kotuyum

sakin kadinin kapisina falan dayanma cok cok cok varos bir durum kendini kucuk dusurme...kadinin pesini birak kocani parala sen

eger gercek niyetiniz buysa sizi tebrik ederim. üstelik bu durumları kanıtladıgınızda tazminat hakkınız olacak ve her halde cocugunuzun velayeti size verilecek. esinize verebileceginiz en büyük ceza bu olurdu.
neysw ya yapmaz deyip oturur mal gibi beklersem daha neler yapcak biliyorum 21 yasindayim o 32 beni bu hayatimda mahvetti kuculttu

tesekkur ederim uzamasini istemiyorum hemen bitsn bu cile

neysw ya yapmaz deyip oturur mal gibi beklersem daha neler yapcak biliyorum 21 yasindayim o 32 beni bu hayatimda mahvetti kuculttu

erken evlenmissiniz, genc yasta agır bir yük bindirmissiniz omuzlarınıza ama bilinclisiniz bakın ne güzel. cogu kadın sizin kararlılıgınızı gösteremeyip kendini kendi elleriyle ömür boyu mutsuzluga mahkum ediyor.

ve maalesef esiniz hicbir zaman degismeyecek. durumlar ciddilesirse, o umarsızlıgı yok olup sizi geri dönmeye ikna etmeye calısacaktır. fakat inanmayın. maalesef bu size cok deger verdiginden degil alısılmıs bir düzenin dısına cıkmak istememesinden. erkekler düzeninin bozulmasından rahatsızlık duyar cunku genelde ev ici sorumlulukları yoktur. size deger vermis olsaydı siz bu halde bu kadar kötü durumdayken uyuyamazdı. vicdansız da ayrıca esiniz.

maddi durumuzunu bilmiyorum fakat ileride daha huzurlu olacagınız kesin. kararınızdan dönmemeniz dilegiyle.

[QUOTE ="meryemim40, post: 49 195878, member: 791639"]tesekkur ederim yorumun icin kocamdan beklemzdim hic ha klbuki iste tesetturluyum guzelm tabi goreceli kavram hamileyim ama fitim bi kizimz var her zaman hos tutmaya calisiyorm gonlunu bakimliyim ama iste uckurun ucunda olurmus erkegin akli sence nasil bildireyim hadini[/QUOTE]

Neden aldatildigin için bir fiziksel açıklama yapma gereği duyuyorsun.
Fitler güzeller aldatilmaz diye bi kaide mi var ?
Aldatmanin bahanesi olmaz 1
Aldatildim ama hatam neydi denmez 2

tesekkur ederim ben bebegimin huzurnu istyorm kiziminda bu pislige sahit olmasini istemiyorm ikisinide mutlu huzurlu buyutmek istyorm yarin gidicem kv ne derse desin esim cock degil kim bilir daha neler var ben utaniyorm artik

Aldatildim ama hatam neydi denmez 2[/QUOTE]
hayir ben boyleym ama nasl olrsam olayip bisey farkettirmiyomus demek istedim

esim gebersedw barismam asla ah ah babannem olmicakti o pislige yapcagmi bilirdim o birazda onun rahatliginda

Aldatildim ama hatam neydi denmez 2
hayir ben boyleym ama nasl olrsam olayip bisey farkettirmiyomus demek istedim[/QUOTE]

Gerçekten boşanmak mi istiyorsun buna net karar ver.

hayir ben boyleym ama nasl olrsam olayip bisey farkettirmiyomus demek istedim

Gerçekten boşanmak mi istiyorsun buna net karar ver.[/QUOTE]
bitti artik bosancam tabiki guvensiz bir evlilik ama olsun cocuklarim var sevgisiz saygisiz evlilik amaan olsun el ne der demicem bitti benim icin yarin gidicem ailemn yanina ne yaparsa yapsin biktim ben pispislamakdan yaklastikca hamilesin askim diye gidiyodu opmuyodu bile pislik lanet olsun sana be emeklerime haklarom haram olsun be adam

Kocana da o kadına da tazminat davası aç.
Elinde kanıtın da var.
Çattır çattır yolarsın iki pisliği de.

yataktami bastim elelemi yakaladin nabtim diyo defol git dedm ida bana diyo yarin gormeyim o iti bosucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…